Telefonum çamaşır makinasında yıkandı !

hande58

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2010
615
17
118
İstanbul
off offf sabah okula gidecektim telfonumu odamda unutmuştum çıkarken alacam dedim anneme hatırlatsın diye oda unutmuş bende ben gittim tam arabadaydım babamla aklıma geldi telefonumu almadıgım babama"anneme haber verki merak etmesin beni" dedim oda sağolsun unutmuşş.. ben eve geldigimde temizlikçi teyze gitmişti eve geldim telefonu arıyorum yokk en son baktım makinaya çıktı oradan hemen aglamaya başladımt abi açtım kuretttum abimi aradım direk (telefon açılmıyorr) abimde pirincin içine gömd edi bende öyle yaptım ama 2 gün falan beklemesi gerkeiyormiş . bunun gibi şeyler başına gelenler oldumu ne yaptınız ??
telefonum;
şarja takılınca örnegin şarj normaldeyse yeşil ışık yakar şarj olduguna dair eger şarj çokazsa kırmızı ışık yanar gene şarj oluyor anlamına geliyor ben çıkarınca şarja taaktım o ışık kırmızı yandı yani beyninde bişi olmadıı anlamına gelirmi sizde bu ??

Son düzenleme:
aynen benim de pantolonumun cebinde çamaşır makanesinde yıkanmıştı baya
direk bataryasını falan çıkardım kuruttum ama çalışmadı..servise verdik artık öyle yapıldı anca..
sanmıyorum hayatım tamir edilmesi gerek bence..

Benim değilde kuzeninimin başına gelmişti onunki su dolu küvete düşmüştü aldı prinçe gömdü 2 gün felan ama yok yine çalışmamıştı umarım sizinki çalışır.

ya olsun sonuçta tamir edilmiş hani oda bişey :)) bir süre geçmesse bende öyle yaparım ama bizim telefon daha öncede böyle oluştu aynı telefon geçince bizde gene geçer diye düşündük bakalım.. eger düzelmeşse götürüm tamire , peki telefoon dokunmatikmiydi ??

dokunmatik değildi canım..benimkide kaç defa böyle olaylar atlatmıştı yazık tamirlerde geçmişti ömrü bilsem prinçle olduğunu bende yapardım bak:)
bekle bakalım olur inş canım

benm de gecen us-stickim yikanmis pantolonda, heme icerisinde birsürü önemli ödev varken. camasir maknasindan cikarttim, taktim bilgisayara tikir tikir calisiyordu hersey

benm de gecen us-stickim yikanmis pantolonda, heme icerisinde birsürü önemli ödev varken. camasir maknasindan cikarttim, taktim bilgisayara tikir tikir calisiyordu hersey

us-stickiniz ne bilmiyor um ama sanırım usb . onunda beynivar sonuçta siz yine şanslıymışsınız darısı başımı

ben de düşürdüm hem de nereye biliyor musun?
Tuvalete!!
pijamamın arka cebindeydi tam pijamamı indirirken hoop klozete düştü telim!! ve ben elime poşet geçirip aldım onu, bi de lavaboda temiz suyla yıkadım filan
neyse sonra bataryayı filan çıkarıp saç kurutma makinasıyla kuruttum, ilk gün açılmadı ama yanlış hatırlamıyosam ertesi günün akşamı açılmıştı, gayet normal eski performansıyla çalıştı telim.
ama senin çamaşır makinası, nasıl olur bilmiyorum bikaç gün beklet bakalım.
bu arada pirinç ilginçmiş, hiç duymamıştım öğrendiğim iyi oldu belki bigün lazım olur.
-umarım olmaz-

umarım size lazım olmaz :)
ama şu varki hem 30derecede yıkandı hemde yani cepten çıkmamış pek ıslanmış degildi abim suya düşünce bile daha çok ısdlanmıştı prinç nem alıyormuş falaaan işte umarım düzelicek yaa :)

telefonlarda çok hassas oluyor umarım düzelir geçmiş olsun...

canım bence o tel gıtmıstır cunku baya bı su almıstır garantı belgesı varsa yaparlar

geçmiş olsun öncelikle.Benim de wc'ye düşmüştü yıllaar önce.İlk telefonumdu.Kesinlikle bataryasını ayır.Şarja falan da takma.Düzeleceği varsa da düzelmez. pirinç olayına gelince tuzluktaki pirinçlerden esinlenmiş olmalılar Ama canım seninki nemi geçmiş bir güzel saatlerce yıkanmış.olmazsa da canın sağolsun

Son düzenleme:

tabiki önemli olan sağlık ama şu varki ben çıkardıgımda kupkuru gibi bir şeydi neredeyse yani cep fermuarlıydı içinde kalmış öyle pek su almış gibi degil ıslanmış yani . bakalım kısmet şuan bütün parçalarını ayırabildigim kadar ayırıp pirince gömdüm .

Benimde telefonum tuvalete düştü iki kere.ilkinde hemen poşetle çıkardım.şuyun altına tuttum.telefonu açtım bataryayı vs çıkardım.sonra yaz günü 3 gün açmadan kuruttum.açtığımda çalışıyordu..1 aya kalmadı yine düşürdüm. Ama bu seferkinde açmakta acele ettim.1 gün sonra bataryayı takıp çalıştırdım ve bu sefer ekran vs bozuldu yaptıramadım.yenisnini aldım. Geçmiş olsun keşke hemen batarya takıp çalıştırmasaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…