Telegram kullanmak aldatmakmı

Sevgilimin telegram hesabı olduğunu şans eseri gördüm sonra o gün ben neyse dedim sonra gece kfayi yedim telefonda konuşurken neden kullandığını vs sordum maç vs izlemek için olduğunu söyledi ben inanmadım buluştuk hesabını açtı engliilerde felan kimse yoktu her şey silinikti sonra hesabını gözümün önünde sildi ama böyle bi uygulama kullandığını bir yil sonra öğrendim bir şey de görmediğim için napicam bilmiyorum abartmış da olabilirim ama tlgrm farklı amaçla kullanıldığı şeyler yüzünden hep en kötüsünü düşündüm
Sevgilini al eve kilitle ,sen ne zaman istersen su ekmek verirsin .
Senden başka kimseyi bakamaz

Sevgilimin telegram hesabı olduğunu şans eseri gördüm sonra o gün ben neyse dedim sonra gece kfayi yedim telefonda konuşurken neden kullandığını vs sordum maç vs izlemek için olduğunu söyledi ben inanmadım buluştuk hesabını açtı engliilerde felan kimse yoktu her şey silinikti sonra hesabını gözümün önünde sildi ama böyle bi uygulama kullandığını bir yil sonra öğrendim bir şey de görmediğim için napicam bilmiyorum abartmış da olabilirim ama tlgrm farklı amaçla kullanıldığı şeyler yüzünden hep en kötüsünü düşündüm
Sen biraz abartmışsın birşey görmemişsin ki böyle tepki veriyorsun

Telegram kullanmak ne zaman aldatmak oldu ya? Bir ara whatsApp gizlilik sorunu olunca çoğu kişi telegrama geçmişti zaten. Benim de kpss grubum vardı. Soru çözümü, güncel bilgiler paylaşılıyor. En güncel haberler telegramda. İnsanlar çeşitli gruplar için kullanıyorlar sanki tinder kullandı tepkilere bak😂😂

Bende de var telegram. Haber kanalları için kurmuştum. Bu program dating uygulaması değil yani. Bakış açınız çok sığ.

Back
X