Telefonunuzun dinlendiğini nasıl anlarsınız?? Acil Yardım !

Bir arkadaşım eşinin telefonuna yüklemişti adama itiraf edene kadar adam hiçbir şey anlamamış bile hatta 1 yıllık üyelik almıştı arkadaşım önce ıphone’a sonra da androide yüklemişti. Cızırtı falan olması telefonunuzla ilgili olabilir gibi geldi bana.

Iphone dinlenemez mi yani? Iphone için casus program yok mu? Merak ettim valla. Benim tel. iphone. Öğreneyim de kenarda dursun bilgi olarak.

Iphone dinlenemez mi yani? Iphone için casus program yok mu? Merak ettim valla. Benim tel. iphone. Öğreneyim de kenarda dursun bilgi olarak.

iphone sadece gsm operatörleri tarafından dinlenebilir. apple cihazlar kapalı kaynaklıdır yani onlara app storeda olmayan bir uygulamayı casus olarak yükleyip kontrol edemezsiniz. ama android cihazlarda 30 saniye içinde halleder işi bilen birisi.

Gecen telefonda konusurken bir sozcuk gecti bir anda telefonum karsiya yankili ulasti ..bazi sozcukler kullanirsaniz otomatik dinlenirsiniz

İyiymiş, sevindim. Teşekkür ederim bilgilendirme için.

Ses boslukta gibi yankilaniyor diyorlar.

Bi arkadaşım eşini dinlemek istiyordu ama telini alamıyordu adamdan. Oda yeni tel alıp yazılımı yükletip verdi. 5-6 sene önceydi. Yani eşinin telefonu bi şekilde senden alması lazım programı yüklemesi için. Ama bu süre zarfında başka teknolojiler geliştiyse bilemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…