tellwe.com'da bakılan fallar!

Alrisha'nın sırada bekleyen 12 falı olmuş. Anlaşılan burayı sessizce takip eden çok :)
Fal sonrası yorumlarınızı da paylaşın lütfen:)
Birde falcının duvarında,yorum kısmı boş.. hiç Yorum yazan yokmu acaba?
Ben yorum yazmistim ama silinmis.Olumlu yorum yapmıştım onu da belirteyim.

Valla ben Ayevii ne düşük krediliyken baktirmistim o zaman düşük kredililer arasındaki en iyi yorumu o yapmıştı ama bana verdiği vadeler tutarsa o zaman çok iyi diyebilirim.Sunu da belirtiyim şu anda kredisi uçmuş ve duvarini sürekli takip ediyorum,sürekli fiyatlarını degistiriyor ve bu çok sinir bozucu geldi bana,yani yaptığı etik degil bence,Alrisha ya gelince evet iyi bir yorumcu diyebilirim fakat çok fazla ayrintiya girmiyor.Vade de vermiyor.Kisilik analizi istiyorsanız güzel bence.
Alrishayı belirtmen iyi oldu, neden dersen; ben karşı tarafın içinde bulunduğu özel bir durumu belirtiyorum,yoksa alakasız Yorum alıyorum ve o durumundan dolayı, psikolojik ve kişilik analizi ile geçen bir fal yorumu alıyorum ve bana gerek olan, düşünceleri hisleri ve vade.
Ayevii dediğin gibi sürekli fiyat değişiyor,az önce baktım 15, dün bir ara 10 TL idi.. Napmaya çalışıyorlar anlamış değilim..
Bornmoonuda genelde orta bulmuşlar..
Binnaz desen hisli yorumcu çok az.. orası çöp oldu neredeyse..(iyi olanlar dışında)
Boş ümit vermeyen,olumsuz yorum yapmak adına moral bozmayan şöyle iyi bir falcı olsa keşke..
Hayatımda bir falcıya denk geldim (yaşayacağım ve yapacağım hamleleri bilmiş resmen) o da Tülay elçi binnazda.. çok ulaşmaya çalıştım ama profili bile yok..
Telefonda konuşmuştuk,az çok tanıdım,burayı okuyacağını takip edeceğini sanmıyorum :( böyle insanlar binde bir denk geliyor...
Yinede başka öneriniz olursa falcı yazın.. kahvemi içtim falımıda kapadım.. Yorum alasım var yine..
Allah'ım hepimizi aydınlığa çıkarsın bir an önce..

Canım benim hepimizin türlü türlü dertleri var,içinden çıkıamiyoruz bir türlü ve falcilarla kendimizi avutuyoruz bir nebze,ben telefondan baktirma taraftarı degilim çünkü acemilik doneminde çok para harcadım,şimdi uyandım beş beş çok fazla olmayacak sekilşe kendimi frenlemeye calisiyorum.Tellwe de falcihan var,fal deryası sitesinde de bakıyor ayrica oradaki adı Kahin Muhsin ben onu begenmistim ama sana uyarmi,enerjileriniz uyusurmu bilmem.Gercekte baktirmak için de nerde oturuyorsun bilmiyorum ama ben İzmit teşekkür bir kadına baktirmistim.O gerçekten çok iyi bakıyor.Yakinlardaysan gitme firsatin varsa bilgilerini aktarabirim.

Canım benim hepimizin türlü türlü dertleri var,içinden çıkıamiyoruz bir türlü ve falcilarla kendimizi avutuyoruz bir nebze,ben telefondan baktirma taraftarı degilim çünkü acemilik doneminde çok para harcadım,şimdi uyandım beş beş çok fazla olmayacak sekilşe kendimi frenlemeye calisiyorum.Tellwe de falcihan var,fal deryası sitesinde de bakıyor ayrica oradaki adı Kahin Muhsin ben onu begenmistim ama sana uyarmi,enerjileriniz uyusurmu bilmem.Gercekte baktirmak için de nerde oturuyorsun bilmiyorum ama ben İzmit teşekkür bir kadına baktirmistim.O gerçekten çok iyi bakıyor.Yakinlardaysan gitme firsatin varsa bilgilerini aktarabirim.
Aynen canım,inan herkesin sıkıntısı gitsin derken,yürekten diyorum.. Neden?... çünkü çeken bilir...
Dediklerine bir bakayım Canım tellwede. Fal deryası denemedim hiç.. çok paraya baktırmak taraftarı değilim bende. Ve benim memnun olduğum kişi 150 kredi idi.. kimseyi kolay kolay tavsiye etmem.. ama olsa idi gözüm kapalı baktırın derdim..
Canım sana uzak yerdeyim.. yoksa bende isterdim :( çünkü 10 tane baktıracağına 1 tane düzgün baktırmak daha mantıklı..

