televizyonum parcalandi

O bakıcısı şikayet ettiğinde bakiciyi suçlayan biri. Öğrenmek istemeyeceğini düşünüyorum. Oturdum yerime , herkese ders olsun

Kadin 6 yasindaki ogluna bebeginizi emanet etmek istiyor o bakar diyor. Birde üstüne sigara kahve keyfi yapiyor cocuklariyla ilgilenmiyor. Ama utanan siz oluyorsunuz? Asil utanmasi gereken o. Parasini isteyin hatta görüntüleri de gösterin. Belki bir ihtimal utanir ..akli basina gelir. Böyle rahat annelere sinir oluyorum vallahi. Dünya batsa umurlari degil..

Kamera goruntulerini kadina yolla
Tv calisiyor mu anlamadim
Calismiyorsa hemen yolla ve iste

O bakıcısı şikayet ettiğinde bakiciyi suçlayan biri. Öğrenmek istemeyeceğini düşünüyorum. Oturdum yerime , herkese ders olsun

Hızlıca mesafe koymalisin o halde. Bu durumda daha çok eşya kırılır :) Ben olsam güzel bir dille arkadaşım kamerayı kontrol ederken oğlunun tvye zarar verdiğini gördüm. Masrafinda değilim ama bilgin olsun derdim. Top onda.isterse ödemesin ama bilsin

Eşim gelsin konuşacağım bakalim

Cok gecmis olsun neyse ki cana gelmemis. Soylersen de kadinin pek umursayacagini sanmiyorum. Bize de gelen misafirin oglu yeni alip daha taksitlerini bitirmedigim laptopumu kirmisti hem de anne babasinin gozu onunde ama sadece ayyyy naaptin oglum, ozur dileriz teyzesi demekle yetindiler...

yurt disinda bu duurmlar için sigorta var, ayni araba kaskosu gibi yani
Tr de yokdur demi oyle bisey
yani benim oglan gidip birininn bi malini kirsa onu kasko sirketi ödüyor

gecenlerde okulda ogretmenin evden gertidigi oyuncagi kirmis, ogrtemen soyledi bende gitttim aldim yenisini
annenin almasi lazim , kaydiniz kuydunuz varmis

bence soyleyin en kotu ihtimal araya sogukluk girer
boyle sorumsuz bi insan la bi daha gorusmek zorunda kalmazsiniz

Görüp de nasıl sustu, siz de şok oldunuz tabii.peki merak ettim tamiri çok masraflı oldu mu? Kırıldı derken yerinden çıkma gibi bir şey mi?

Çalışıyor ama cami çizilmiş durumda. Hem de derin derin. Cam dediğime bakmayın. Cam değil de yüzey iste
Mutlaka soyleyin, evinizi basiniza yikmalari mi gerek uyarmaniz icin canim? Soyleyin top onda kalsin, adaleti varsa oder zaten,en azindan mesafesini bilsin size karsi bir dahaki sefere cocugunu toplayip da gelmesin

Bu benim ilk salaklığım değil, yıllar önce gorumcemin oğlu telefonumu su dolu bardağa attı. Bakıcısı gördü, aaa oğlum ne yaptın dedi, düşünün yani telefon suyun ÷100 içinde. Ben gorumceme söyleyemedim, az ilerdeydi. Bakıcı da soylemeyince öyle sustum işte. Telefon birkaç hafta sonra nallari dikti

eşin aksam arasin arkadasinin esini elimizde kamera kaydi var deyin size yeni bir televizyon alsinlar saka yapiyorum sanma para kolay kazanilmiyor kimse kimsenin enayisi degil.

Görüp de nasıl sustu, siz de şok oldunuz tabii.peki merak ettim tamiri çok masraflı oldu mu? Kırıldı derken yerinden çıkma gibi bir şey mi?

Şoyle oldu, yemege gelmislerdi cocuk durmadi ve laptopu istediler, ben de verdim. Mutfakta yemek hazirlarken çat diye bir ses duydum annesiyle babasi ne yaptin oglum ayyy falan diyorlardi, cocuk laptopun ekranina geriye dogru bastirmis (bilmem anlatabildim mi, acma yonunun tersine) hem ekran kirilmis hem de altiyla ustu birbirinden ayrilmis baglanti yeri kopmus, ben girdigimde 2 parcaydi yani kendi servisi yanlis hatirlamiyorsam 1500 tl gibi bir masraf cikardi, ben de o an karsilamam imkansiz oldugu icin yan sanayi taktirdim, velhasil laptopun hem garantisi gitti hem de bidaha iflah olmadi.

Ay ne terbiyesiz insanlarmis ya inanamiyorum!

İnanılır gibi değil. Size de çok geçmiş olsun

Çok ayıp olacak ama değil mi?
yoo niye ayıp olsun tatlım? bence misafirlikte çocuğuyla ilgilenmemek, bi şey olmamış gibi davranmak daha ayıp bişey. değerler kişilere göre değişir illaki ama görmesi iyi olur

enucuzu 1000 lira şuanda az para değil.

kamera kaydını yada oanda çizerken ki görüntünün fıtosunu çekip arkadaşınıza resim atın

iyi niyetliyse karşılar değilse sizde kesin görüşmeyi

Bizim evimizde misafir çocukları, gözümüz önünde kas ve göz arasında küçük eşyalarımiza zarar verdiler.Bende çocukların ailelerini uyardım. Eşyadan çok kendine de zarar gelebilir.. Dikkat etsin en azından ebeveynleri.. Kardeşlerine de.. Ufakta olsa hatalarini telafi etmeye calistilar; Gerek yoktu tabi. Ama maddi olarak hala borcunu odediginiz bi cihazın bi ihmal sonucu gördüğü zararı telafi etmeleri gerek bence.. İsteyin; Eşimle aramda sorun cikarabilir bu durum.Çözüm konusunda yardımını rica ediyorum deyiniz. . Ona göre zaten iliskinizi sekillendirirsiniz. .

Ay ne terbiyesiz insanlarmis ya inanamiyorum!

İnanılır gibi değil. Size de çok geçmiş olsun

Cok tesekkur ederim. Oyle yakin samimi oldugum insanlar da degillerdi, akrabamin akrabasi gibi bisey, gezmeye istanbula gelmisler bana da ugramaya karar vermisler, gelmez olsalardi, arada hatir olunca bisey de diyemedim tabi bogazim dugumlendi kaldi, ama arkadas falan olsa soylenirdim en azindan, yine de direk isteyemezdim sanirim cok safim bu konularda, aslinda istemek lazim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…