Teli açmayıp bir hafta sonra dönüş yapmak

Bazı uzakta olan arkadaşlarımı aradığım zaman bunu yaşıyorum. Hani ayda bir falan araştığınız arkadaşlarınız vardır. Eski dostlar diyelim. Şimdi çok fazla samimi olmadiginiz.
Aradığım zaman açamamış olabilir ama insan en azından aynı gün bilemedin bir gün sonrasında dönüş yapması gerekmez mi ? Unutmuş olabilir diyelim bjr seferlik iki seferlik ama hep böyle olunca artık bjr iki hafta sonra beni aradığı zaman açmayıp geri de dönüş yapmak gelmiyor içimden. Ne düşünüyorsunuz ?
Açıkçası benim sana tavsiyem hiç kimseden bir beklentin olmasın bu hayatta. Biri yazmaz etmez diye küsülmez mesela. Veya bu beni niye aramıyor diye takılmaz. Bir şey olmuştur kötü bir şey yaşıyordur. Hiç takılmam ben. İsterse bir ay sonra dönsün. Görmemiştir o an müsait değildir unutmuştur derim geçerim. Öteki türlü kafada kurarsan o insandan sogumaya başlıyorsun durduk yere hiç gerek yok böyle şeylere o yüzden.

Ben alıştım. Bir arkadaşım var aslında iyi biridir ama kesinlikle aradığında ulaşamazsın geri dönüş de yapmaz. İki ay sonra kendi arar bu sefer de ben açmam telefonu.
Abuk sabuk işler.
Ya benim en yakın arkadaşlarımdan biri böyle. Ararsın açmaz bazen dönmez bile mesajla bile. Ama kızın huyu öyle herkese karşı böyle. Onun dışında dost gibi dosttur. Bence böyle şeylere takılmamak lazım

Bazı uzakta olan arkadaşlarımı aradığım zaman bunu yaşıyorum. Hani ayda bir falan araştığınız arkadaşlarınız vardır. Eski dostlar diyelim. Şimdi çok fazla samimi olmadiginiz.
Aradığım zaman açamamış olabilir ama insan en azından aynı gün bilemedin bir gün sonrasında dönüş yapması gerekmez mi ? Unutmuş olabilir diyelim bjr seferlik iki seferlik ama hep böyle olunca artık bjr iki hafta sonra beni aradığı zaman açmayıp geri de dönüş yapmak gelmiyor içimden. Ne düşünüyorsunuz ?
Artık arkadaş değilsiniz sadece eskiden yolları bir şekilde kesişmiş insanlarsınız demek ki. Yavaş yavaş numaralarını rehberden silme vakti gelmiş demektir.

kızım yanımdaysa telefonumun nerde olduğunu bilmem bile
gayet de eski ve çok sevdiğim arkadaşlarım var
bin sene görüşmesek bin sene birinci gün aynı şekilde görüşüyoruz
ne alakası var ki telefonla mı yaşıyoruz
telefonu elimize alınca konuşuruz ne var yani bunda
dünya çok acaip bi yere gidiyor

