• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telegram dan eşime gelen msj

İnstada mesajlaştığınız hesap fake bence. Gerçek hesabın 8 takipçisi mi olur Allah aşkına

İçinizin rahat etmesini istiyorsanız bu gece esınız uyuyunca kadına mesaj atın madem ınstagramdan nıckınden buldunuz. "karım uyudu musaıtım" tarzı bır mesaj olabılır. kadınla aralarında bısey yoksa zaten sen ne sacmalıyorsun terbıyesız herıf der gecer. Eğer aralarında ilişki varsa da samimi bir cevap gelir bence.

Tiktokta takılan erkeklerden de hayır gelmez bence. Nefret ediyorum şu uygulamadan. Hiç yüklemedim ama karşıma YouTube shortslardan saçma sapan tiktok videoları çıkıyor

Merhaba! Bayanlar konu hakkında sizlere sorum var geçen hafta sonu pazar günü sabah 10’da eşime msj geldi bakma isteği duydum ve telegramda sadece ekranda kbr takma ismiyle bir kadın msj atmış 2 kez eşimi uyandırıp sordum birazdan bakalım az daha uyuyum dedi sonra uyanıp 10 dkka tuvaletr girdi tabiki telefonla ardından yanıma geldi bu arada annemler bende misafir şehir dışından geldiler ve sesimizi duymasınlar diye gayret gösteriyorum yanıma geldi sonra kadının attığı msjı açtı bak aşkım iş için yazmış dedi hatam şu oldu dkkasına bakmadım msjda günaydın faturayı sizin adınıza kesiyorum diye bir msj alakasız eşim Allah Allah ya diyerek müdürünü aradı müdürü açmadı ses kaydı yolladı felan ve sonra hatalıymış gibi hiç kahvaltı hazırlamayan insan benimle kahvaltı hazırladı akşam ben şüphe ettiğim için insta beğenilerine baktım bide ne görüyüm kadın eşimin fotolarını beğenmiş benle olanları değil tabiki instadan kadına yazdım kadın bana 1 saat sonra döndü sen kimsin diye bana yazdığı şu eşini tiktokta gördüm Ankara’ya giderken bi video atmış ona yorum yaptım ama eşin görmedi yazmadı sonra telegramdan buldum iş bahanesiyle konuşmak için yazdım eşin beni tersledi instadan bulup fotolarını beğendim ama hiç konuşmadık alakamız yok eşinin suçu yok dedi bende tabiki insnmadim ve ağzıma geleni söyledim bütün hakaretleri kabul etti özürler diledi utanmadan hoşuma gitti yazdım dedi en son beni engelle dedi sonra kendisi engelledi eşim benim suçum yok diyor kadın İstanbul’da yaşıyorum diyor ama Ankara videosunu görüp yazdım diyor geçen hafta Ankara’ya gitti eşim iş için dedi aklım çok karışık sizce aldatıldımmı bide kadın düşünecek uzun süre yazdı o anda eşimde telegramda çevrimiçiydi acaba bunları yaz mı dedi kadına akşamdan beri sanki ben suçluymuşum gibi eşime bana güvenmiyormusun diye tripli suçum ne diyor yalnız tüm sosyal ağlarda bar eşimin hesabı ve herkese açık gönderileri bende bunları kapatacaksın dedim bakalım kapatacakmı zor ama çünkü bağımlı kendisi tel asla elinden düşmüyor tuvaletr mutfağa heryere yanında ayrıca ters koyuyor fikirlerinizi alabilirmiyim 😔
Kadın eşinizle anlaşarak yazdı bunları. Keza zaten evli olduğunu biliyor onun için rahatsız edici bir durum yok maksat eşiniz zor durumda kalmasın diye ortak dil kullanmışlar. Diyelim ki hadi anlattıkları hikaye doğru, size baştan gelip söylememesi de apayrı bir durum. Hiçbir şey yapmayan biri baştan gelir rahatsızlığını, karşılaştığı durumu size anlatır. İki türlü de elde tutulacak bir şey yok hoş bir durum değil. Kocanizın manipülatif davranışlarına boyun eğmeyin. Gerçeği saptırmak adına sizi kendinize sorgulattırır.

