• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

telefonlarıma cevap vermiyor..

syraen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2011
36
0
36
Ankara
kızlar bir konuda fikirlerinize başvurmak istiyorum. 2 yıldır tanıdığım, sadece arkadaşça yüzeysel sohbet ettiğim birinin 5 aydır benden hoşlandığını öğrendim. 2 hafta önce de birbirimizi daha yakından tanımaya karar verdik. bu 2 hafta çok güzel geçti. dışarda görüşmeler, kahve içmeler, birbirimizin çevresindeki arkadaşlarını tanımalar falan.. en son dün görüştük yemek yedik, film izledik, sohbet ettik. güzel bir akşamdı. herneyse bugün aradım onu cevap vermedi. mesaj attım onlara da cevap vermedi. dün ona sadece arkadaşız demiştim. acaba ona mı takıldı kafası da o yüzden mi cevap vermiyor diye düşündüm. daha çok farklı şeyler geliyor aklıma. ne bileyim sıkılmış da olabilir, belki de kafasındaki doğru kişi ben değilimdir vs. yeni tanıştığım biri olsa bu kadar merak etmezdim ama eskiden beridir muhabbetimiz var. içim içimi yiyor şu anda. acaba neden cevap vermiyor :25:

klasik erkek işte aman bunların hep taktiği bu ya. önce yüz verirler sonrada aman efendim kaçan kovalanır misali kaçarlar. bence üstüne çok düşme.bunun zor oldugunu biliorum ama çok ararsan şımarır hemen.benim 5 yıllık ilişkim var şimdi ilk günlerden konusuyoruz dioki aşkım sen bana yüz vermedikçe seni göresim geliodu. bence sende fazla şımartma sonra tamamen uzaklasır

son bir kez daha aradım biraz önce hala açmıyor. kendime söz verdim o arayana kadar aramıcam

bak benim halamın kızı bana diodiki ben lisedeyken bak ama bakmamıs gibi sende öle yap hoslandıysan yüz ver ama yüz vermemiş gibi bırak o peşinde kossun. benim erkek arkadaslarım bazen yanımda kızlar arayıp durunca tele bi kez bakıp aman diyip sessize alıyolar bunlar basına gelsin istemiyosan çok arama ama yan yana gelincede az da olsa yüz ver:)) aman bende ne cadıyım ha:)

bak benim halamın kızı bana diodiki ben lisedeyken bak ama bakmamıs gibi sende öle yap hoslandıysan yüz ver ama yüz vermemiş gibi bırak o peşinde kossun. benim erkek arkadaslarım bazen yanımda kızlar arayıp durunca tele bi kez bakıp aman diyip sessize alıyolar bunlar basına gelsin istemiyosan çok arama ama yan yana gelincede az da olsa yüz ver:)) aman bende ne cadıyım ha:)

aslında cadılıkla alakalı değil :1: ben iki yıldır yastaydım 1,5 yıllık erkek arkadaşım terketmişti beni. kimseye bakmadım. bu 2 yılda unuttum dair çoğu şeyi. buna karşı da öyleydim ama ben çabuk alışan biriyim. aslında merak ediyorum başın bir iş mi geldi diye. ortak arkadaşlarımızı arayayım dedim sonra vazgeçtim 'bak nasıl da koşuyor çocuğun peşinden'demesinler diye. şu an deliriyorum tekrar aramamk için ama sabredicem

Sen ondan hoşlanıyorsan bir açık kapı bırakmışsındır umarım arkadaşızdan önce?

