televizyonum parcalandi

Evet bakıcım var, o da her yerde kamera olduğunu biliyor, kamera ortada zaten. Kıramadım işte misafir olduğu için

Madem kamera kaydınız var daralmayın sizde.gidğm şimdi sıcağı sıcağına konuşun .servise göndereceğinizi ve ücretinide kendisinden alacağını söyledi.insan çocuğunu tanır madem çocuğun böyle 3 çocukla bi bsşka evde kahve sigara keyfi de yapılmaz ki..gel evinde yap .başkasının evinde çocuğunu hemde küçükler başka bi çocuğa emanet edenleri de anlamıyorum.

Evet kıramadım, hatta bebeği de bırak içeri , benim oğlan bakar dedi, ben de olmaz dedim. Bebeği içeri götürüp, kahvr yaptım. Bu arkadaş okulumda Öğretmen bir de

Kameradaki goruntuleri arkadasina goster. Ama bu vurdumduymazlık la telafi etmek isteyeceğini sanmiyorum

ucuz birşey değil arkadaşına söyle. bir zahmet baksın çocuklarına

Ay çok zor bir durum geçmiş olsun. Ben biraz salak olduğumdan isteyemezdim sanırım parasını. Ama siz isteyin yapabiliyorsanız.

Yok isteyemeyecek gibiyim....
Sen ben söylemeye bile utanırız ama bu kadar rahat insanlar üste çıkmaya utanmazlar. Gerçi şimdi arkasından konuşmuş olmayayım tanımıyorum sonuçta. Siz tanırsınız arkadaşınızı istemeyip sadece olayı anlatsanız teklif eder mi parasını?

Yani açıkça söyleyim, normalde tercih edeceğim bir arkadaş değil. Okuldan arkadaşım. Maalesef işin ucuzuna kaçmayı seven biri, bakıcına çok para veriyorsun der mesela bana hep.
Bir de evi yakın, komşuluk ilişkimiz var. Çocuklar da aynı zamanda doğunca, aynı zamanda okulda hamile olunca samimiyet oldu aramizda

maddi durumunuz iyi kamera falan koyacak kadar parasında gözünüz yok gibi ama en azından kadına söyleyın çocugunu uyarsın gıttıgı her evde yapabılır bunu uyarmak şart susmakla olmaz.

O zaman zor valla. İnşallah alabilirsiniz. Ucuz bir şey değil ve siz de parayı ağaçtan toplamıyorsunuz sonuçta.

maddi durumunuz iyi kamera falan koyacak kadar parasında gözünüz yok gibi ama en azından kadına söyleyın çocugunu uyarsın gıttıgı her evde yapabılır bunu uyarmak şart susmakla olmaz.
Valla kamerayı zorunluluktan taktik, bakıcı var. Tvyi de borçla aldık. Ben öğretmenim, eşim de özel sektörde Memur gibi bir sey

Şimdi düşündüm benim çocuğum böyle bişey yapsaydi bilmek isterdim. Cocugumun eğitimiyle ilgili bir sıkıntı vardir.Buna çözüm bulmak için bilgilenmem 100 parçalanmış tvpparasına bedeldir. Tabikide tv parası odenmelidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…