televizyonum parcalandi

nerisona

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2010
4.604
3.550
448
Çocuklar ve cocuklular başımın tacı. En başta bunu belirtmek isterim. Dağılması önemli değil ama bu sefer çok kötü oldu. Yüksek fiyata aldığımız smart tv gitti. Olayı kısaca anlatayim:
Arkadaşım çocuklarını alıp, bana geldi. 6 yaşında oğlu, 4 yaşında kızı ve 2 yaşında oğlu var. E bende de 2 tane var. Mutfakta kahve, balkonda sigara içmek istedi. Benimki çok küçük , içerde hepsiyle bırakamam dedim, bişe olmaz , oğlum bakar , haydi sen kahve yap dedi. Ben bebeği güvenli bir yere alıp, ona odaklandim. Diğer çocuklar ne yapıyor bakamadım. Sesler yüksekti ama dediğim gibi bebeği korumaya alabildim sadece. E bir de misafiri yalnız bırakmamak için onunla ilgilendim. Bebek ve mutfak arasında mekik dokurken oturma odasına giremedim hiç. Onlar gittikten sonra fark ettim ki kızımın asasiyla tvnin camını paramparça etmişler. Derin derin çizikler var. Senin çocuğun yapmış olabilir diyeceksiniz ama ama onun öyle huyları yok. Ben şimdi bunun üstüne bir bardak su içip oturayım mi? Eşim de kızacak, bir de onun suratını çekeceğim akşam
Dipce: benim kızın yapmadığına emindim o yüzden kameradan bakmaya gerek duymadan yazdım ama baktım şimdi onun oğlu yapmış. Belki sizinki yapmıştır diye düşünebilirsiniz, ona ithafen yazıyorum. Aklıma gelmedi, böyle bir şeyle karşılaşacağım

Son düzenleme:
Tv yi paramparça edecek kadar vurdularsa
hiç mi sese gidip bakmadınız

İhmal daha çok sizde gibi.
O kadar çocugu bir arada bırakıyorsanız sık sık kontrol etmeniz gerekirdi.
Allah korusun birbirlerine bile zarar verebilirler.

3-4 dakikada olmuş, vurma değil çizmişler. Kameradan izledim az önce oğlan 6 yaşındaki oğlan yapmış. Ben içeri girince fark etmedim. Gidince fark ettim

Gecmis olsun cok şükür ki cana bi sey olmamis.
Bence siz ev sahibi ve bebekli biri olarak biraz baskin olmalisiniz. cocuk aklina guven olmaz belki sizin cocugunuz yapti bilinmez... yalniz birakmaya gelmez cocuk ışte.

cocuk yapıp yapıp ilgilenmeyen annelerden nefret ediyorum benimde basıma geldi cocuk butun bibloları topladı anası tvye bakıyo ben ilgilendim hep..ki uctane iki yas aralıklarla kucucuk cocuk bunlar yanlız bırakılırmı yazık olmus tvye yapacak birsey yok soylesende senin cocugunda yapmıs olabilir dieyecektir muhakkak

Sigarasını içip geri içeri girseydi
Ben olsam gitmem balkona
Hayır tv yi parçalayan hangi çocuk olursa olsun, diğer çocuklara da zarar verebilir
Ben bazı kadınların fazla gamsız oldukları için çocuklar başı boş kaldıkça bu kadar büyük yaramazlıklar yaptığını düşünüyorum

Biraz fazla keyif olmus sigara falan alin kahvenizi icin cocuklarin yaninda olan olmus ben olsam soylerdim kameradan izledim senin oglan boyle yapmis keske birakmasaydik bak diye.

Alınır mı hiç,pahalı ürün sonuçta,işlerine gelmez.
Kabulde etmezlerki. Aaa benim çocuğum bunu nasıl yaptı hiç yapmaz böyle şeyler
Benimkide yapmaz ama çocuk çocuğu görünce çıldırıyor bunu kabullenmek lazım. Ya yaptıysa hak kalıcak üzerinde, ozaman nolacak?

sizinkiler kaç yaşında bilmiyorum ama,4 ve 2 yaşlarındaki çocuklar 6 yaşındakine emanet edilmez zaten,hata başta yapılmış.daha büyük şeyler de olabilirdi.onla kurtulduğunuza şükredin bence.
Benimki 4 yaşında, bebeği içeri almıştım zaten 3 dakikalığına. Yatağında, güvendeydi. Her şey 3 dakikada olmuş. Oturup konuşuyorlardı. Ben de mutfaktan duyuyordum.

Benimki 4 yaşında, bebeği içeri almıştım zaten 3 dakikalığına. Yatağında, güvendeydi. Her şey 3 dakikada olmuş. Oturup konuşuyorlardı. Ben de mutfaktan duyuyordum.
4 yaşında 2 çocuk,2 yaşında bir tane ve başlarında emanet edilen 6 yaşındakii..tv yi kıran da 6 yaşındaki..
arkadşınıza hayret ediyorum.siz de misafir olunca kıramadınız sanırım..
ben olsan birşey diyemezdim sanırım arkadaşıma.ama sıklıkla da görüşmezdim.

Arayıp söyle , tabii doğrudan oğlun tv camını kırmış deme .

Canım oğluna bir sorar mısın ? içlerinde en büyük o . Tv camı kırılmış , kızıma soruyorum , bilmiyorum diyor . Eğer kızım yaptıysa , yalan söylemenin yanlış olduğunu bilmesi gerek , oğluna bir sor lütfen nasıl olmuş falan de .

Tabii oğlan ben yaptım demez , ama sen de daha sonra tamam kameradan izledim (bu arada oturma odan da neden kamera var , bakıcı için mi ? ) dersin .

O da eşek değilse , telafi etmeye ya da hiç değilse bundan sonra balkonda sigara içmek yerine kırıp kıçını çocuğuna dikkat etmeye çalışır .

İyi ki kamera kaydın varmış

Parasını iste, mırın kırın ederse gerçek yüzünü de görürsün böylece. Vermemeye kalkışırsa polise git hatta.

Vermezse paranı, paradan çok vermeme davranışı daha mühim bence. Öyle davranan insanlara da karakola düşmek haktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…