telefonum virüslendi yardım!

Helena

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2011
11.328
2.762
448
kızlar nokıa c6 kullanıyorum. telefonun galeri kısmında fotoğraflarımın yarısı gitmiş durumda.
bende dosyalardan baktım ve bazı dosyaların yanında soru işareti var açmaya çalışınca ''açılamıyor dosya türü desteklenmiyor'' diye yazı çıkıyor.

resimlerimi kurtarmak istiyorum.hafıza kartımı biçimlendirsem diğer resimlerde mi gidecek? ne yapmalıyım kızlar lütfen yardım edin...

bu arada virüsü masa üstü bilgisayarımdan kaptı. virüslü olduğunu unutup ona takmıştım telefonumu =(
yeni çektiğim resimler de gözükmüyor.

Özel msj atamıyorum şuan o yüzden buraya yazdım. Canım biz Samsundayız ve buralıyız. Kedimiz Antalyadan geldi. Elookat diye bir site var, sana tavsiyem oraya bir bak, bence bulursun. Biz de ilk ordan bulduk, kedimizin sahibi tesadüfen arkadaşımızın bi yakını çıktı ve yine şans eseri o da Samsunluymuş aslen. Ramazan bayramında memleketine gelirken kedimizi de getirdi. Sen o siteden mutlaka birşeyler bulursun ama güvenilir olmasına dikkat et. Eğer bulamazsan da birkaç ay bekliceksin, bizimkinin çiftleşmesne bir süre daha var. Bir de bu kırmaların erkeğini bulmak çok zor. Benim şansıma bizimki erkek. Benim için önemli olan iyi bir yerde yetişmesi, gerçekten sevilmesi ve iyi bakılması. Buraya yazdım kusura bakmayın arkadaşlar ama başta da dediğim gb özel msj atamıyorum. Sitenizde daha yeniyim, belki başka bir yerden de yardımcı olabilirdim ama bilemediğimden böyle oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…