Sen ondan hoşlanıyorsan bir açık kapı bırakmışsındır umarım arkadaşızdan önce?

birlikte karar verdik birbirimizi daha iyi tanımaya. bu açık kapı bırakmak oluyor sanırım. sadece arkadaşız kısmını gülerek şakayla söylemiştim

ay bak o merak bendede fazlasıyla var:) ama hayat işte gecip gidio. aslında eski erkek arkadası görmek ii oluyo rahatlatıyo diosun ki aa ii ki ayrılmısım bumuydu uğruna ağladıgım. :) bu arda aramamak için çabalıyosan başka seylerle ilgilen dikkatin dağılsın. ben gecen gün gördüm ilk aşkımı ıyyy bıyık bırakmıs nefret ederim iyiki ayrılmısım dedim bu ne kilo almıs bi çirkin olmus ki içimden dedim bi buna bak bide benim aşkıma:) huh:) ama işte sonucta ilk aşkımdı ona 4 yılımı verdim:( arama sana baska konu acıyorum:)))

ay bak o merak bendede fazlasıyla var:) ama hayat işte gecip gidio. aslında eski erkek arkadası görmek ii oluyo rahatlatıyo diosun ki aa ii ki ayrılmısım bumuydu uğruna ağladıgım. :) bu arda aramamak için çabalıyosan başka seylerle ilgilen dikkatin dağılsın. ben gecen gün gördüm ilk aşkımı ıyyy bıyık bırakmıs nefret ederim iyiki ayrılmısım dedim bu ne kilo almıs bi çirkin olmus ki içimden dedim bi buna bak bide benim aşkıma:) huh:) ama işte sonucta ilk aşkımdı ona 4 yılımı verdim:( arama sana baska konu acıyorum:)))

yok ben eski erkek arkadaşımı falan görmek istemiyorum :1: sadece erkeklere güvenmiyordum o yüzden başka biri olsun diye düşünmedim. ama bu çok farklı geldi bana. kafama yattı. yaş kemale eriyor artık bende yanımda birini görmek istiyorum :34:

Arama bence de. Hatta yarın da arama. Belki dışardadır, evde unutmuştur telefonunu, bu durumda sana saygısı varsa aradığını görünce yarın arar seni. Yok bilerek cevap vermiyorsa da peşimden koştu dedirtme

aman yanlış anladım ben benim aklım orda kaldı sanırım:) ahhaha:) pardon .yaş mevzusuna gelince aman yıllar gecerse gecsin önemli olan sana deger veren biriyle birlikte olman. bi insan sevmeli peşinden kosmalaı aramalı sormalı aklı hep sende olmalı.. sürünmeli kısaca:) yani ben öle yapmaya çalışırım hep... ama tabi sende ona karsı ilgili olmalısın. ama bu saat olmus sen arıyosun o açmıo... bu pek ii bi durum deil yani onun için bunu onun burnundan getirmelisin. tabi hep vurguluyorum dozunda biraz trip yap ama sonrasında ilgini alakanı göster zaten erkekler biraz şaşkın olurlar sen öle yaparsan iice sasırır afallar bırak dağınık kalsın sonra:))

Arama bence de. Hatta yarın da arama. Belki dışardadır, evde unutmuştur telefonunu, bu durumda sana saygısı varsa aradığını görünce yarın arar seni. Yok bilerek cevap vermiyorsa da peşimden koştu dedirtme

haklısın sanırım. kararlıyım o aramadan bir daha aramıcam.hatta telefonu da kapatabilirim. biraz da o merak etsin demi ama

aman yanlış anladım ben benim aklım orda kaldı sanırım:) ahhaha:) pardon .yaş mevzusuna gelince aman yıllar gecerse gecsin önemli olan sana deger veren biriyle birlikte olman. bi insan sevmeli peşinden kosmalaı aramalı sormalı aklı hep sende olmalı.. sürünmeli kısaca:) yani ben öle yapmaya çalışırım hep... ama tabi sende ona karsı ilgili olmalısın. ama bu saat olmus sen arıyosun o açmıo... bu pek ii bi durum deil yani onun için bunu onun burnundan getirmelisin. tabi hep vurguluyorum dozunda biraz trip yap ama sonrasında ilgini alakanı göster zaten erkekler biraz şaşkın olurlar sen öle yaparsan iice sasırır afallar bırak dağınık kalsın sonra:))

telefonu mu kapatsam ki :D:D biraz da o merak etsin :D

yok yok açık kalsın :) bırak arsın ulaşsın arayınca aç sakin sakin konus ne çok meraklı ne çok umursamaz sonra da sor aradım acmadın felan die fazla uzatma ama kapatıncada bi sonrakine o arayıncaya kadara asla arama.. arsın bi kaç kere sonra sen öle yaparsın arar ilkinde açmazsın aaaa duymamısım felan dersin bi yaklasırsın samimi samimi bi uzaklasırsın:))ayy merak ettim bende ya acaba o ne düşünüoda açmıyo???? çapkın mı?

