Merhaba kızlar..
Odamda saatlerdir tek başıma müzik dinliyordum sevgilimle ilgili istediğim hayalleri kuruyordum bianda gözlerim doldu bugün de sevgilimin sesini hiç duymamıştım sadece alo dese benim için yeterliydi aradım meşgule attı tekrar aradım tekrar meşgule attı aç diye mesaj attım
kalabalık müsait değilim dedi sadece alo demen yeterli dedim aradım bikaç dakka sonra açtı on kere neden arıyorsun içerde oturuyordum senin yüzünden annemlere rezil oluyorum yok film izliyorum bilmem ne demeye başladı . ( öğlen tartışmıştık bi tartışınca kendisi bidaha gün boyunca düzelmez de ) sonra kapattı tekrar aradım bana hakaret etti salak mal aramasana bilmem ne . ben de mesaj attım bu hakaretlerini yazdım bir yere sadece hayal kurmuştum kötü hissettim sesini duymak istedim yaptıklarına bak dedim ve telefonu tamamen kapattım.
Geceleri konuşuruz çoğu zaman .. şimdi benim çok ihtiyacım var onunla knşmaya ama teleefonu açmamam gerek biraz da o düşünsün gece anlasın hatasını üzülsün sizce açayım cvp vermeyimmi yoksa hiç açmıyım mı ?
Normalde böyle değiliz asla
((