Telefonu çaldırıp kapatanlar için ne yapılabilir?

ayparcam11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2012
569
3
96
Ankara
selam kizlar bilmiyorum ne kadr onemli bi dert benimkisi ama,bi onerilerinizi almak istedim kisaca yaziyim zamaninizi harcamiyim

mesela bi tanidiginiz birisi(bayan) herseferinde caldirip kapatsa,senin aramani beklese,napardiniz?

onceki seferler caldirdiginda,niye caldirip kapattin ya dedim sakayla karisik
oda ' senin telini caldirdigimda hemen mesgul cikiyo bi kez caldirmadan sonra, kapaniyo kendiliginden dedi'"
ama garip olan,annemle benim telefon kartim ayni ,nasil annemi caldirdiginda oluyoda beni caldirdiginda dusmuyo?
dusmuyo bile demiyo,1 kere calip kapaniyo diyo.

dun ve bugun 1 kez caldirdi hemen geri kapadi.
ben tam simdi kim oldugunu taniyamadim gibi yapip mesaj attim caldirmayi birakir belki diye aynen soyle:
'kimsin ya sen,caldirip kapatiyosun oyun oynar gibi,taniidksanda ara ne bu boyle ya"

baska nasil bi yolla caldirip kapatmasini engellerim?
kirmak istemiyorumda,yani direk yuzune soyluyemem

simdiden tesekkurler kizlar,iyiki varsiniz

odevim varda,simdi cikmam gerek,af gorun nolur

cok basit. sizi caldirdiginda geri aramayin, tepki vermeyin, bir sure sonra keser, zaten onemli bir seyse de kontorune kiyip arar ya da mesaj atar..

caldirdiginda arama.. gordugundede neden aramadin derse ararsin tekrar diye dusundum dersin surekli bunlari tekrarlarsan anlar herhalde dicem ama attigin mesajdan anlamadiysa direk soylemeden anlamaz diyede dusunuyorum... yada kontorum yok dersin bisey diceksen ara dersin

cok basit. sizi caldirdiginda geri aramayin, tepki vermeyin, bir sure sonra keser, zaten onemli bir seyse de kontorune kiyip arar ya da mesaj atar..

yorumun icin sagol oncelikle canim,,ama soyle bisey var
insallah nasip olursa,gorumcem olucak bu bahsettigim kisi

yani arayip sormayan,uzak gelin olarak anilmak istemem

cok iyi anlasiyoruz zaten,koyu muhabbetler ederiz derdini anlatir ben avuturum felan
ama iste tek sorun bu.
ben bi ogrenciyim ne kadr para verebilirimki kontore, ha bu arada o evli

denedim bu dediginide, aradin kapattin bende geri ararsin sandim dedim
2,3 hatti var,annesi gurbette,bi hatla annesini ariyo,obur hatla kendi gorumcesiyle konusuyo ayni kart ucuz oluyo diye

bende kontor yok kalmadiki diyo,ama hep beni aradiginda kontoru bitmis oluyo

o mesajdan sonra dediki; hayirsiz hic aramiyon sormuyon,benim ya ..(adi) dedi, kontorum yokta dedi

bende bilmemis gibi,haa senmiydin kusura bakma ya,bende baskasi sandim dedim

yani herhangi bir arkadasin olmasindan daha kotuymus ne o oyle.. sen ona saygida kusur etmiceksin ama o sana gecirsin tabiri caizse.. cok seviyosa kiysin parasina arasin niye aramiyosun derse de kusura bakma kontorum yok de gec

enayi mi yaziyor alninda?? asin gorumceye taviz vermemelisin sonra basin cok agrir.. soguk gelin ol demiyorum yanlis anlama ama herkes saygisini ve haddini bilmeli bu siniri da sen belirlemelisin.. nacizane tavsiyem budur

Son düzenleme:
sende para basmıyorsun herhalde kontorüm yok yükleyemiyorum dersin olur biter.. böyle beleşci insanlardan hiç haz etmiyorum ya

Devamlı sizi arayan, görümce adayınızın numarasını tanımıyor gibi nasıl yaptınız, bu kısmı anlamadım ?

Sizi çaldırdığında ''kontorun yok'' diye msj. atarsınız, ya da açık açık ''kontürün olmadığında çaldırma çünkü kontürüm az yahut bitmiş olduğunda dönemediğim için üzülüyorum.'' dersiniz.

Bir arkadaş söylemiş, ben de numarayı engellediğinizi düşündüm okuyunca.
Engellemelerde de aynen anlattığınız gibi oluyor çünkü.

ben altta hic bi zaman kalmam,ama simdilik kotu dusunmek istemiyorum hakkinda
yavas yavas alisiyo yurt disina

bazen parasinin degerini o bilmiyosa ben neden onun parasinin degerini biliyimki,daha dikkatli harcasin kontorleri diyorum

ama alismak cok zor ilerliyo, bide kocasindan yana dertli,acaba kontor parasi istemeye felanmi cekiniyo yada kocasi bi sorunmu ediyo bunu diyorum
zor durumami sokuyorum acaba diyorum bazende

canim cunku 2,3 tane numarasi var,biri bende kayitli digerleri degil.
dun ve bugun kayitli olmayan numarayla biri caldirip kapatti,ben anladim onun oldugunu.
bugunde oyle bi mesaj attim.

kontorum yok dedim bi ara,onun aramasini bekledim,hatta annemin telden mesaj attim,
'bugunde ben patliyom isin yoksa ara benim teldende konusalim' diyealismasin hep benim aramama diye.

gunler gecti aramadi, sonra yine caldirdi kapatti, ben dayanamayip aradim
niye aramadin beni o gun diye sordum
oda 'kontorum bitmisti maaslef ya komsunun oglunu bugun yolluycaktim kontor almasi icin ama evde yoktu' dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…