- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
ben doğa versiyonunu dinliyorum.hem kuş ve su sesleri insanın içini rahatlatıo.bambaşka yeşillik içinde ırmakların olduğu bir ortamda hayal edio insan kendini.
alcanım kilo verme ada burda gir ve indirAllahını seven banada link atsıııııııın
haklısın canımda en iisi uyurken dinlemek öylede yapın yazmışlar sitede zaten uykuda dinleyin hayatınız değişsin diyekızlar siteyi iyice arastırıp okudunuz mu bilmiyorum ama telkinleri günde yaklasık 8 saat filan dinleyin demişler. o kadar zaman bulmak mümkün değil .ben de gece uyurken dinleyeyim dedim. normalde müzik dinlerken hemen uyuya kalan ben bu müziklerle hayatta uyuyamıyorum. biraz da baş ağrısı yapıyor. galiba telkinler direk bilinçaltına yerleştiginden beyin cok meşgul oluyor o yüzden uyuyamıyorum. ne zaman dinleyeceğim şaşırdım :S
Allahını seven banada link atsıııııııın
berrincim nasıl yapıyoruz sadece doğa sesli mp3 dinliyormuyuz yoksa yazıyı mı okuyoruz dinlerken anlamadım kilo verme okdum bir sefer ve dinledim her dinlediğimde okuycakmıyım acaba dinlemek kafimi birde gündüzleri pc başında dinleyebilirmiyiz acaba bilgin varmı canım
Allahını seven banada link atsıııııııın
canım özelden yolladım sana linkleri
kızlar siteyi iyice arastırıp okudunuz mu bilmiyorum ama telkinleri günde yaklasık 8 saat filan dinleyin demişler. o kadar zaman bulmak mümkün değil .ben de gece uyurken dinleyeyim dedim. normalde müzik dinlerken hemen uyuya kalan ben bu müziklerle hayatta uyuyamıyorum. biraz da baş ağrısı yapıyor. galiba telkinler direk bilinçaltına yerleştiginden beyin cok meşgul oluyor o yüzden uyuyamıyorum. ne zaman dinleyeceğim şaşırdım :S
Kilo Verme Gven dinle - Mp3 dinle,Bedava Mzik Dinle,Online ark Dinle,ark sz
al canım buda öyle ama doğa versiyonu doğa sesleri var indir bence bu daha güzel ben bunu dinliyorum
ben de indirdim bir kaç parça ama baş ağrısı yaptı normal mi acaba?
yaklaşık bir haftadır dinliyorum.ilk iki gün biraz baş ağrısı yaptı.ama artık herşey normale döndü.büyük ihtimal klasik müziğe çok aşina olmamızdan kaynaklanıyor.basküle yansıyan 500 gr.ama vücudum inanılmaz şişlikler olurdu.şimdi bunlar yok ve yeşilçayı normalde bir bardak tüketirdim 2 gündür bunu 3 e çıkardım.göbek bölgemdeki şişlik ve yağlar çok azaldı. görenlerde söylüyor. deneyin kızlar herşey beyinde bitiyor.iştahım kapandı ve hızlı yemek yemelerim gitti. yavaş yiyorum ve doyduğumu anladığım anda yemeyi kesiyorum.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?