Telkinle zayıflama yöntemi

bende müziği indirdim dinledim ama bi ses yok yanlış mı indirdim acaba ben zararlı yiyeceklerle ilgili konusan bi ses duymuyorum

canım yüksek sesle dinleyince duyuluyor zaten.ben heralde biraz sesi fazla açıyorum:)) konuşmaları duymak iyi geliyor bana.gerçi iki gündür dinleyemiyorum ama yinede iyi gidiyor sayılır..

kızlar hepinize özelden mesaj attım linkleri iyi dinlemeler.ben dinlediğimden beri tatlı krizlerim azaldı.günde 5-6 dilim ekmek yiyen ben artık 1-2 dilimle günü bitiriyorum.boz sebze ve balık ağırlıklı besleniyorum.

kardeşim gözümün önünde kısırlar,kekler,börekler yerken artık canım çekmiyor.en önemlisi de önceden çok hızlı yemek yiyen ben şimdi bir tabak salatayı,çorbayı ya da bir dilim ekmeği tadına vararak yavaş yavaş yiyorum.

süpersin canım tebrik ederim seni...

hayatım değişti deyip google da arayın
çıkan yere tıklayın . sadece müzik sesi var. insan sesi bende duymuyorum. gerçekten bende işe yaradı. Pastanenin önünden geçerken börek alan ben artık pastanelerin önünden geçerken hiç girmek bile istemeden geçip gidiyorum. Bugün sabah soğan kaynatıp suyunu içmeye başladım. Duydum ki işe yarıyormuş. Soğan suyu ve telkin:)

Son düzenleme:
gildacım teşekkür ederiz paylaşımın için.valla ben de her gece yatmadan dinliyorum.iştahım azaldı.
pasta.börek eskiden canım çeken ne varsa artık canım istemio hiçbirini.

kızlar hersey beyinde bitiyor siz simdi o müziği dinlemeseniz yemek yemeden duramıcakmıydınız enteresan geldi bana bu olay acıkcası..nekadar zamanda kacar kilo vediniz pekiii..??

25 gün oldu.2 kilo vermişim.sanırım bu ayı böyle bitiririm.ayda 2 kilo nasıl? güzel değil mi?

şimdi siteye yeniden girdim ben dün akşam klasik müzik indirmiştim kilo verme ile ilgili şimdi de ney çalan bi müzik indirdim acaba hangisi doğru kızlarrrrr

canım ikiside doğru. klasik new age doğa bir tane daha var. dört çeşit müzikten hangisini istersen dinliyorsun.:93:

gildacım teşekkür ederiz paylaşımın için.valla ben de her gece yatmadan dinliyorum.iştahım azaldı.
pasta.börek eskiden canım çeken ne varsa artık canım istemio hiçbirini.

canım rica ederim. işe yaradığını görmek benide çok sevindiriyor. İnşallah hep beraber atacağız bu hain kiloları:)

mrb arkadaşlar..gördüğüm kadarıyla yeni arkadaşlar katılmış.ben bi süredir dinleyemiyorum ama yine de iyi gidiyor.hepinize başarılar...:81:

bende zaten 2 aydır zayıfalama yolundayım kilolar gidiyo güzel güzel sağlıklı beslenerek az az ama sık yiyerek neyse bu yöntemide alayım listeme daha hızlı kilo vereyim teşekkürler benimki de iniyo bakalım nasıl bişey

sen hangi modu dinliyorsun ve ne kadar dinliyorsun ben bir sürü indirdim valla doğa müzikleri çok hoş kilo verme güven dinliyorum şimdi çok güzel ama önce ego geliştirici ve güven dinlenmesi daha sonra listemize istediğimiz telkinleri koyabilirmişiz ben öyle okudum

kızlar gilda'nın da söylediği gibi hangisini isterseniz onu dinleyin.kulağınıza hoş geleni seçin.

ben doğa versiyonunu dinliyorum.hem kuş ve su sesleri insanın içini rahatlatıo.bambaşka yeşillik içinde ırmakların olduğu bir ortamda hayal edio insan kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…