Telegram

Sordum ben seni engellemedim dedi engelli listesi gösterdi ama premium üyelere özel başka bir durum mu mevcut bilemedim
iyi de tamam engellemdiyse bunun bir açıklaması olmsı lazım. telegramı öyle aktif kullanan biri değilim maalesef keske bilgim olsa da aydınlatabilsem sizi o konuda. ama mantıklı geliyor sadece birime kendini gizlemek.

Sordum ben seni engellemedim dedi engelli listesi gösterdi ama premium üyelere özel başka bir durum mu mevcut bileme
Erkekler asla kabul etmez kanitlayana kadar hep inkar modunda olurlar.O yüzden gördüğün anda parlamayacaksın kaniti toplayıp öyle yüzüne çarpacaksın ki üretecek bahanesi silecek zamanıda olmasin.
Evet maalesef erken parlamış oldum. Ama şöyle ki ben onun hiç telefonuna bakmadım ihtiyaç duymadım yapabilirlik ihtimali vermedim çünkü güven bunu gerektirir ama vermek lazımmış sanırım.

Evet maalesef erken parlamış oldum. Ama şöyle ki ben onun hiç telefonuna bakmadım ihtiyaç duymadım yapabilirlik ihtimali vermedim çünkü güven bunu gerektirir ama vermek lazımmış sanırım.
%100 kimseye güvenemezsin🫤Direk silmesi ögrenmeni istemedigi şeyler vardır demektir rahatsa gösterirdi bak diye🤷‍♀️Gözünü dört aç bu aralar.

Ama çok fazla şüphelendiğimi ve peşini sürdüğümü biliyor artık bence yaptığı neyse bu aralar yapmayacak. Telefonum ortada istediğin gibi bakıp inceleyebilirsin diyor ama yapmak isteyen işyerinde telefon alıp orda yapar artık şüphe tohumları yeşerdi. Ama ben bu şekilde bu süreci nasıl yöneteceğim bilmiyorum

Premium, bir başka üyenin son görülmesini görmeyi de sağlıyor. Ayrıca o hesap sizi engellediyse sizin telefonunuzda o hesabın son görülmesi uzun zaman önce gibi bir biçimde görünür. Engelleme yoksa yakinlarda diye görünür.

Durum şu ki eşim bende görünmemesine rağmen diğer kişilerde görünüyor ama ben onda engelli değilim bu nasıl oluyor bunu anlamıyorum

Premium üye olması beni kuşkulandırmadı; bu sadece çeşitli özellikleri açan bir paket. Yeni emojiler, daha hızlı kullanım, reklamsız deneyim ve en önemlisi, tg geçtiğimiz zamanlarda story paylaşma özelliği sundu ve bu özelliği premium olmayan kullanıcılar kullanamıyor. Genelde o sebeple alıyorlar yani. Bir de tgda paylaşım yapıp para kazanma mevzuları çıktı, orası ayrı mevzu.
Çeşitli özellikleri açmak için bu uygulamayı verimli ve sürekli kullanıyor olmak lazım diye düşünüyorum ben yıllardır kullandığım halde hiç premium ihtiyacı hissetmedim misal

bunu anlamanın yolu eşinizin girmesi muhtemel olan kanallarda bulunuyor olmak ve denk gelebilmek. benden sonraki ilişkisinde benim ex öyle patlamış.

Keşke üye olduğu kanallara, son aramalarına, mesajlarına baksaydınız. Telegran whatsapp gibi değil, telefon numarasından bağımsız eposta ile de açılabiliyor diye biliyorum. Eşiniz bence telefonunu bağlamadan eposta ile kayıt oldu. O sebepten göremiyordunuz. Veya 2. Bir hat kullanıyor da olabilir. Ben normal iş ihtiyaçları için telegram kullanan kimsenin premiumdaki stroy, son görülme gibi ekstra özelliklere ihtiyaç duyduğunu sanmıyorum. Eşiniz büyük ihtimal iş için değil daha çok aldatmaya yönelik en iyi ihtimalle yetişkin içerikler izlemek için bu uygulamayı kullanıyor.

Patlamanız hata olmuş. Uzun bir süre temkinli olacaktır eşiniz artık. Bir şey varsa öğrenme süreniz uzadı artık bundan sonra sakin kalıp hesap sormayın. Hep takipte kalın illaki kokusu gelecektir.

Gmailini, instagram, google geçmişi, haritalarda zaman geçmişi (nereye gitmiş diye ama bazen yanlış gösteyor, gittiğiniz yerin yakınınındaki yeri gösterebiliyor, yine de ormandır alakasız şehrin bir ucudur şüphelenirsiniz.) Eşiniz iphone kullanıyorsa iphohunumu bul şeklinde kendi cihazina bağlayıp eşinizden bildirimleri gösterme şeklinde kapayıp gözlemde kalabilirsiniz. Android için de uygulama var da ben kullanmadım bilemem. Diğer sosyal platfornlarada da bakın tek yerden yapmıyordur. Özellikle gmailde telegram hakkında belki silemediği bildirimleri bulabilirsiniz.

Aldatıldığınızı öğrenince boşanmayacaksanız da hiç araştırmayın. Tavsiyem.

Çeşitli özellikleri açmak için bu uygulamayı verimli ve sürekli kullanıyor olmak lazım diye düşünüyorum ben yıllardır kullandığım halde hiç premium ihtiyacı hissetmedim misal
Doğrudur, bilmiyorum o kısmı. Ben yılda birkaç defa indirip silen biriyim uygulamayı. Bir lazım oluyor, indiriyorum; sonra bir bakmışsın artık işime yaramıyor, tekrar kaldırıyorum. 😂

Belki de uygulamayı

Sinirden allıma bir şey gelmedi ki hızlı karar verip hemen ona sordum ama pişman oldum. Biraz gizliden gizliye takip etmek lazımmış.
Size tecrübe olsun böyle şeylerde ilk başta görmemiş gibi yapın öyle yapsaydınız hesaba hangi no bağlı kimler engelli kimler değil vs en azından bulurduk

Back
X