- 28 Ocak 2009
- 34.447
- 57.844
- 1.123
- Konu Sahibi ayparcam11
-
dakıkam bol ve karşı tarafın dakıkası yoksa
bence sorun yok
o mesajı atacagına soyle yazabilirdin "canım kusura bakma donemem
cunku bakiyem yok "diyebılırdın .o sahısın sızı caldırıp kapatmasına
karsılık sundugu bahane tamamen yalandan ibaret .caldırdıgımda
mesgul calıyor olayı tamamen yalan hadı bır caldırmasında mesgul ,
2.caldırmadada mesgul ,ee hep mı mesgul calacak ? resmen yalan konusuyor.
bunun uzerıne soyle dıyebılırdın ; "canım benı herkes arıyor ama kımse de boyle
mesgul calmıyor ,bi sende oluyor ıse o zaman telefonun sorunlu "dıyebılırsın .
son olarak ; her caldırıp kapattıgında dönmek zorunda degılsın .
hele kı kendı dertlerını anlatmak ıcın senı caldıran kısıye donmek hıc zorunda degılsın .
madem derdı tasası var ,anlatmaya ıhtıyacı avunmaya ıhtıyacı var ,
o zaman kurnazlık yapacagına bır zahmet kontor yuklesınde o senı arasın .
her aradıgında donmedıgınde terbıyesızlık yapmıs olmazsın .kontorunun olmaması
cok normal cunku .bakıyem yok dersın oldu bıttı ıste .
Görümce adayınızla aranızda bir sorun yokmuş çok iyi anlaşıyormussunuz peki siz bizden ne bekliyorsunuz arkadaşım nasıl bir öneride bulanabiliriz size :) ayrıca ucuz olacak diye illa onun kullandıgı hattan niye alacaksınız artık tüm hatlarda her yöne tarife var ister kontürlü olsun ister faturalı olsun bir ara benimde başımda vardı bir tanıdıgım sürekli çaldırıp kapatıyordu ve hep benim aramamı bekliyordu bundan bir kaç yıl önce bir kaç kere aradım baktım olmadı en sonunda dayanamadım açık açık sordum niye böyle yapıyorsun senin telin faturalı benimki kontürlü oysaki hiç kontürsüz kalmaz kendisi sen istedigin kadar konuşursun diyor bende dedim benimki faturalı ise bedavamı dedim artık yapmıyor ben kızdıgımdan beri bazı insanlar faturalı olunca bedava sanıyorlar bir keresinde yemek tarifi istemek için çaldır kapattı telde yemek tarifi verecem bende geri dönmedim bu sefer kendisi aradı yemek tarifi alacaktım diyor hadi diyor ben kapatayım sen beni ara yemek tarifi ver bana dedi tabi kapattım ama aramadım
madem art niyetli bulmuyorsunuz neden buraya konu açıp, öneri istediğinizi anlamadım...
iyi anlaşıyorsunuz, karakterinde sorun yok diyorsunuz, eşinden para isteyemiyordur diyorsunuz .....
e o zaman sizce bir sorun yoksa her çaldırdığında arayın olsun bitsin
canım bence sen cok fazla ıyımser davranıyorsun .bunuda sakayla dedim inanirmisin
dedimki herkes ariyo hic bisey yok,senin bi yanlisin olmasin cunku hic biri mesgule dustugumu soylemdi bu zamana kadr dedim
oda bende oyle oluyo dedi
konuya nasil girdigime dikkat etseydiniz belki anlardiniz
aynen boyleydi: mesela bi tanidiginiz birisi(bayan) herseferinde caldirip kapatsa,senin aramani beklese,napardiniz?
ben karekterinden yana bi sikayetle geldigimi hatirlamiyorum,
caldirip kapatmak bi sorun diyerek sizin tavsiyelerinizi almak istedim :)
Görümce adayınızla aranızda bir sorun yokmuş çok iyi anlaşıyormussunuz peki siz bizden ne bekliyorsunuz arkadaşım nasıl bir öneride bulanabiliriz size :) ayrıca ucuz olacak diye illa onun kullandıgı hattan niye alacaksınız artık tüm hatlarda her yöne tarife var ister kontürlü olsun ister faturalı olsun bir ara benimde başımda vardı bir tanıdıgım sürekli çaldırıp kapatıyordu ve hep benim aramamı bekliyordu bundan bir kaç yıl önce bir kaç kere aradım baktım olmadı en sonunda dayanamadım açık açık sordum niye böyle yapıyorsun senin telin faturalı benimki kontürlü oysaki hiç kontürsüz kalmaz kendisi sen istedigin kadar konuşursun diyor bende dedim benimki faturalı ise bedavamı dedim artık yapmıyor ben kızdıgımdan beri bazı insanlar faturalı olunca bedava sanıyorlar bir keresinde yemek tarifi istemek için çaldır kapattı telde yemek tarifi verecem bende geri dönmedim bu sefer kendisi aradı yemek tarifi alacaktım diyor hadi diyor ben kapatayım sen beni ara yemek tarifi ver bana dedi tabi kapattım ama aramadım
20 TL ye 500 dakka 1000 sms verenler var faturalıya geç sende dakikanı sürekli kontrol edebiliyorsun ayrıca görümcene yada sevgiline kontörün olmadığını söyleyebilirsin o sana söylüyorsa sen neden utanıyorsunki? adi demeside üzücü saygı sınırını aşmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?