3-4 dakikada olmuş, vurma değil çizmişler. Kameradan izledim az önce oğlan 6 yaşındaki oğlan yapmış. Ben içeri girince fark etmedim. Gidince fark ettimTv yi paramparça edecek kadar vurdularsa
hiç mi sese gidip bakmadınız
İhmal daha çok sizde gibi.
O kadar çocugu bir arada bırakıyorsanız sık sık kontrol etmeniz gerekirdi.
Allah korusun birbirlerine bile zarar verebilirler.
Haberi yokHiç üzerine alınmadımı arkadaşınız. Böyle soğukkanlı olunca deli oluyorum ya bazı annelere.
Bizimkilerde yaramazlık yapıyo ama görmezden gelip tepelerine çıkartanlara hastayım
Alınır mı hiç,pahalı ürün sonuçta,işlerine gelmez.Hiç üzerine alınmadımı arkadaşınız. Böyle soğukkanlı olunca deli oluyorum ya bazı annelere.
Bizimkilerde yaramazlık yapıyo ama görmezden gelip tepelerine çıkartanlara hastayım
O evden çıkmadan önce söylemedinizmi?Haberi yok
Haklısınız hata bende, ona uymayacaktim. Cezamı çekiyorum isteBiraz fazla keyif olmus sigara falan alin kahvenizi icin cocuklarin yaninda olan olmus ben olsam soylerdim kameradan izledim senin oglan boyle yapmis keske birakmasaydik bak diye.
Gidince fark ettimO evden çıkmadan önce söylemedinizmi?
Bence söyleyin, benim eşimde olsa aynen çok kızardı hatta bidaha eve almazdı sinirden
Kabulde etmezlerki. Aaa benim çocuğum bunu nasıl yaptı hiç yapmaz böyle şeylerAlınır mı hiç,pahalı ürün sonuçta,işlerine gelmez.
Benimki 4 yaşında, bebeği içeri almıştım zaten 3 dakikalığına. Yatağında, güvendeydi. Her şey 3 dakikada olmuş. Oturup konuşuyorlardı. Ben de mutfaktan duyuyordum.sizinkiler kaç yaşında bilmiyorum ama,4 ve 2 yaşlarındaki çocuklar 6 yaşındakine emanet edilmez zaten,hata başta yapılmış.daha büyük şeyler de olabilirdi.onla kurtulduğunuza şükredin bence.
4 yaşında 2 çocuk,2 yaşında bir tane ve başlarında emanet edilen 6 yaşındakii..tv yi kıran da 6 yaşındaki..Benimki 4 yaşında, bebeği içeri almıştım zaten 3 dakikalığına. Yatağında, güvendeydi. Her şey 3 dakikada olmuş. Oturup konuşuyorlardı. Ben de mutfaktan duyuyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?