Telefonunuzun dinlendiğini nasıl anlarsınız?? Acil Yardım !

donatella07

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2018
27
19
3
33
Kızlar bir kaç gündür özellikle kafamı karıştıran, beni şüpheye düşüren bi durum var. telefonumu arayan kişiyle ilk telefonu açtığım sırada iletişime geçemiyorum.. sesimi alamıyori tekrar bana ulaşmak için aradıklarında da bi anda normale dönüyor, ve telefondan cızırtılı, ses geldiğini söylüyorlar, sesin derinden geldiğini söylüyorlar, acaba şuan boşanma aşamasındayım eşim telefonumu dinletiyor ya da kendisi bi program kurup da telefonumu dinliyor olabilir mi internetten araştırdım biraz baktım, tüm yargılar da bunu destekliyor ama en azından bu konuda bi bilginiz varsa bana bi yardımcı olabilir misiniz? Belkide telefon bozulmuştur. bilemiyorum.. eğer gerçekten böyle bi durum varsa savcılığa mı gitmem gerekli ya da telefon bayisine gidip te mi göstereyim ??? Beni bi aydınlatırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler..

Canım senin sesin sana geliyorsa , karşı tarafa yankili gidiyorsa ve cisirti oluyorsa büyük ihtimalle dinleniyorsun ama tabi bı telefon bayisine git öğren derim ben belki telefonun bozuktur

cihaz apple ise sorun yok öyle bir şey söz konusu olamaz. android ise şarjın bir anda sıfırlanması, telefonun devamlı ısınması, konuşurken kendiliğinden kapanması vs devamlı oluyorsa evet dinleniyorsunuz. cihazı sıfırlayın.

android şimdi kendi kendine ısınıyor mu denemek için bi süre bıraktım. bakıcam ısı durumuna.

Direkt onemli seyleri yedekleyip telefonuna format at canım. Hard format olarak at ama sadece fabrika ayarlarına döndürmek yetmeyebilir.

Arkadaşımın eşi uzman telefonda arkadaşımla konuşurken devamlı bi cızırtı sesin boğuk derinden gelme durumu mevcut.

Kız işi alaya alıyo artık eşine kargo gönderirken abiler sizede göndereyim siz nerdesiniz diye dalga geçiyo

Ben de şöyle bişi hem cızırtı sesi, hem de annemle dinledik, çok tuhaf böyle video kayıt ediliyor gibi tık diye bi ses geliyor. duyunca çok şaşırdım. bu ne ya dedim hani telefon bozuluyor da olabilir bilmiyorum, ama aklıma direk oda geldi çünkü bizim boşanma işi çekişmeli olcak ve eşim belki bi kanıt bulabilirim mantığıyla kimle konuşup konuşmadığımı dinlemek için böyle birşey yapabilir mi diye düşünüyorum. Umarım hatalıyım ve cahilce bir düşüncedir. çünkü hiç bilmediğim ve yabancı olduğum konular ister istemez aptal gibi davranabiliyorum.. kuşkulu davranıyorum..

Telefon bayiine goster

Bence telefonun bozulmuş:) niye bu kadar paranoya yaptin ki:) tel dinlenmesi oyle kolay olmaz
bu aralar pek sağlıklı düşünemiyorum da illa ikna olmam lazım olabilir paranoya da yapmış olabilirim ama işte şüphe öyle birşey ki insanı içten mahvediyor.. sırf bundan kurtulmak için bile öğrenmeye çalışcam

Şöyle kuşkulu davranmak iyidir. Bence eşinizi bu süreçte yamiltabilecek gevşemesine sebep olabilecek 1-2 konusma yapabilirsiniz belki

Hatti ve cihazi degistirin bence.

Hatta ikisini de kendi uzerinize almayin.

Esinizin bilmediği bir mail adresiyle kurulumu yapin. Bilmediğiniz yerden gelen linki whatsapp ya da mailden asla acmayin. Bu youtube linki olsa dahi...

En sagliklisi bu gibi görünüyor

Arkadaşımla konuşurken aynı yaşadığınız gibi durumları bende yaşıyorum hatta bazen telefon çekmez gibi ses gidip geliyo şeklinde olduğuda oluyo.
Telefonda sorun olduğunu düşünüyosanız hattınızı farklı bi telefondada deneyebilirsiniz

Apple’a da casus yazılım yüklenebiliyor maalesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…