Açıkçası benim sana tavsiyem hiç kimseden bir beklentin olmasın bu hayatta. Biri yazmaz etmez diye küsülmez mesela. Veya bu beni niye aramıyor diye takılmaz. Bir şey olmuştur kötü bir şey yaşıyordur. Hiç takılmam ben. İsterse bir ay sonra dönsün. Görmemiştir o an müsait değildir unutmuştur derim geçerim. Öteki türlü kafada kurarsan o insandan sogumaya başlıyorsun durduk yere hiç gerek yok böyle şeylere o yüzden.
eskiden ben de böyle düşünüyordum ve gerçekten de insanları özgür bırakıp anlayışlı yaklaşırdım cidden kafama da pek takmazdım ama hoşuma gitmeyen bir şeyleri olursa da söylemezdim geçimli biriydim ama sonra durup dikkat kesilince değersiz ve silik hissettim benimle olmak kolaydı ama kimse bana özen göstermiyordu
insan ilişkilerinde bazı sınırlar olmak zorunda yoksa sadece kötü günde akla gelirsiniz veya ilk hayır diyişinizde kötü olan siz olursunuz veya bir şekilde sizin üstünüzden kendi egolarını tatmin ederler vb. çünkü herkese anlayışlı olurken ve her şeye okey sorun yok derken kendiniz değilsiniz figüran gibisiniz
aslında insanlar bilinçsiz bir şekilde orijinal ve çelişkilerle dolu bir karaktere daha çok ilgi duyuyor ve çevrelerinde bulundurmak istiyor çünkü böylesi daha gerçekçi ve daha renkli
bu yüzden içimizde kimsek onu dışarı koymamız şart iyilik meleği değiliz hiçbirimiz olmak zorunda da değiliz 😅 başkalarının hayatını kaydırmayalım prensiplerimiz olsun yeter
prensip olarak konu sahibini de rahatsız ettiğine göre bu hisse sahip çıksın 😅

Son düzenleme:
Ben bunu yaparım.
Genel olarak zihnim dolu ve yoğun bir hayatım var.
Tel konuşmasıyla sosyalleşmek çok nadir başvurduğum bir şey.
Hatta ihtiyaç hissetmiyorum üç beş kişi dışında.
Çünkü genelde insanlar kafa dağıtma ya da meraklarını giderme nesnesiymişim gibi yaklaşıyorlar, artık böyle bir hizmet sağlamıyor sunucularım maalesef.
Kastettiğiniz kişilerle çok mu yakınsınız, yoksa ortalama muhabbet ettiğiniz insanlar mı?
Şayet ikinci gruptaysanız, arkadaşlarınızdan bazıları da ben gibi düşünüyor olabilir.
Hatta ben o arkadaşınız mıyım yoksa🤣🤣🤣

Ya benim en yakın arkadaşlarımdan biri böyle. Ararsın açmaz bazen dönmez bile mesajla bile. Ama kızın huyu öyle herkese karşı böyle. Onun dışında dost gibi dosttur. Bence böyle şeylere takılmamak lazım
Benimki de öyle. Ne bayram mesajına cevap verir, ne sorduğun soruya. Görür ama yazmaz. Ben karakterinin böyle olduğunu düşünerek kabullendim.

Belki çok konuşuyorsunuzdur telefonda.ben annem ve ablam dışında birinin beni aramasından nefret ediyorum.heleki bazı insanlar saatlerce konuşuyor.ama ben olsam aramam istese iki dakika olsa bile dönüş yapardi

telefon 7/24 elimizden düşmüyor görmemesi imkansız karşı tarafın en azından bi açıklama yapma gereği duyarım ben bana nasıl yaklaşılırsa öyle yaklaşırım insana hep.

Tamamen saygısızlık. Ilk konusmayı o başlatıp mesajı atınca sora cevap vermeyen versiyonu da var

Ben alıştım. Bir arkadaşım var aslında iyi biridir ama kesinlikle aradığında ulaşamazsın geri dönüş de yapmaz. İki ay sonra kendi arar bu sefer de ben açmam telefonu.
Abuk sabuk işler.
Aynen böyle bir arkadaştan bende de var. Çok samimiydik. Bundan sonra ben de açmayacağım artık beni aradığı zamanlar

Annem babam dısında kimseyi aramak gibi bir huyum yoktur ama mesajlara 1 hafta sonra 3 5 gün sonra dönen bir arkadasim var mesela onunla ertesi güne plan yapmak imkansız cünkü asla gün icinde cevap vermez.Calışan biri de degil ama öyle iste bi zarari yok huyu o dogrusu ben de bana nasıl ve ne şekilde dönüldüyse öyle yapıyorum artık

Back
X