Telefondan yumruk atılabilse keşke 😤

Kızlar annemle babam kötü dönemlerden geçti. Normalde olayı duyduğum an ispiyonlayan bi tipimdir ama annem babam o nanköre yağdırdığı halde o bunları yapıyor ya sinirimden kuduruyorum. Çok üzülürler biz iyi niyetimizden öyle davrandık kızımızın evliliği bozulsun ister miyiz derler. Ya o kadar salakça bir durumki o damada jopla dövmek istiyorum bu nasıl bir nankörlük görseniz kardeşimin sözünden çıkmayan sessiz sakin efendi görünürdü hep. İçinde canavar varmış meğerse
Anneniz, babanız kardeşinize habersiz para verseymiş keşke bir şeyler alıp vermek yerine. Benim bir arkadaşımın anneannesi senelerce kızına para yolladı, şimdi de arkadaşıma veriyor. Ama eşlerinin öyle haberi yok.
 
Damat hakli. Fena kazanmıyor demişiniz e benden iste aliriim demiş. Hata nerde anlamadım. Sizin aileniz iyiniyetli belli ama damat sanki eşine bakamiyor gibi hissetmiş. Ee çözüm ne zaten ne istersen alayim demiş. Tamam de geç işte. Ne büyümüş ne büyümüş olay
 
Kızlar elim ayağım titriyor şu an.
Daha birkaç aylık evli kardeşim aradı 2saat önce. Bağırmaktan sesi değişmiş tanıyamadım afalladım. Kızkardeşimle ailem aynı şehirdeler ben başka şehirdeyim. Ailem kasaba gibi bi yerde otururlar organik alırlar meyve sebzesini peynirini vs. Kardeşime de o oraya gittikçe paket yapıp veriyorlardı hatta bana da kargolarlar arada. Kardeşim tutumlu ekonomik bi insan saçmaz savurmaz, nişan alışverişinde bile uygun olsun diye kaç mağaza gezdi. Düşünün abiye modelleri 500den başlıyor 3bine kadar diyelim, 275tllik birşey aldı. Ki kvsi pahalı buldu almaktan vazgeçiyordu kvsi, kardeşim üzülünce nişanlısı hayır alıyoruz diye atılmıştı.
Bunları anlatıyorum ki şimdi olayı yazınca daha hakim olun. Kardeşim kvsi ile aynı semtte yaşıyor 10 dk falan var aralarında. Daha evleneli kaç ay olmuş çok sorun yaşadılar kardeşim hep alttan aldı bazen çok kırıldı çekildi kabuğuna benle dertleşti sonra eşinin hatrına barıştı ama çok yıprandı hep. Şimdi ben uzaktayım şükür durumum da iyi ama kardeşim iş bulamadı arıyor, eşi çalışıyor fena da kazanmıyor. Bizimkiler kardeşime yine organik şeylerden gönderirler düzenli. Telefon hattı annemin üzerine olduğu için kendi faturasını ödemeye gittiklerinde onunkini de öderler o da şöyle olmuş, kendi nosunu söyleyince annem karşıdaki yetkili bir fatura daha gözüküyor demiş onlar da jest olsun diye ödemişler birkaç kez. Birde kardeşimin sürekli kullandığı parfüm indirime düşmüş onu almışlar damat olacak adam o an ses çıkarmamış ama sonrasında çok büyük kavga etmişler neden ailen paralarıyla gösteriş yapıyor ben alamıyor muyum diye delirmiş, kardeşim de bi ayakkabı alırken bile hesap yapıyoruz demiş damat iyice fıttırmış kardeşim de oturmuş kahvaltısını yaparken kahvaltı masasındakileri avuclayıp sıkmış bırakmış damat aptalı.
Kardeşim de ağlaya ağlaya masayı toparlamış. Adam çıkmış hava almaya gitmiş gelmiş hala laf yapıyormuş kardeşim de eşyalarını toplamaya başlamış damat kapıyı kilitleyip anahtarı almış gidemezsin demiş kardeşim sinir krizi geçirmiş damat ellerinden tutmuş duvara yaslamış bunu bağrışmışlar açmış kapıyı eşyalarını merdivenlere fırlatmış terbiyesiz adam, kardeşim almış bıçağı kendimi öldürcem demiş kendinden geçmiş nefes alamadım diyor:'( damat paniklemiş hayatım herşeyim nlur kendine gel demiş ağlamış koşmuş su getirmiş kolonya getirmiş sürmüş vs. Sonra da tamam olmuyor ayrılalım demiş kardeşime demiş aileni arayalım.
Kardeşim de aramak istememiş ailem tansiyon hastası ve yarın bi seyehate çıkacaklar 2 günlüğüne, morallerini bozmak istememiş ben ablamı ararım demiş. Ağlayarak senin derdin ne hayatı zehir ettin demiş, amat olacak adam da ben senin kocansam istediğin herşeyi gerekirse kredi çeker yine alırım ama ailen sanki biz alamıyormuşuz gibi bize birşeyler alıyor tarzı birşeyler söylemiş.
Kardeşim de ne güzel işte nesi kötü bunun senin ailen de yapsa hoşuna gitmez mi demiş, gitmez istemiyorum kimsenin yardımını demiş. Ailesi zaten damada birşeye ihtiyacın var mı demeyen tipler onu çokça anladık. Neyse bunlar bu sabah olmuş kardeşim 2 saat önce anlattı bana anca konuşup kendimi bulabildim. Atla gel buraya dedim ailemize birşeyler uydururuz dedim gelemem dedi kvsinin misafirleri varmış şehri gezdiriyorlarmış adamlar yarın gideceklermiş sonrasında gelirim şimdi kime nasıl anlatym derdimi, anlatsam da kendi oğullarını tutarlar biliyorum dedi. Kocası sonrasında gelmiş özür dilemiş çok büyük hata yaptım bi daha olmcak demiş kardeşim donuk vaziyette durdum ben v gidicem dedim diyor. Merdivene saçılan eşyaları makineye atmış damat, asmış evi süpürmüş toparlamış kardeşim duş falan alıp kendini toparlamış öyle bana yazıyor. Aramıyor bile msj yazıyor. Bende çıldırdım çık gel sanane misafirden şu haline bak dedim. Sonra da aradı. Damat nasıl gördüyse ilk msjımı bana msj yazmış kardeşimin telefonundan. Lütfen ailesel meselelerimize karışmayın artık, yardımda da bulunmayın demiş. Ağzımı açmamak için zor duruyorum birşeyler diyin bana..
Insanlara iyilik yaramiyo vesselam... Yetersiz gormus demek kendini yetsin o zaman karisina herseyin ucreti parayla odenmez aldiklarina es deger biseyler gotursun sizin ailenize madem altta kalmakta hoslaolnmiyor. Bosuna hava civa yapmasin artist
 
Yol yakınken ayrılsın, çocukları olursa çocuğa yazık. İkisinin davranışları da tutarlı değil, bıçaklar, eşya fırlatmalar falan ikiside fevri belli ki. Hiç sağlıklı değil, hiç.
 
X