• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telefonlarıma cevap vermeyen arkadaş

Sadece idare etmek değil ama arkadaşlık ederken keyif de alıyoruz sonuçta o yüzden devam ettiriyorum ben ne zaman ki bunaltısı keyfini bastırıyor o zaman eahh diyorum ben,şimdilik devam ediyorum bakalım nereye kadar :)
Bu bağlamda “ayy çok iyi niyetliyim ben yea” diyemiyorum,çünkü sevmediğim insanı kesinlikle çekmem ben :KK76:

Güzel bir kıstas olmuş bu. Bunaltısı keyfimi bastırana kadar diyeyim ben de bundan sonra :)

Belki aranmak istemiyordur.. bende iki arkadasim tarafindan aranmak istemedigim icin telefonlarina donmuyorum mesela :KK53: saka bir tarafa cidden gorusmeyi artik istemedigim kisilere bu aralar depresyondayim bahanesini soyluyorum, sizinki de oyle olabilir..

İnanın keyfi bilir. İnsanları bir kereden fazla arayan bir tip değilim günlük hayatta. Ama dönem dönem bu halde olup hemen ardından ilgi alakanın gırla olması sinir bozuyor.

Dün konuştuk bu meseleyi. Bir kırgınlık yok. Depresyondayım, ne yaptığımı bile bilmiyorum diyor. Ama ilk defa olmuyor bu mesele. Özür diledi, dikkat edeceğini söyledi. Bir kırgınlık falan yok yani. Bana sorarsanız tekrarlanacak.

Ben biraz da aynı meslek gruplarından, aynı bölümlerden insanların benzer davranışlar sergilediklerini düşünüyorum. Mesela birçok arkadaşımın inanılmaz düşüncesiz ve bencil olması tesadüfi olamaz bence.
merak ettim aranızda rekabet hissettiniz mi hiç en azından arkadaşınız açısından?

Back
X