Evet bakıcım var, o da her yerde kamera olduğunu biliyor, kamera ortada zaten. Kıramadım işte misafir olduğu içinArayıp söyle , tabii doğrudan oğlun tv camını kırmış deme .
Canım oğluna bir sorar mısın ? içlerinde en büyük o . Tv camı kırılmış , kızıma soruyorum , bilmiyorum diyor . Eğer kızım yaptıysa , yalan söylemenin yanlış olduğunu bilmesi gerek , oğluna bir sor lütfen nasıl olmuş falan de .
Tabii oğlan ben yaptım demez , ama sen de daha sonra tamam kameradan izledim (bu arada oturma odan da neden kamera var , bakıcı için mi ? ) dersin .
O da eşek değilse , telafi etmeye ya da hiç değilse bundan sonra balkonda sigara içmek yerine kırıp kıçını çocuğuna dikkat etmeye çalışır .
Evet kıramadım, hatta bebeği de bırak içeri , benim oğlan bakar dedi, ben de olmaz dedim. Bebeği içeri götürüp, kahvr yaptım. Bu arkadaş okulumda Öğretmen bir de4 yaşında 2 çocuk,2 yaşında bir tane ve başlarında emanet edilen 6 yaşındakii..tv yi kıran da 6 yaşındaki..
arkadşınıza hayret ediyorum.siz de misafir olunca kıramadınız sanırım..
ben olsan birşey diyemezdim sanırım arkadaşıma.ama sıklıkla da görüşmezdim.
Yok isteyemeyecek gibiyim....Ay çok zor bir durum geçmiş olsun. Ben biraz salak olduğumdan isteyemezdim sanırım parasını. Ama siz isteyin yapabiliyorsanız.
Ben parasini teklif ederse kabul edemezdim sadece uyarman gerekli bil istedim derdim ama mutlaka soylemeniz lazim cocuk yapar ama annesi keyif yaparken oldugu icin sinir bozucu.Şu an hiç söyleyecek psikolojide değilim, utanıyorum aptal gibi
Arkadasina izlet3-4 dakikada olmuş, vurma değil çizmişler. Kameradan izledim az önce oğlan 6 yaşındaki oğlan yapmış. Ben içeri girince fark etmedim. Gidince fark ettim
Sen ben söylemeye bile utanırız ama bu kadar rahat insanlar üste çıkmaya utanmazlar. Gerçi şimdi arkasından konuşmuş olmayayım tanımıyorum sonuçta. Siz tanırsınız arkadaşınızı istemeyip sadece olayı anlatsanız teklif eder mi parasını?Yok isteyemeyecek gibiyim....
Çok ayıp olacak ama değil mi?Arkadasina izlet
Yani açıkça söyleyim, normalde tercih edeceğim bir arkadaş değil. Okuldan arkadaşım. Maalesef işin ucuzuna kaçmayı seven biri, bakıcına çok para veriyorsun der mesela bana hep.Sen ben söylemeye bile utanırız ama bu kadar rahat insanlar üste çıkmaya utanmazlar. Gerçi şimdi arkasından konuşmuş olmayayım tanımıyorum sonuçta. Siz tanırsınız arkadaşınızı istemeyip sadece olayı anlatsanız teklif eder mi parasını?
O zaman zor valla. İnşallah alabilirsiniz. Ucuz bir şey değil ve siz de parayı ağaçtan toplamıyorsunuz sonuçta.Yani açıkça söyleyim, normalde tercih edeceğim bir arkadaş değil. Okuldan arkadaşım. Maalesef işin ucuzuna kaçmayı seven biri, bakıcına çok para veriyorsun der mesela bana hep.
Bir de evi yakın, komşuluk ilişkimiz var. Çocuklar da aynı zamanda doğunca, aynı zamanda okulda hamile olunca samimiyet oldu aramizda
Evet bakıcım var, evin her yerinde kamera var. O da bunu biliyor zatenOdada kamera mi var
Biliyorum , gerginliğim bu yüzden işte. Herkese ders olsun başıma gelenO zaman zor valla. İnşallah alabilirsiniz. Ucuz bir şey değil ve siz de parayı ağaçtan toplamıyorsunuz sonuçta.
Valla kamerayı zorunluluktan taktik, bakıcı var. Tvyi de borçla aldık. Ben öğretmenim, eşim de özel sektörde Memur gibi bir seymaddi durumunuz iyi kamera falan koyacak kadar parasında gözünüz yok gibi ama en azından kadına söyleyın çocugunu uyarsın gıttıgı her evde yapabılır bunu uyarmak şart susmakla olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?