Telefonunuzda eşiniz ya da sevgiliniz ne diye kayıtlı?

aşkımmmmm ,hayatımmmmm ,bittanemm, herşeyimmm arada değiştirirdim
şimdi ise kocacımmmm
ondada eşimm yazıyoo
resmi horozumm bundan önce aaaşkımmm dıı halbuki

aaaaa kocam diye kayıtlı :) bende onda aaaaaaa karım diye
şakalaşırken çıkmıştı ortaya ve eşim sürekli ben gelince bi yerden aaaaaaaa karım gelmiş der öyle kaldı

Bende .aşkımprensim. diye kayıtlı bende onda MühürGözlüm. noktada koydum listede 2 saat arayamammmmm :)

'YAR'imm diye kayıtlı ama değiştiririm süreklii

:) diye kayıtlı her mesaj attığında gülümsüyormuş gibi geliyor bu sayede ben de gülümsüyorum

Kendisi dislerinden oturu adeta bir tavsan oldugu icin "dabsan" diye kayitli. Bir kelime ancak bu kadar degistirilebilirdi herhalde. :)

Itiraf ediyorum, kendi uydurdugu kelimeleri olan, bebek gibi konusan sapsal ciftlerdeniz. Evet yerine ebet, seviyorum yerine sebiyorum yazdigimiz, daha fenasi boyle konustugumuz oluyor. :))

Ben de su an sordum kendisine degistirdi mi acaba diye. Meis'im diye kayitliymisim. Tarih dersinde tanismistik onunla. Hoca Meis adasinin Osmanli icin cok stratejik ve muhim bir nokta oldugundan bahsediyordu. O da o sirada defterime not eklemis, cok sonra gordum:

" Meis'in kelime anlami gozdur. Yani Meis olmazsa olmazdir, yerini baska hicbir sey tutmaz."

:)

♥ SIPAnglem ♥ diye kayıtlııı :)

Hem sıpa olup hemde tadından yenmicek kadar tatlı oluşundan kaynaklı olarak :)

Ben de onda ♥ My LOVE ♥

herşeyim diye kayıtlı. gerçekten önce Rabbim aşkım benim herşeyim

Bir ara büyük bir kavga çıkarmıştı küsmüştüm uzun süreli
Ertesine arayıp "Ya beni sevecek misin sen " demişti çok gülmüş ve "Seviceeem" demiştim o gün bugündür

"Seviceeem" diye kayıtlı

Ben de onda "Psiko" diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…