telefonum:((

ulicserenay

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2015
58
22
27
Kizlar meraba yazicagim sacma gelebilir o yüzden kusura bakmayın :KK70: telefonumun ekrani kirildi ve 300 tl istiyorlar.Babama nasil diyecegimi bilmiyorum babam asla para mevzusu yapmaz ama esyalari cok hor kullanoyorum buda onh biloyor o yuzden demeye cekiniyorum..acaba nasil diyebilirim 300lira oldugunui..

Gecmis olsun...bunda kizacak ne varki? Yanlisliklar yuzunden insanlar ölüyor..kullan biraz oyle zamani gelince biraz sen biriktir ustunu baban koyar zaten

Yeni telefon alın bence, çünkü 2 milyarlik 1 milyarlik bir telefon değilse değmez

Kizlar meraba yazicagim sacma gelebilir o yüzden kusura bakmayın :KK70: telefonumun ekrani kirildi ve 300 tl istiyorlar.Babama nasil diyecegimi bilmiyorum babam asla para mevzusu yapmaz ama esyalari cok hor kullanoyorum buda onh biloyor o yuzden demeye cekiniyorum..acaba nasil diyebilirim 300lira oldugunui..
Ben hala yaptıramadım kırık ekranla kullaniyorum. Evet canim malesef ekranlar cok pahali benden 500 tl istediler ondan kıyıp yaptıramadım :KK43:

300 ne yaaa ben 70e yaptirmistim istanbulun gobeginde(yeni ekran bendendi)
Biraz daha arastirin derim.

Sanırım yetkili servisinde sordun, 300 dediğine göre. Aman sakın ona buna bilinmedik yere yaptırma hem garantisi biter, hemde arkadaşımın ki gibi çöpe gitme ihtimali var. 5-6 ay sonra ekranı donmaya başladı. Serviste kabul etmedi.
Baban biraz söylenir yapacak birşey yok. :)

Harçlıklarını biriktir yarısı olacak şekilde babadan da yarısını istersin hem senin kendinin biriktirdiğini görünce gereken cezayı çektiğini düşünür.

buda sana benim gibi ders olsun :KK48::KK48:
aynı şey benimde başıma geldi ekran paramparça ama çalışıyor altta sorun yok
bendende 300 tl istediler
dedim bunu alın üste vereyim başka alayım adam telefonun ekranı zaten 300 100 lira sayarım dedi delimiyim vereyim :KK47:
mecbur yeni tel aldım ama kırılmaz cam taktırdım aklında olsun
bide teknosadan filan alınınca kasko yapıyolar

X