- Konu Sahibi ayparcam11
-
Bir arkadaş söylemiş, ben de numarayı engellediğinizi düşündüm okuyunca.
Engellemelerde de aynen anlattığınız gibi oluyor çünkü.
Arkadaşın canı sıkılıyo galiba seninle konuşmak istiyor bırak çaldırıp dursun elbet bıkar
mesajlasiyoz dertlesiyoz,sen bana iyi geliyosun dinliyosun beni diyo.
yani konusmaya ihtiyaci var bosu bosuna caldirmiyo
ama iste caldirip kapatmasi benim biraz abezime gidiyo
iyi gelir tabi beles beles derdini anlatsin..
yani gorumcenin derdini de o kadar dinlemeyin bence.. oh ne guzel siz ara dediginizde gunlerce aramasin sonra dayanamayip siz arayin ben bu iste bi art niyet sezdim kusura bakmayin.
yo karakteriyle hic bi sorunum yok cok sukur,cok iyi anlasirz,derdini dinlemek bi sozum bulmak guzel bisey bence
bundan yana dertli degilim
ama kiz kayinvalidesinin yaninda kaliyor, cekiniyodur kocasindan bisey istemeye,evde pek rahat davranamiyo diye dusunuyorum
illada art niyetmi var sence:44:
ya ben olsam kullanildigimi dusunurdum acikcasi en azindan seni aramak zorunda biraktigi icin mahcup oldugunu soylemeli... bi de tabi karakterinizi bilmiyorum ama surekli dert dinlemek benim yasama sevincimi sonduruyor. dertlesmek guzel tabi de surekli olursa ne bileyim beni mutlu etmiyor en azindan..
Benim 1-2 arkadaşım da böyle yapıyor. Ama kontörleri olduğunda konuşuyorlar ama genelde bana gelince kontörleri olmuyor. Çok sık aramadıkları için ben bu durumu önemsemiyorum. Kullanılmış gibi hissetmiyorum çünkü aranmamak daha kötü geliyor bana. Eğer benim kontörüm az ise kısa kesmelerini söylerim. Kontörüm olmazsa geri aramam olur biter. Bence sizde öyle yapın. Kontörüm az deyin hemen kapatın ya da kontörüm yoktu geri dönmedim dersiniz...
ama iste oyle yapamiyorum ben,gorumce adayi snucta
siz arkadaslarinizi okulda felan goruyosaniz konusucak pek bisey olmuyo.
ama biz 1 yada 2 haftada bir konusuyoruz birbirimizi gormedigimz icinde baya bi konusulacak konular cikiyo
mesela simdi kontorum yok dedi,benim aramami beklemistir belki ama aramadim
odevim var dedim.bir olur 2 olur hepte kontorum az yada musait degilim diyememki
O zaman başka bir çözüm bulun. Facebook yada msn den konuşun. O şekilde kontör dayanmaz...
selam kizlar bilmiyorum ne kadr onemli bi dert benimkisi ama,bi onerilerinizi almak istedim kisaca yaziyim zamaninizi harcamiyim
mesela bi tanidiginiz birisi(bayan) herseferinde caldirip kapatsa,senin aramani beklese,napardiniz?
onceki seferler caldirdiginda,niye caldirip kapattin ya dedim sakayla karisik
oda ' senin telini caldirdigimda hemen mesgul cikiyo bi kez caldirmadan sonra, kapaniyo kendiliginden dedi'"
ama garip olan,annemle benim telefon kartim ayni ,nasil annemi caldirdiginda oluyoda beni caldirdiginda dusmuyo?
dusmuyo bile demiyo,1 kere calip kapaniyo diyo.
dun ve bugun 1 kez caldirdi hemen geri kapadi.
ben tam simdi kim oldugunu taniyamadim gibi yapip mesaj attim caldirmayi birakir belki diye aynen soyle:
'kimsin ya sen,caldirip kapatiyosun oyun oynar gibi,taniidksanda ara ne bu boyle ya"
baska nasil bi yolla caldirip kapatmasini engellerim?
kirmak istemiyorumda,yani direk yuzune soyluyemem
simdiden tesekkurler kizlar,iyiki varsiniz
odevim varda,simdi cikmam gerek,af gorun nolur
tatlım cevap verme, bir süre sonra bırakacak.
söylesen de anlamaz yorma kendini
selam kizlar bilmiyorum ne kadr onemli bi dert benimkisi ama,bi onerilerinizi almak istedim kisaca yaziyim zamaninizi harcamiyim
mesela bi tanidiginiz birisi(bayan) herseferinde caldirip kapatsa,senin aramani beklese,napardiniz?
onceki seferler caldirdiginda,niye caldirip kapattin ya dedim sakayla karisik
oda ' senin telini caldirdigimda hemen mesgul cikiyo bi kez caldirmadan sonra, kapaniyo kendiliginden dedi'"
ama garip olan,annemle benim telefon kartim ayni ,nasil annemi caldirdiginda oluyoda beni caldirdiginda dusmuyo?
dusmuyo bile demiyo,1 kere calip kapaniyo diyo.
dun ve bugun 1 kez caldirdi hemen geri kapadi.
ben tam simdi kim oldugunu taniyamadim gibi yapip mesaj attim caldirmayi birakir belki diye aynen soyle:
'kimsin ya sen,caldirip kapatiyosun oyun oynar gibi,taniidksanda ara ne bu boyle ya"
baska nasil bi yolla caldirip kapatmasini engellerim?
kirmak istemiyorumda,yani direk yuzune soyluyemem
simdiden tesekkurler kizlar,iyiki varsiniz
odevim varda,simdi cikmam gerek,af gorun nolur
yo karakteriyle hic bi sorunum yok cok sukur,cok iyi anlasirz,derdini dinlemek bi sozum bulmak guzel bisey bence
bundan yana dertli degilim
ama kiz kayinvalidesinin yaninda kaliyor, cekiniyodur kocasindan bisey istemeye,evde pek rahat davranamiyo diye dusunuyorum
illada art niyetmi var sence:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?