Televizyondakilere iltifat etmek ve etmemek ilişkide?

Esas yapsa ne olacak? Gerçekten bu kafalarla yaşamak yorucu olsa gerek gerek. Ben güzel kadın görünce eşimin yanında kız da kütür kütür ha diyorum. Kesin mezhebi de geniş olurum şimdi.
Kütür kütür nasıl oluyor 😄 Mesela ben sabahları uyanınca bütün kemiklerimden kütür kütür ses geliyor. Bende dahil miyim 😄😄

Ekranda ne zaman Tom Hardy olsa evin içinde aşığım sanaa diye bağırırım eşim de güler geçer. Türkan Şoray olduğunda ikimiz de ÇOK GÜZEL KADINN diye yükseliriz. Bir film izlerken de aynı şekilde oyunculuğuna, tipine vs yorum yapar, bu kişiyi severim/sevmem vs deriz. Ne oldu şimdi birbirimizi sevmiyo muyuz? Yoksa kıskandık mı? Saygısızlık mı ettik? Ay cidden saçmalıyosunuz artık ya çocuk gibi boğmayın şu insanları bu kadar, okurken daraldım. İlişki de evlilik de birbirini sevmek de böyle bişey değil.

Bende diyorum bazen mavi gözlü birini gördüğümde gözleri ne kadar güzelmiş ya da ne güzel kız yakışıklı adam diye bu doğal değil mi bazı insanlarin doğal karizması olabilir yani ne bileyim bu arzulamak anlamına gelmez ki ? Bir kadın oalrak güzel kadın dediğim de oluyor

Boyle kadınları erkekleri kimler çekiyor diye merak ederdim hep ama sonra anladim ki onlar memnun ve izin verdikleri için bu kadar saygısızca davranabiliyor ;) esim sürekli ne yaptim ne dedim ne ettim diye beni kontrol edecek ve ben buna katlancam 😒

Bugun kendi bahsetti bu takmayı bırak artık televizyon izlerken seninle yorum yapamayacakmıyım falan.neyse uzatmiyim yaaa saçma sapan şeyler
Rahatsız olmanıza bir şey diyemem herkesin bakış açısı farklı ama eşimle beğendiğimiz aktör aktris şarkıcılar hakkında birbirimize yorum yaparız, beğendiğimiz kişileri de överiz.
Bu birbirimizi sevmediğimiz başkalarına ilgi duyduğumuz anlamına gelmiyor.
Eşiniz sizi seviyorsa tvde görüp beğenisini dile getirdiği birini sorun etmemelisiniz, mesela sizin dış görünüşü de bir kenara bıraktım oyunculuğunu sevdiğiniz bir aktör, sesini sevdiğiniz bir şarkıcı yok mu?

Ekranda ne zaman Tom Hardy olsa evin içinde aşığım sanaa diye bağırırım eşim de güler geçer. Türkan Şoray olduğunda ikimiz de ÇOK GÜZEL KADINN diye yükseliriz. Bir film izlerken de aynı şekilde oyunculuğuna, tipine vs yorum yapar, bu kişiyi severim/sevmem vs deriz. Ne oldu şimdi birbirimizi sevmiyo muyuz? Yoksa kıskandık mı? Saygısızlık mı ettik? Ay cidden saçmalıyosunuz artık ya çocuk gibi boğmayın şu insanları bu kadar, okurken daraldım. İlişki de evlilik de birbirini sevmek de böyle bişey değil.
Çok büyütüyorum evet farkındakıyım keşke bende sizin gibi olabilsem kendide diyor ben senin çocuğun değilim beni boğma artık diye.sonunda sap gibi yanlız kalacam o görünüyor

Rahatsız olmanıza bir şey diyemem herkesin bakış açısı farklı ama eşimle beğendiğimiz aktör aktris şarkıcılar hakkında birbirimize yorum yaparız, beğendiğimiz kişileri de överiz.
Bu birbirimizi sevmediğimiz başkalarına ilgi duyduğumuz anlamına gelmiyor.
Eşiniz sizi seviyorsa tvde görüp beğenisini dile getirdiği birini sorun etmemelisiniz, mesela sizin dış görünüşü de bir kenara bıraktım oyunculuğunu sevdiğiniz bir aktör, sesini sevdiğiniz bir şarkıcı yok mu?
Evet orası öyle elbette vardır ama dile getirmem falan bu huyumdan vazgeçmem lazım onu boğmaktan başka birşey olmuyor.yani oda sizin gibi demek istiyor hani beraber yorum yapamayacakmıyız bir dizi filmde diye fazla büyütüyorum belkide

