O bakıcısı şikayet ettiğinde bakiciyi suçlayan biri. Öğrenmek istemeyeceğini düşünüyorum. Oturdum yerime , herkese ders olsunŞimdi düşündüm benim çocuğum böyle bişey yapsaydi bilmek isterdim. Cocugumun eğitimiyle ilgili bir sıkıntı vardir.Buna çözüm bulmak için bilgilenmem 100 parçalanmış tvpparasına bedeldir. Tabikide tv parası odenmelidir.
O bakıcısı şikayet ettiğinde bakiciyi suçlayan biri. Öğrenmek istemeyeceğini düşünüyorum. Oturdum yerime , herkese ders olsun
Çalışıyor ama cami çizilmiş durumda. Hem de derin derin. Cam dediğime bakmayın. Cam değil de yüzey isteKamera goruntulerini kadina yolla
Tv calisiyor mu anlamadim
Calismiyorsa hemen yolla ve iste
Eşim gelsin konuşacağım bakalimHızlıca mesafe koymalisin o halde. Bu durumda daha çok eşya kırılır :) Ben olsam güzel bir dille arkadaşım kamerayı kontrol ederken oğlunun tvye zarar verdiğini gördüm. Masrafinda değilim ama bilgin olsun derdim. Top onda.isterse ödemesin ama bilsin
Görüp de nasıl sustu, siz de şok oldunuz tabii.peki merak ettim tamiri çok masraflı oldu mu? Kırıldı derken yerinden çıkma gibi bir şey mi?Cok gecmis olsunneyse ki cana gelmemis. Soylersen de kadinin pek umursayacagini sanmiyorum. Bize de gelen misafirin oglu yeni alip daha taksitlerini bitirmedigim laptopumu kirmisti hem de anne babasinin gozu onunde ama sadece ayyyy naaptin oglum, ozur dileriz teyzesi demekle yetindiler...
Mutlaka soyleyin, evinizi basiniza yikmalari mi gerek uyarmaniz icin canim? Soyleyin top onda kalsin, adaleti varsa oder zaten,en azindan mesafesini bilsin size karsi bir dahaki sefere cocugunu toplayip da gelmesinÇalışıyor ama cami çizilmiş durumda. Hem de derin derin. Cam dediğime bakmayın. Cam değil de yüzey iste
eşin aksam arasin arkadasinin esini elimizde kamera kaydi var deyin size yeni bir televizyon alsinlar saka yapiyorum sanma para kolay kazanilmiyor kimse kimsenin enayisi degil.Çocuklar ve cocuklular başımın tacı. En başta bunu belirtmek isterim. Dağılması önemli değil ama bu sefer çok kötü oldu. Yüksek fiyata aldığımız smart tv gitti. Olayı kısaca anlatayim:
Arkadaşım çocuklarını alıp, bana geldi. 6 yaşında oğlu, 4 yaşında kızı ve 2 yaşında oğlu var. E bende de 2 tane var. Mutfakta kahve, balkonda sigara içmek istedi. Benimki çok küçük , içerde hepsiyle bırakamam dedim, bişe olmaz , oğlum bakar , haydi sen kahve yap dedi. Ben bebeği güvenli bir yere alıp, ona odaklandim. Diğer çocuklar ne yapıyor bakamadım. Sesler yüksekti ama dediğim gibi bebeği korumaya alabildim sadece. E bir de misafiri yalnız bırakmamak için onunla ilgilendim. Bebek ve mutfak arasında mekik dokurken oturma odasına giremedim hiç. Onlar gittikten sonra fark ettim ki kızımın asasiyla tvnin camını paramparça etmişler. Derin derin çizikler var. Senin çocuğun yapmış olabilir diyeceksiniz ama ama onun öyle huyları yok. Ben şimdi bunun üstüne bir bardak su içip oturayım mi? Eşim de kızacak, bir de onun suratını çekeceğim akşam
Dipce: benim kızın yapmadığına emindim o yüzden kameradan bakmaya gerek duymadan yazdım ama baktım şimdi onun oğlu yapmış. Belki sizinki yapmıştır diye düşünebilirsiniz, ona ithafen yazıyorum. Aklıma gelmedi, böyle bir şeyle karşılaşacağım
Görüp de nasıl sustu, siz de şok oldunuz tabii.peki merak ettim tamiri çok masraflı oldu mu? Kırıldı derken yerinden çıkma gibi bir şey mi?
Ay ne terbiyesiz insanlarmis ya inanamiyorum!Şoyle oldu, yemege gelmislerdi cocuk durmadi ve laptopu istediler, ben de verdim. Mutfakta yemek hazirlarken çat diye bir ses duydum annesiyle babasi ne yaptin oglum ayyy falan diyorlardi, cocuk laptopun ekranina geriye dogru bastirmis (bilmem anlatabildim mi, acma yonunun tersine) hem ekran kirilmis hem de altiyla ustu birbirinden ayrilmis baglanti yeri kopmus, ben girdigimde 2 parcaydi yanikendi servisi yanlis hatirlamiyorsam 1500 tl gibi bir masraf cikardi, ben de o an karsilamam imkansiz oldugu icin yan sanayi taktirdim, velhasil laptopun hem garantisi gitti hem de bidaha iflah olmadi.
İnanılır gibi değil. Size de çok geçmiş olsunŞoyle oldu, yemege gelmislerdi cocuk durmadi ve laptopu istediler, ben de verdim. Mutfakta yemek hazirlarken çat diye bir ses duydum annesiyle babasi ne yaptin oglum ayyy falan diyorlardi, cocuk laptopun ekranina geriye dogru bastirmis (bilmem anlatabildim mi, acma yonunun tersine) hem ekran kirilmis hem de altiyla ustu birbirinden ayrilmis baglanti yeri kopmus, ben girdigimde 2 parcaydi yanikendi servisi yanlis hatirlamiyorsam 1500 tl gibi bir masraf cikardi, ben de o an karsilamam imkansiz oldugu icin yan sanayi taktirdim, velhasil laptopun hem garantisi gitti hem de bidaha iflah olmadi.
benca o arkadasini bida eve sokma yarin bir gun allah korusun cocugunu zara verirYok isteyemeyecek gibiyim....
yoo niye ayıp olsun tatlım? bence misafirlikte çocuğuyla ilgilenmemek, bi şey olmamış gibi davranmak daha ayıp bişey. değerler kişilere göre değişir illaki ama görmesi iyi olurÇok ayıp olacak ama değil mi?
Ay ne terbiyesiz insanlarmis ya inanamiyorum!
İnanılır gibi değil. Size de çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?