- 2 Aralık 2015
- 382
- 444
- 53
- Konu Sahibi Kedili Kadin
-
Denemeye değer o zaman :) ama denenecek biri lazim bana:)
çok iyi tanıdığım insanlarla telepatiyi cok sık yaşadığım oluyordu ki aynı anda aynı şeyleri söylemekten tutun düşünmeye kadar :) bu yontem farklı geldi yani benim zihnimdeki sorulara karşı taraftan cevap gelmesini sağlamak gibi yanlış anlamadiysamBir denek bulmalısınız o halde :)
Dogru anladınız. Bir sure pratik yapılması gerekiyor sadece.. Bu tek seferde olabilecek bir sey degil cunku.. :)
Teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için.Zihne girmek sanıldıgı kadar kolay degildir aslında.. Bunun icin cok calısma yapmanız ve zihninizin de yatkın olması gerekir. Burada oncelik zihnin rahat olmasından gecer. Zihin rahat degilse odaklanamazsınız, haliyle bilgiye de ulasamazsınız.. Hepsinden onemlisi de karsı tarafın zihni acık olmalıdır. Bilgiyi bu sayede yakalarsınız.. Ha deyince olmaz hele tek sefede hic olmaz.. :)
Aynen canım bayağı ortak noktamız varr. Ben de mutlu oldummYaa bişi diyim miii seni ortak konularda gorunce basen grubu olsun olumlama grubu olsun dua grubu olsun burası olsun kan çekiyor galiba ya maşallah ne çok ortak konumuz var cok mutlu oldum:)
Yok iki kez denedim olmadi.Baska zaman yine deneyecem.Spiral sacma geldi biraz ama.
Sanırım benim de en önemli problemim odaklanmak. Bunu aşmamı sağlaması bile başlı başına bir olay bence. Üniversitenin ilk yıllarında bi gitti tam gitti. Ciddi bi şey konuşurken bile tam anlamıyla kendimi veremiyorum.Meditasyon ile yoga benzer gibi gorunse de farklıdır. Meditasyon sizin derin dusunmenizi ve odaklanmanızı saglar. Yani meditasyon beyniniz icin yapılırken yoga da bedeniniz icin yapılır. Oturus pozisyonları aynıdır, benzerlikleri buradan gelir. :)
Durugorunuz icin cakranızın acık olması lazım. Durugoru genelde kendilinden ortaya cıkar. Elbette sizler bir takım ciddi calısmalardan sonrada o seviyeye pekala gelebilirsiniz. Ancak "ekstrem bir durum" yasarsa kisi yani "travma" gibi bir durum soz konusu olursa bu noktada da acıga cıkabilir.
Zihne girmek sanıldıgı kadar kolay degildir aslında.. Bunun icin cok calısma yapmanız ve zihninizin de yatkın olması gerekir. Burada oncelik zihnin rahat olmasından gecer. Zihin rahat degilse odaklanamazsınız, haliyle bilgiye de ulasamazsınız.. Hepsinden onemlisi de karsı tarafın zihni acık olmalıdır. Bilgiyi bu sayede yakalarsınız.. Ha deyince olmaz hele tek sefede hic olmaz.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?