Boyle kadınları erkekleri kimler çekiyor diye merak ederdim hep ama sonra anladim ki onlar memnun ve izin verdikleri için bu kadar saygısızca davranabiliyor :KK66: esim sürekli ne yaptim ne dedim ne ettim diye beni kontrol edecek ve ben buna katlancam 😒
Merak etme oda aynısını diyor gerçekten son radde ben sana aynısını yapsam çeker gidersin.dünyanın en çirkin adamı seninle olsun o bile amaan başka kadın kızmı yok diye terk eder seni.hep ben kırıldım bu şekil konuşuyorumki zoruna gitsin yapma artık dedi.çok pis takıntım var engel olamıyorum

Bende diyorum bazen mavi gözlü birini gördüğümde gözleri ne kadar güzelmiş ya da ne güzel kız yakışıklı adam diye bu doğal değil mi bazı insanlarin doğal karizması olabilir yani ne bileyim bu arzulamak anlamına gelmez ki ? Bir kadın oalrak güzel kadın dediğim de oluyor
Aynen ben fazla abartıyorum eski beni özledim yeminle buneyaa herşey sorun herşey kavga sebebi bayan dese kavga yani çekilmez biriyim.zaten düzelmessem bırakacağını diyor

Aynen ben fazla abartıyorum eski beni özledim yeminle buneyaa herşey sorun herşey kavga sebebi bayan dese kavga yani çekilmez biriyim.zaten düzelmessem bırakacağını diyor
Ama haksız mi kadın derse niye kavga ediyorsunuz . Bence bı destek alsanız . Çok iyi olur kendiniz için öncelikle . Yani eşim beni kısıtlamaz ama kisitlarsa bende yapamazdim düşünüyorum çok zor . Mesela hiç kadın arkadaşınız yok mu birlikte vakit geçirdiğimiz onlara da mı tepki veriyorsunuz

Bundan hoşnut olmamak garip bir durum bence. Eşinizin size iltifat etmemesi ayrı televizyonda gördüğü birine güzel/tatlı demesi farklı durumlar. Eşlerin bu kadar kontrolcü olması, ağızdan çıkan her lafa karışması bana çok yorucu geliyor. Gerçekten bu kadar önemli mi ya televizyondaki birini beğenip beğenmemesi

Ama haksız mi kadın derse niye kavga ediyorsunuz . Bence bı destek alsanız . Çok iyi olur kendiniz için öncelikle . Yani eşim beni kısıtlamaz ama kisitlarsa bende yapamazdim düşünüyorum çok zor . Mesela hiç kadın arkadaşınız yok mu birlikte vakit geçirdiğimiz onlara da mı tepki veriyorsunuz
Hayatımda 3 sevdigim bayan vardı ama kötü günümde beni kimse sormadı ne bir arkadaşım var aile bağları desen onlarda aynı kendimi çektim herkezden

Hayatımda 3 sevdigim bayan vardı ama kötü günümde beni kimse sormadı ne bir arkadaşım var aile bağları desen onlarda aynı kendimi çektim herkezden
Bence tüm odaginiz eşiniz olduğu için ondan yaşanıyor bunlar

Merhaba bayanlar misal evlisiniz eşinizle televizyondakine vay aşkım bayana bak veyahut vayy aşkım adama bak demek nekadar önemli? Yani bundan hoşnut olmadığımı belirttim oda ben rahatça televizyondakine seninle yorum yapamayacakmıyım diyor.yapmayınca neoluyor bence eksiklik değil gerek duymuyorumda sizce kim haklı?? Yani yorum yapmasan nee yapsan ne önce hayatındaki insana iltifat et dimi 😊
Açıkçası kadınlarda erkeklerde dışa vurmasa bile illaki içinden geçiriyor yakışıklıymış ya da güzelmiş diye. Ağzının suyunu akıtarak yavruuummmmmm taş mısın mübarek demediği sürece sorun yok 😃😃😃😃😃😃😃

Back
X