Telkinle zayıflama yöntemi

benimde iştahım azaldı gibi.en azından kafamdaki zayıflama pisikolojisini attım.biraz fazla düşünüyordum da :2: benim bebeğim var onun etkilenmemesi için sesli dinleyemiyorum.çalışıyorum da.sadece akşamları yatarken bir saat falan dinliyorum.yine de etkiliyor.paylaştığın için çok tşk..

MELDANUR ben daha başlayalı üç gün oldu.tam dinlemediğim halde psikolojik olarak kendimi rahat hissediyorum.hani herşey beyinde başlar ya ona yardım ediyor.inanmak şart.ben 60-61 çıkıyordum bu sabah 59.7 çıktım.tabi daha az yiyerek midem boşaldı onun etkisi var.çünkü gerçekten çok yiyen biriyim ve hiç kilo almayıp sürekli abur cubur yiyen bir eşim var:)) bunu müzikle sağladığıma inanıyorum.ilerleyen zamanlarda daha iyi bilgi verebilirim.

canım inanmazsınız artık yemek yerken otomatik olarak yemeğin suyunu tabağımda bırakmaya başladım. bende bunu yeni farkettim. sonra yaprak sarmasını mantıyı çok severim ve üşenmem hafta sonları yaparım ve yerimde. artık yapmak istediğimde aklıma hep adaya gideceğim geliyor ve ziyafet sofralarını artık hazırlamıyorum. genelde tavuk haşlama sebze v.s yemeğe başladım. hatta her yemeğin yanına gitnese bile salata yapıyorum ve önce onu yemeğe başladım. çok ilginç değil mi. kendimdeki bu değişiklikleri gördükçe seviniyorum.

ne güzel yaaa...bende hep müzikteki ses zararlı yiyeceklerle ilgili konuşuyor ya o geliyo aklıma.bu sabah eşim gitti açma aldı.bana da ye dedi ben HAYIR dedim tadına bile bakmadım.bu benim için çok büyük bişey

bu arada demeden geçemeyeceğim. acaip tatlı krizlerine girerdim hemde her gün. çok şükür bitti o krizler.

allah allah çok şaşırtıcı doğrusu.sonuç alan arkadaşlar lütfen yazar mısınız?beynimiz ne müthiş yaratılmış ayrıca bu yöntem kötü işlerdede kullanılabilir.hayretler içindeyim inanın.

kzlar bende dinleyemedim ,nasıl olucak bu iş.kilo problemim yok ama dinlemek istemiyorum..banada link atabilirmisiniz:26:

bugün sabah kalkar kalkmaz dinledim gece yatarknde dinlemiştim ve bütün gün tok hissettim işte bütün gün yediklerim

sabah: 2 tane zeytin çok az peynir yarım dilim ekmek ve 1 çay bardağı çay :)

geç uyanmıştım öğle yemeği yemedim

akşam : haşlanmış tavuk ve çorba :)

Son düzenleme:
ben de dinliyorum ama acaba doğru şeyi mi dinliyorum:26:
link atar mısınız bana da ? bakalım doğru mu indirmişim..

bende müziği indirdim dinledim ama bi ses yok yanlış mı indirdim acaba ben zararlı yiyeceklerle ilgili konusan bi ses duymuyorum

şimdi siteye yeniden girdim ben dün akşam klasik müzik indirmiştim kilo verme ile ilgili şimdi de ney çalan bi müzik indirdim acaba hangisi doğru kızlarrrrr

baş ağrısı konusunda haklısınız. acayip başım ağrıdı klasik müziğide severim ama.. bakalım deneyeceğim yinede...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…