Telefonu kapattım bir daha da açmayı düşünmüyorum sizce ?

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Merhaba kızlar..
Odamda saatlerdir tek başıma müzik dinliyordum sevgilimle ilgili istediğim hayalleri kuruyordum bianda gözlerim doldu bugün de sevgilimin sesini hiç duymamıştım sadece alo dese benim için yeterliydi aradım meşgule attı tekrar aradım tekrar meşgule attı aç diye mesaj attım
kalabalık müsait değilim dedi sadece alo demen yeterli dedim aradım bikaç dakka sonra açtı on kere neden arıyorsun içerde oturuyordum senin yüzünden annemlere rezil oluyorum yok film izliyorum bilmem ne demeye başladı . ( öğlen tartışmıştık bi tartışınca kendisi bidaha gün boyunca düzelmez de ) sonra kapattı tekrar aradım bana hakaret etti salak mal aramasana bilmem ne . ben de mesaj attım bu hakaretlerini yazdım bir yere sadece hayal kurmuştum kötü hissettim sesini duymak istedim yaptıklarına bak dedim ve telefonu tamamen kapattım.
Geceleri konuşuruz çoğu zaman .. şimdi benim çok ihtiyacım var onunla knşmaya ama teleefonu açmamam gerek biraz da o düşünsün gece anlasın hatasını üzülsün sizce açayım cvp vermeyimmi yoksa hiç açmıyım mı ?
Normalde böyle değiliz asla ((

ask oyle bir sey ki simdi ben sana acma surunsun desem bile bir azdan acacaksin telefonu o aramazsa sen arayacaksin ...hep bir taraf daha az sever sanirim sizde cok seven taraf sensin cok deger veriyorsun ..seni uzmesine izin verme

sana salak mal diyen biriyle tekrar görüşecek misin ? Yediririm o lafları bana birisi desin.

ask oyle bir sey ki simdi ben sana acma surunsun desem bile bir azdan acacaksin telefonu o aramazsa sen arayacaksin ...hep bir taraf daha az sever sanirim sizde cok seven taraf sensin cok deger veriyorsun ..seni uzmesine izin verme

aynen öyle ben daha çok seviyorum ama bunu geçen gece düşündüm o duygularını asla dışa vuran biri değil bir kere ayrı kaldığımızda ağlaryarak sesini kayıt etmiş o zaman ne kdr sevdiğini anlamştm br keresinde de benden ayrı kalma korkusu sarmış içini ağlayarak telefon etmişti bana o zaman bana ben sensiz ölürüm yaşayamam falan dedi şok olmuştum o kdr süre sevgili olmamıza rağmen beni o kdr sevdiğini daha önce o şekilde hiç belli etmemişti yani o derece duygularını belli etmeyen biri .. o yüzden bazen düşünüyorum ben mi daha çok seviyorum o mu diye ..

insan sinirlenince cok soz soyleye bilir takilmamak lazim o an hangi ruh halindeydi bilemeyiz.. INSALLAH soylediklerinden pisman olur.. bende cok seven taraftim hep surunsun diyordum ama arayinca dayanamayip aciyordum kiyamiyordum.. su anda 4 aylik evliyim.. bazi seylere cok takilmamak lazim... uzme kendini inan hic kimse icin deymez sevgilin icin bile

kısaca içinden gelen neyse onu yap ama onun da seni üzmesine izin verme diyorsun mesaj alınmıştır :) çok teşekkür ederim :)

Aşk ve Kadınlar .. Hep böyle oluyor her şeye katlanıyoruz her şeyde alttan alıyoruz hakaretlere bile ses çıkarmıyoruz sonra ne oluyor tepemize çıkıyorlar. . Doğru, insan sinirlenince bazen söylediklerini kontrol edemez ama siz onun karısı değilsiniz onun böyle bir lüksü yok .. İnsanlar sırf bu yüzden boşanıyor artık.. Ben demiyorum her kötü sözde sorun çıkarın ayrılın ama lütfen kendinizi ezdirmeyinde umarım pişman olur üzmeyin kendinizi.. Şimdi böyle yapan biri ilerde evlenseniz neler söyler neler yapar öyle değil mi? ..

Bana salak, mal diyen bir adam kapımda sürünse yine de suratına bakmam.
Ama sen biraz sürünse yeter diyorsun madem, birdahaki sefere daha ağır sözler işitmeye hazırla kendini.
Karşındaki açık açık arama demiş sana daha ne desin.
Neymiş kalabalıkta açamazmışta rezil oluyormuşta...

Böyle tipleri tepenize çıkarıyorsunuz ya ne diyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…