Telefonu bebeğimin kulağına dayar mısın diyen görümce

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de yazmayacaktim cocuklu konuya kedi medi yazinca bazilarinin zoruna gidiyor 🤣🤣🤣🤣 cocukla kediyi nasil bir tutarmişim. Ama tutacagim, tutuyorum.

Valla çocuğum diye seviyorum, bütün gün sohbet ediyoruz, cevap da veriyor kerata. Şehir dışına gittiysem her gün görüntülü arıyorum konuşuyorum, yine cevap veriyor 🤣

Tam ben yazacaktım bunu manyak derler diye yazmadım. 🤣🤣🤣

Ben de yazmayacaktim cocuklu konuya kedi medi yazinca bazilarinin zoruna gidiyor 🤣🤣🤣🤣 cocukla kediyi nasil bir tutarmişim. Ama tutacagim, tutuyorum.

Siz yine iyisiniz, muhatabınız da canlı. Geçenlerde bir kahve fincanı aldım, evde değilken eşim kahve içiyorum derse fincanın fotoğrafını istiyorum. :confused:

Ben kedimle de konusuyorum gun icinde, bir suru sevgi sozleri soyluyorum anlamiyor ama konusuyorum. Eşim ya da ben sehir disindaysak birbirmizi arayinca kediye de telefonu tutariz 🤣🤣🤣 Tam zır deliymişiz meger.
Benimde var kedim 😘 geçen çiçeğe kuzum niye döktün çiçeğini dedim. Tuhhh anlamadığını idrak etsem konusmazdim. Yegenimde telefonda her gün kesimle konuşuyor . Ona da soyleyim sen 3 yaşındasın aklını başına devsir o anlamaz diyim. Aydinlandim şu an 😀

Valla çocuğum diye seviyorum, bütün gün sohbet ediyoruz, cevap da veriyor kerata. Şehir dışına gittiysem her gün görüntülü arıyorum konuşuyorum, yine cevap veriyor 🤣

Geçen veterinere goturcektim. Eşime dedim ben gotureyim sen istersen kal diyorum. Diyo ben de babasi olarak gelcem tabi 🤣🤣🤣
Baya evlatlik cocugumuz oldu 😁

Evet cevap veriyor tabi ki tek sorun ayni dili konusmuyoruz 😅😅😅

Dikkat eksikligi !Yazdiklarima ilave yaptım birseyi silmedim
Nasıl güzel carpitiyorsunuz. Yazdiklarinizin arkasında durduğunuz için mi yorumu yeniden duzenlediniz? Burada insanlar bağ kurmaktan bahsediyor hanımefendi dokunmak seslenmek falan filan nedir bu kalıba sokma cabaniz? Bebekler anne karnında bile olanlari hissederler açın bakın bilimsel açıklamasına. Belki sesini duyurmak istedi yeğenine belki nefesini duymak istedi. Dikkat ederseniz görümcem 1 buçuk saat bebekle konuşmak için çabaladı telefonda demiyor konuda . 2 saniye ya 2 saniye. Dünya böyle her şeye takip gerilecek kadar uzun soluklu değil inanın...

Evet Kızlar
Bende bir görümce var
Kendisi Üniversite mezunu
İş geçmişi olan
Kendisini tanımlarken çok eğitimli , görgülü tanımlayan görümcem bugün kv dem bizde iken kv demi aradı ve ona telefonu bebeğimin kulağına dayanmasını ona birseyler söyleyeceğini söyledi😡😡😡
Kv dem bana baktı , dur hoparlörü açayım dedi ve görümcem diyeceklerini oradan dedi bebeğime
Bebeğim 5 aylık
Görümcemle bir araya geldiğimiz zamanlar dışında konuşmayız
O anda dondum kaldim birsey diyemedim.
Hala çok sinirliyim
konu gerçek mi ironi mi. Gerçek olamayacak kadar abartılı da. Cam fanuslar var çocuğu oraya koysanız keşke

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X