Telefonu çaldırıp kapatanlar için ne yapılabilir?

Bir arkadaş söylemiş, ben de numarayı engellediğinizi düşündüm okuyunca.
Engellemelerde de aynen anlattığınız gibi oluyor çünkü.

biliyorum canim
ama bugunki numara telde kayitli degildi, ama bugunde 1 kez caldirdi kapatti
bilinmeyen numara engelli listesine konmazki

Arkadaşın canı sıkılıyo galiba seninle konuşmak istiyor bırak çaldırıp dursun elbet bıkar

mesajlasiyoz dertlesiyoz,sen bana iyi geliyosun dinliyosun beni diyo.
yani konusmaya ihtiyaci var bosu bosuna caldirmiyo
ama iste caldirip kapatmasi benim biraz abezime gidiyo

iyi gelir tabi beles beles derdini anlatsin..

yani gorumcenin derdini de o kadar dinlemeyin bence.. oh ne guzel siz ara dediginizde gunlerce aramasin sonra dayanamayip siz arayin ben bu iste bi art niyet sezdim kusura bakmayin.

iyi gelir tabi beles beles derdini anlatsin..

yani gorumcenin derdini de o kadar dinlemeyin bence.. oh ne guzel siz ara dediginizde gunlerce aramasin sonra dayanamayip siz arayin ben bu iste bi art niyet sezdim kusura bakmayin.

yo karakteriyle hic bi sorunum yok cok sukur,cok iyi anlasirz,derdini dinlemek bi sozum bulmak guzel bisey bence
bundan yana dertli degilim
ama kiz kayinvalidesinin yaninda kaliyor, cekiniyodur kocasindan bisey istemeye,evde pek rahat davranamiyo diye dusunuyorum

illada art niyetmi var sence:44:

ya ben olsam kullanildigimi dusunurdum acikcasi en azindan seni aramak zorunda biraktigi icin mahcup oldugunu soylemeli... bi de tabi karakterinizi bilmiyorum ama surekli dert dinlemek benim yasama sevincimi sonduruyor. dertlesmek guzel tabi de surekli olursa ne bileyim beni mutlu etmiyor en azindan..

Son düzenleme:
Benim 1-2 arkadaşım da böyle yapıyor. Ama kontörleri olduğunda konuşuyorlar ama genelde bana gelince kontörleri olmuyor. Çok sık aramadıkları için ben bu durumu önemsemiyorum. Kullanılmış gibi hissetmiyorum çünkü aranmamak daha kötü geliyor bana. Eğer benim kontörüm az ise kısa kesmelerini söylerim. Kontörüm olmazsa geri aramam olur biter. Bence sizde öyle yapın. Kontörüm az deyin hemen kapatın ya da kontörüm yoktu geri dönmedim dersiniz...

Son düzenleme:

bana guveniyoki derdini paylasiyo derim ben hep,yardim edebilirsemde ne mutlu
tabi zamanla hep dert hep dert bogar,ama zaten sakalasiriz,guleriz baya arkadas gibiyiz yani

ama iste oyle yapamiyorum ben,gorumce adayi snucta
siz arkadaslarinizi okulda felan goruyosaniz konusucak pek bisey olmuyo.
ama biz 1 yada 2 haftada bir konusuyoruz birbirimizi gormedigimz icinde baya bi konusulacak konular cikiyo

mesela simdi kontorum yok dedi,benim aramami beklemistir belki ama aramadim
odevim var dedim.bir olur 2 olur hepte kontorum az yada musait degilim diyememki

O zaman başka bir çözüm bulun. Facebook yada msn den konuşun. O şekilde kontör dayanmaz...

tatlım cevap verme, bir süre sonra bırakacak.
söylesen de anlamaz yorma kendini

Bi sen ara bi o arasın.
Sık sık konuşmaya gerek yok zaten.
Evin kızı olucam derken kontür alıp alıp cepteki parandan olma derim.

o mesajı atacagına soyle yazabilirdin "canım kusura bakma donemem

cunku bakiyem yok "diyebılırdın .o sahısın sızı caldırıp kapatmasına

karsılık sundugu bahane tamamen yalandan ibaret .caldırdıgımda

mesgul calıyor olayı tamamen yalan hadı bır caldırmasında mesgul ,

2.caldırmadada mesgul ,ee hep mı mesgul calacak ? resmen yalan konusuyor.

bunun uzerıne soyle dıyebılırdın ; "canım benı herkes arıyor ama kımse de boyle

mesgul calmıyor ,bi sende oluyor ıse o zaman telefonun sorunlu "dıyebılırsın .

son olarak ; her caldırıp kapattıgında dönmek zorunda degılsın .

hele kı kendı dertlerını anlatmak ıcın senı caldıran kısıye donmek hıc zorunda degılsın .

madem derdı tasası var ,anlatmaya ıhtıyacı avunmaya ıhtıyacı var ,

o zaman kurnazlık yapacagına bır zahmet kontor yuklesınde o senı arasın .

her aradıgında donmedıgınde terbıyesızlık yapmıs olmazsın .kontorunun olmaması

cok normal cunku .bakıyem yok dersın oldu bıttı ıste .

Son düzenleme:

madem art niyetli bulmuyorsunuz neden buraya konu açıp, öneri istediğinizi anlamadım...
iyi anlaşıyorsunuz, karakterinde sorun yok diyorsunuz, eşinden para isteyemiyordur diyorsunuz .....
e o zaman sizce bir sorun yoksa her çaldırdığında arayın olsun bitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…