Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sosyal çevreniz mi yok? Kendin nasılsan diye erkek arkadaşını da mı kafese zorla mı götüreceksin? Güvenin yoksa yapma o zaman ilişkiyi derim sonuçta bir ilişkide güven yoksa çalkantılı şekilde gidip gelirsin devamlı belli bir süre sonra duygusal acıdan çok yorulacaksın sadece zamanına üzüleceksin pozitif ol her şeye olumsuz düşünmeye odaklaklı olma negatif enerjileri yanına çağırmış oluyorsun. Telegram bir aldatmaya girmez ki. Girerse de senlik alakası yok bunu bil erkekler aldatıyorsa 7sin neyse 70sinde o’dur. Nitekim düzelir kafasıyla hareket etmeyin. Bazı şeyleri çok abartmayın hepimizin telegram’ı var ben ders-günden için giriyorum mesela erkek arkadaşımı aldattığım anlamına gelmez .Çünkü erkek dldld direkt aklıma başka şeyler geldi maç felan da yoktu her şeyi şilip öyle verdi telefonu elime bir tane bile grup yoktu
Hayata bakış açınız bu mu? Yoksa sevgilinize hiç bir koşulda güvenmiyor her şeyin altında bir ihanet mi ariyorsunuz?Sevgilimin telegram hesabı olduğunu şans eseri gördüm sonra o gün ben neyse dedim sonra gece kfayi yedim telefonda konuşurken neden kullandığını vs sordum maç vs izlemek için olduğunu söyledi ben inanmadım buluştuk hesabını açtı engliilerde felan kimse yoktu her şey silinikti sonra hesabını gözümün önünde sildi ama böyle bi uygulama kullandığını bir yil sonra öğrendim bir şey de görmediğim için napicam bilmiyorum abartmış da olabilirim ama tlgrm farklı amaçla kullanıldığı şeyler yüzünden hep en kötüsünü düşündüm
Yani ben de telegram kullaniyorum rehberimi de esitlemedim bilgi almak istediğim bazı gruplar var oraya giriyorum.Sevgilimin telegram hesabı olduğunu şans eseri gördüm sonra o gün ben neyse dedim sonra gece kfayi yedim telefonda konuşurken neden kullandığını vs sordum maç vs izlemek için olduğunu söyledi ben inanmadım buluştuk hesabını açtı engliilerde felan kimse yoktu her şey silinikti sonra hesabını gözümün önünde sildi ama böyle bi uygulama kullandığını bir yil sonra öğrendim bir şey de görmediğim için napicam bilmiyorum abartmış da olabilirim ama tlgrm farklı amaçla kullanıldığı şeyler yüzünden hep en kötüsünü düşündüm
Bu telegram neden bu kadar kötü bir mecra olarak görülüyor anlamadım. Telegramı olmayan arkadaş sayım çok çok az çevremde herkes kullanıyor bende dahil. Atama bekleyen insanların bilgi alışverişi yaptığı gruplar , çeşitli ders kanalları , kitap pdflerinin paylaşıldığı kanallar vs oluyor. Nasıl kullanıldığına bağlı bu kadar kötü düşünmeyin. Sizin sevgilinize güveniniz yok. Yoksa telegram indirdi diye direk aklınıza başkalarıyla sohbet mi ediyor gelmezdi.Sevgilimin telegram hesabı olduğunu şans eseri gördüm sonra o gün ben neyse dedim sonra gece kfayi yedim telefonda konuşurken neden kullandığını vs sordum maç vs izlemek için olduğunu söyledi ben inanmadım buluştuk hesabını açtı engliilerde felan kimse yoktu her şey silinikti sonra hesabını gözümün önünde sildi ama böyle bi uygulama kullandığını bir yil sonra öğrendim bir şey de görmediğim için napicam bilmiyorum abartmış da olabilirim ama tlgrm farklı amaçla kullanıldığı şeyler yüzünden hep en kötüsünü düşündüm