yok yok açık kalsın :) bırak arsın ulaşsın arayınca aç sakin sakin konus ne çok meraklı ne çok umursamaz sonra da sor aradım acmadın felan die fazla uzatma ama kapatıncada bi sonrakine o arayıncaya kadara asla arama.. arsın bi kaç kere sonra sen öle yaparsın arar ilkinde açmazsın aaaa duymamısım felan dersin bi yaklasırsın samimi samimi bi uzaklasırsın:))ayy merak ettim bende ya acaba o ne düşünüoda açmıyo???? çapkın mı?

yok çapkın değil ama tabi arkadaş ortamını pek bilemiyorum. kendisi astsubay oluyor, eli yüzü düzgün, uzun boylu vs. çevresinde dolanan fazlaca kız var. umarım onlardan birine kanmamıştır. eğer öyle birşey varsa korksun benden :1:

valla bilmem de astsubaylar çapkınlıklarıyla ünlüdür. bende belli eder zaten kendini sen sonucta aradın artık yarın arayıp gecerli bir neden sölemezse zaten iş yok demektir. ama arayıp özür diler ilgilenir sonra o arasa o zmana tekrara degerlendirisin. inşalla hayırlısı olur canım ya valla erkek milleti bi tanesi de benim aşkım öküz olurlar biraz... bendede bi öküz oldugundan biliorum:))) mesela bende kavga ettin en son o yazdı cvb yazmıom eminim çatlıo şimdi yarın sabah arıcak aşkım sinirlerim bozuktu seni özledim ondan yazcak bahse varım yani.. öküzdür kendileri :) zavallı kadınlar... allahtan evcil hayvan öküz:))

Evet telefonunu kapatma. O arayınca da özür dilemezse sen de sadece başına bişey mi geldi diye meraktan aradığını söylersin. Konuyu hiç açmazsa şimdiden böyle yapıyor yarın çok çektirir sana, Üstüne gitme, o koşsun peşinden.

valla bilmem de astsubaylar çapkınlıklarıyla ünlüdür. bende belli eder zaten kendini sen sonucta aradın artık yarın arayıp gecerli bir neden sölemezse zaten iş yok demektir. ama arayıp özür diler ilgilenir sonra o arasa o zmana tekrara degerlendirisin. inşalla hayırlısı olur canım ya valla erkek milleti bi tanesi de benim aşkım öküz olurlar biraz... bendede bi öküz oldugundan biliorum:))) mesela bende kavga ettin en son o yazdı cvb yazmıom eminim çatlıo şimdi yarın sabah arıcak aşkım sinirlerim bozuktu seni özledim ondan yazcak bahse varım yani.. öküzdür kendileri :) zavallı kadınlar... allahtan evcil hayvan öküz:))

yok bu bildim bileli çapkın değil ama arkadaşlarıyla olan ortamını bilemiyorum. artık yarın göreceğiz ne yapacak. taktik uygulamıyordum aama görüyorum ki uygulamak gerekiyor :ssz: hakkaten öküz bunlar o konuda kesinlikle katılıyorum :9:

Evet telefonunu kapatma. O arayınca da özür dilemezse sen de sadece başına bişey mi geldi diye meraktan aradığını söylersin. Konuyu hiç açmazsa şimdiden böyle yapıyor yarın çok çektirir sana, Üstüne gitme, o koşsun peşinden.

evet kapatmayım. özür dilemezse de sonraki iletişim de sıkıntı yaratabilirim

Back
X