Merhaba! Bayanlar konu hakkında sizlere sorum var geçen hafta sonu pazar günü sabah 10’da eşime msj geldi bakma isteği duydum ve telegramda sadece ekranda kbr takma ismiyle bir kadın msj atmış 2 kez eşimi uyandırıp sordum birazdan bakalım az daha uyuyum dedi sonra uyanıp 10 dkka tuvaletr girdi tabiki telefonla ardından yanıma geldi bu arada annemler bende misafir şehir dışından geldiler ve sesimizi duymasınlar diye gayret gösteriyorum yanıma geldi sonra kadının attığı msjı açtı bak aşkım iş için yazmış dedi hatam şu oldu dkkasına bakmadım msjda günaydın faturayı sizin adınıza kesiyorum diye bir msj alakasız eşim Allah Allah ya diyerek müdürünü aradı müdürü açmadı ses kaydı yolladı felan ve sonra hatalıymış gibi hiç kahvaltı hazırlamayan insan benimle kahvaltı hazırladı akşam ben şüphe ettiğim için insta beğenilerine baktım bide ne görüyüm kadın eşimin fotolarını beğenmiş benle olanları değil tabiki instadan kadına yazdım kadın bana 1 saat sonra döndü sen kimsin diye bana yazdığı şu eşini tiktokta gördüm Ankara’ya giderken bi video atmış ona yorum yaptım ama eşin görmedi yazmadı sonra telegramdan buldum iş bahanesiyle konuşmak için yazdım eşin beni tersledi instadan bulup fotolarını beğendim ama hiç konuşmadık alakamız yok eşinin suçu yok dedi bende tabiki insnmadim ve ağzıma geleni söyledim bütün hakaretleri kabul etti özürler diledi utanmadan hoşuma gitti yazdım dedi en son beni engelle dedi sonra kendisi engelledi eşim benim suçum yok diyor kadın İstanbul’da yaşıyorum diyor ama Ankara videosunu görüp yazdım diyor geçen hafta Ankara’ya gitti eşim iş için dedi aklım çok karışık sizce aldatıldımmı bide kadın düşünecek uzun süre yazdı o anda eşimde telegramda çevrimiçiydi acaba bunları yaz mı dedi kadına akşamdan beri sanki ben suçluymuşum gibi eşime bana güvenmiyormusun diye tripli suçum ne diyor yalnız tüm sosyal ağlarda bar eşimin hesabı ve herkese açık gönderileri bende bunları kapatacaksın dedim bakalım kapatacakmı zor ama çünkü bağımlı kendisi tel asla elinden düşmüyor tuvaletr mutfağa heryere yanında ayrıca ters koyuyor fikirlerinizi alabilirmiyim 😔
evli erkekle birlikte olsam karısı bana hakaret etse erkeği aklayacak şekilde konuşmam.

ImTheDevil ImTheDevil in söylediği dışında yapılacak mantıklı şey yok eşiniz gibi yazın söylediklerimi dedin değil mi diye. Bu şekilde öğrenirsiniz, diğer türlü hep acaba olarak kalacak. Ayrıca ben de inanmıyorum kadının yapışıp eşinizin kaçtığına. Üç platformdan birden yüz vermeyen bir erkeğe bir kadın bu kadar yapışmaz adam ünlü vs değilse. Bence siz de inanmadınız zaten.

ImTheDevil ImTheDevil in söylediği dışında yapılacak mantıklı şey yok eşiniz gibi yazın söylediklerimi dedin değil mi diye. Bu şekilde öğrenirsiniz, diğer türlü hep acaba olarak kalacak. Ayrıca ben de inanmıyorum kadının yapışıp eşinizin kaçtığına. Üç platformdan birden yüz vermeyen bir erkeğe bir kadın bu kadar yapışmaz adam ünlü vs değilse. Bence siz de inanmadınız zaten.
Bi de biri bana telegramdan fatura sizin adınıza şu bu yazsa müdürümü aramam bile dolandırıcı der geçerim resmi işlerle telegram ne alaka fatura kes al ver yaptığım adamın kızın telegramda ne işi var kurgu olduğu anlık yalan olduğu belli

Yanlış okumadıysam telegramda bir mesaj görmüşsünüz, ondan sonra fatura muhabbetini de kadın oradan mı yazmış. Telegramda fatura muhabbeti mi yapılır. Yaz kızım üç kilo çimento olayına dönmüş
Normalde masa kurmaz, bu olay sonrasında yaptı demişsiniz. Suçluluk psikolojisi.

Masallah hanimlar cin gibisiniz ben bu konularda biraz gec ayikirim ama merak ettim herkes bilir ki fatura konusu telegramda konusulmaz adam wp engelledigi icin mi acaba kadin telegramdan adama tekrar ulasmak icin yazdi?

Tiktokta görüp instada bulmak falan cok çaba harcanması gereken işler. Üstelik sonrasında telegramdan saçma bir mesaj faturayla ilgili.
Üstüne birde bana güvenmiyorsun tribi
Cok pardon da neyine güveneceksiniz?
Telegramda numarasını bilmese mesaj atabilir mi?
Belli ki eşiniz masum değil

Tiktok kullanan erkek mi olur ya 🤢🤮
O kadar belli ki amaç
Hadi bekar olsa bir derece ama bir derece
Evli erkek ne arar tiktokda

Misal siz evli bir hanım olarak açıp video koysanız herkese açık bir de gönlü olur mu eşinizin

Kapatmaz hesaplarını diyorsunuz Allah yardımcınız olsun

Back
X