Aynen canım,inan herkesin sıkıntısı gitsin derken,yürekten diyorum.. Neden?... çünkü çeken bilir...
Dediklerine bir bakayım Canım tellwede. Fal deryası denemedim hiç.. çok paraya baktırmak taraftarı değilim bende. Ve benim memnun olduğum kişi 150 kredi idi.. kimseyi kolay kolay tavsiye etmem.. ama olsa idi gözüm kapalı baktırın derdim..
Canım sana uzak yerdeyim.. yoksa bende isterdim :KK43: çünkü 10 tane baktıracağına 1 tane düzgün baktırmak daha mantıklı..
Bir de gizemli efsun diye bir falcı var tellwe de hep ilgimi çekiyor.Su falı ni on krediye bakiyor.Denemek istiyorum ama onu dene bunu dene fatura kabardi iyice,bir de su falindan korkuyorum biraz açıkçası,küçükken bir akrabamiz bakıyordu üç harfliler vasıtasıyla bakılıyor ve yanılma payı yok denecek kadar az.

Bir de gizemli efsun diye bir falcı var tellwe de hep ilgimi çekiyor.Su falı ni on krediye bakiyor.Denemek istiyorum ama onu dene bunu dene fatura kabardi iyice,bir de su falindan korkuyorum biraz açıkçası,küçükken bir akrabamiz bakıyordu üç harfliler vasıtasıyla bakılıyor ve yanılma payı yok denecek kadar az.

Ama zaten yanilma payi az olan fal istemiyor musunuz? Amac zaten bu degil mi?Fal gibi olmayan fallara bir suru para odemenin alemi yok bence

Zaten maşallah tüm falcılar su falı bakıyor. Özellik istermiş su falıhetkes bakamazmış 10 tl ise zaten hayal kırıklığına uğrarsın hiç bulaşma bence

Ama zaten yanilma payi az olan fal istemiyormusunuz? Amac zaten bu degil mi?Fal gibi olmayan fallara bir suru para odemenin almei yok bence
Doğru söylüyorsun ama çok etkileniyoruz fallardan, özellikle ben çok etkileniyoruz.Tutar da kötü birşey soylerse diye korkuyorum.Digerlerinde yanılma payı var diyorsun fazla ciddiye almıyorsun, olur da olmaz da diyebiliyorsun ama şu falı ruhani bir fal çeşidi.

Doğru söylüyorsun ama çok etkileniyoruz fallardan, özellikle ben çok etkileniyoruz.Tutar da kötü birşey soylerse diye korkuyorum.Digerlerinde yanılma payı var diyorsun fazla ciddiye almıyorsun, olur da olmaz da diyebiliyorsun ama şu falı ruhani bir fal çeşidi.

Ciddi fal bakana ne yollarsan yolla, ayni yontemle bakiyor. Su fali netten birilerinin bakacagi fal degil inan. Atiyorlar su fali, ates fali, kum fali, bocek fali vs vs diye.

Bende su falını öyle duymuştum. ben sadece Tarot Katina baktırdım şimdiye kadar.. gizemli efsuna sanırım burda da baktıran yok,adı geçmedi hiç burda hatırladığım kadarıyla.

