aynen benim de pantolonumun cebinde çamaşır makanesinde yıkanmıştı baya
direk bataryasını falan çıkardım kuruttum ama çalışmadı..servise verdik artık öyle yapıldı anca..
sanmıyorum hayatım tamir edilmesi gerek bence..
inşallah düzelir yaa :)(((Benim değilde kuzeninimin başına gelmişti onunki su dolu küvete düşmüştü aldı prinçe gömdü 2 gün felan ama yok yine çalışmamıştı umarım sizinki çalışır.
ya olsun sonuçta tamir edilmiş hani oda bişey :)) bir süre geçmesse bende öyle yaparım ama bizim telefon daha öncede böyle oluştu aynı telefon geçince bizde gene geçer diye düşündük bakalım.. eger düzelmeşse götürüm tamire , peki telefoon dokunmatikmiydi ??
benm de gecen us-stickim yikanmis pantolonda, heme icerisinde birsürü önemli ödev varken. camasir maknasindan cikarttim, taktim bilgisayara tikir tikir calisiyordu hersey
ben de düşürdüm hem de nereye biliyor musun?
Tuvalete!!
pijamamın arka cebindeydi tam pijamamı indirirken hoop klozete düştü telim!! ve ben elime poşet geçirip aldım onu, bi de lavaboda temiz suyla yıkadım filan
neyse sonra bataryayı filan çıkarıp saç kurutma makinasıyla kuruttum, ilk gün açılmadı ama yanlış hatırlamıyosam ertesi günün akşamı açılmıştı, gayet normal eski performansıyla çalıştı telim.
ama senin çamaşır makinası, nasıl olur bilmiyorum bikaç gün beklet bakalım.
bu arada pirinç ilginçmiş, hiç duymamıştım öğrendiğim iyi oldu belki bigün lazım olur.
-umarım olmaz-
saç kurutmayla kurut denemekten ne çıkar :) prinç ne yapıyomuşki:26:
geçmiş olsun öncelikle.Benim de wc'ye düşmüştü yıllaar önce.İlk telefonumdu.Kesinlikle bataryasını ayır.Şarja falan da takma.Düzeleceği varsa da düzelmez. pirinç olayına gelince tuzluktaki pirinçlerden esinlenmiş olmalılarAma canım seninki nemi geçmiş bir güzel saatlerce yıkanmış.olmazsa da canın sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?