- 19 Ağustos 2023
- 977
- 527
- 33
- Konu Sahibi Sekerportakaliii
Eski sevgilim 5-6 ay önce son kez görüşelim diye başka şehirden yanıma geldi görüşmeden önce de son kez olacağını kavga etmeden olmasını istediğini söyledi sürekli ama kendisi de istiyordu. Geldi o gün barışmak ister gibi sarıldı el ele tutuştu vs sonra döndüğünde bi kaç mesaj attım ben istemiyorum diyip engelleri bir sürü de nefret kustu. Ben delirdim artık bir sürü günlerce içimde ne varsa söyledim engellersen hayatını mahvederim diye bir sürü şey söyledim haftalarca engellemedi hepsine de cevap verdi. Tüm yaptıklarını yazdım ağır şeyler söyledim. En sonunda engelini ölsen bile kaldırmıcam dedi. Telegramdan da yazıyordım engellemişti. Geçen gün telegramı hesabı sildim. Aynı gün içinde tekrar yükledim engel kalkmıştı. Başka bir hesapta denedim kalkıyor mu bu şekilde diye kalkmıyor. Nasıl oldu o mu kaldırdı yine . Yargılamayın lütfen merak ediyorum çok büyük konuştu çünkü çok kötü ayrıldık. Bir sene aynı evde yaşadık çok seviyorduk birbirimizi o zamanlar. Sonra bana düşman oldu kavga edip gece evden gittiği için bir saat uzaklıkta oturuyor o gün oruçluydu ben ona acımadım diye düşman oldu