Ciddi fal bakana ne yollarsan yolla, ayni yontemle bakiyor. Su fali netten birilerinin bakacagi fal degil inan. Atiyorlar su fali, ates fali, kum fali, bocek fali vs vs diye.
Ya ben zaten nette bakılan fallar konusunda artık umidimi kaybetmeye başladım desem yeridir.Meryem abla diye bir kadın var,profili okudum yok soyle iyiyim böyle iyiyim,madalyalarim var felan fistan attım ona heyecanla bekliyorum felan,sonuç laf kalabalıgi,öğütler felan,yok dedim ya,soru soruyorum yildizname de cikiyor sorunun cevabı diyor,bakıyorum yildizname elli kredi,tamam dedim uzaklaş.Ya ben sana birşey soyliyim,ben eşimle evlenmeden once,henüz onun dünyadaki varligindan bile haberdar değilken o dönemde gittiğim bir falcı bana birebir onu tarif etti ve kaç çocuğum olacak,cinseyetleri felan hepsini soyledi.Nerde boyle falcilar.Kisacasi nettekiler tirt bence,he tabiki çok çok iyileri vardır mutlaka ama bana rastlamadı henuz.

Ya ben zaten nette bakılan fallar konusunda artık umidimi kaybetmeye başladım desem yeridir.Meryem abla diye bir kadın var,profili okudum yok soyle iyiyim böyle iyiyim,madalyalarim var felan fistan attım ona heyecanla bekliyorum felan,sonuç laf kalabalıgi,öğütler felan,yok dedim ya,soru soruyorum yildizname de cikiyor sorunun cevabı diyor,bakıyorum yildizname elli kredi,tamam dedim uzaklaş.Ya ben sana birşey soyliyim,ben eşimle evlenmeden once,henüz onun dünyadaki varligindan bile haberdar değilken o dönemde gittiğim bir falcı bana birebir onu tarif etti ve kaç çocuğum olacak,cinseyetleri felan hepsini soyledi.Nerde boyle falcilar.Kisacasi nettekiler tirt bence,he tabiki çok çok iyileri vardır mutlaka ama bana rastlamadı henuz.

Eee tekrar git o kadina, nerede o kadin?

Eee tekrar git o kadina, nerede o kadin?
Çok aradık ama bulamadık,bir arkadadimla beraber bir cafe de baktirmistik.İlk etepta ciddiye almamış tık kadını ama söyledikleri çıktıktan sonra şok olmuştuk.Cafe ye kaç kere gittik onun için ne numarasini bilen var ne bişey.Cok eski canım benim olay on sene öncesi,zaten şu anda başka bir şehirde yaşıyorum.

Kızlar bir arkadaşım burdan okuyup Banu Yılmaz'a baktirmis ona biraz uzak tarih vermiş 3.5 ay içinde demiş tarihleri hep böyle uzunmu veriyor diye sormamı istedi?

Ya şeytan durtuyor resmen at diye ama kotami doldurdum malesef,ben atacağım zaman da olur elli kredi:(Öyle bir şans var bende.

benimde bu aralar krizim cok fazla tutuyor, son ismini verdiğiniz a lı falcıya kahve kapattım atanlardan biri de benim yani :)
perseiste 2 haftadır falım bekliyor bakacak inşallah eğer bu sene icerisinde
onun dısında ayevini denedim, ya falı iyi güzeldi de sanki bir durumu söyledikten sonra basından savmak icin soru kısmında aynı seyleri demiş durmus rahatsız oldum o tavrından.
onun dısında yesilcingene sezgi geysu dönüp dolasıp aynı insanlara atmaktan bunaldım, bergüzar icin pusudayım hala..
Sunu anladım bir falı ne kadar düsünüp dönüp dolasıp okursanız ve kafanıza takarsanız gerceklesme ihtimali o kadar azalıyor okuyup rafa kaldırmak lazım..
Sezgi candanı hep cok övmüsümdür ocak sonu baktırdığım falının hiçbiri cıkmadı geleceğin hepsi patladı bilginize..
Geysu da geleceği patladı zaten geysu anlık cok iyidir karakter analizlerinde ama gelecek hep pembedir.
Perseisin iki falını da yasadım kadından ilk falını iade ettiğim icin helallik istedim :) inş carpılmam.. Keşke yasamasaydım iki falında da ne sallamıs bu diyerek okudum iade istedim ikinciyi etmedi ama ikisi de cıktı.
Chitra söylediği falın tamamı patladı karakter özellikleri ve anda dahil
Kehribanın ilk tarotu cok basarılıydı o anlık söyledikleri tuttu ama uzak gelecek patladı.

Kizlar Fal Mabedi'ni deneyen var mi? Orada da iyi bakicilar var gibi, kendi meslekleri olan sitenin kurucusunun ricasi uzerine fal bakan tipler falan.Denerseni yazarsaniz super olur.

Back
X