- Konu Sahibi ayparcam11
-
cok basit. sizi caldirdiginda geri aramayin, tepki vermeyin, bir sure sonra keser, zaten onemli bir seyse de kontorune kiyip arar ya da mesaj atar..
caldirdiginda arama.. gordugundede neden aramadin derse ararsin tekrar diye dusundum dersin surekli bunlari tekrarlarsan anlar herhalde dicem ama attigin mesajdan anlamadiysa direk soylemeden anlamaz diyede dusunuyorum... yada kontorum yok dersin bisey diceksen ara dersin
arama bence .çocuk gibi yaptığı hoş değil
yorumun icin sagol oncelikle canim,,ama soyle bisey var
insallah nasip olursa,gorumcem olucak bu bahsettigim kisi
yani arayip sormayan,uzak gelin olarak anilmak istemem
cok iyi anlasiyoruz zaten,koyu muhabbetler ederiz derdini anlatir ben avuturum felan
ama iste tek sorun bu.
ben bi ogrenciyim ne kadr para verebilirimki kontore, ha bu arada o evli
Numarasını yanlışlıkla engellemiş olabilir misin?
yani herhangi bir arkadasin olmasindan daha kotuymus ne o oyle.. sen ona saygida kusur etmiceksin ama o sana gecirsin tabiri caizse.. cok seviyosa kiysin parasina arasin niye aramiyosun derse de kusura bakma kontorum yok de gec
enayi mi yaziyor alninda?? asin gorumceye taviz vermemelisin sonra basin cok agrir.. soguk gelin ol demiyorum yanlis anlama ama herkes saygisini ve haddini bilmeli bu siniri da sen belirlemelisin.. nacizane tavsiyem budur
sende para basmıyorsun herhalde kontorüm yok yükleyemiyorum dersin olur biter.. böyle beleşci insanlardan hiç haz etmiyorum ya
ben belesci degilde, daha cok kocasindan kontor istiyememe sorunu var gibme geliyo
Devamlı sizi arayan, görümce adayınızın numarasını tanımıyor gibi nasıl yaptınız, bu kısmı anlamadım ?
Sizi çaldırdığında ''kontorun yok'' diye msj. atarsınız, ya da açık açık ''kontürün olmadığında çaldırma çünkü kontürüm az yahut bitmiş olduğunda dönemediğim için üzülüyorum.'' dersiniz.
ama sizin de durumunuz bellidir bu kadar iyi niyetli, çok merhametli olmayın sonradan çok başınız ağrır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?