Başlığa uygun olması açısından sadece tellweden aldığım yorumların listesini paylaşıcam burdan. Diğerleri, diğer topikte.
Nakta: Tellwede yorum istediğim ilk yorumcu. O dönem çok etkilenmiştim yorumundan, o nedenle toplam 4 kez yorum aldım. 2si kahve, 1i tarot ve 1 de canlı. Hepsinde olumsuz konuştu, dönse de olmaz dedi ve başkasını öngördü ama vadeler patladı. En son canlı yorum almıştım, resmen zorla olumsuza yordu gibi geldi bana çünkü tüm cümlelerini ama ile devam ettirip olumsuza bağladı. Biraz karışık geldiği için canlı yorumu, sürekli soru sormak zorunda kaldım. O da sadece benimle ilgilenemeyeceğini nazikçe ifade etti. Forumda çok beğeneni var ama ben canlı falından sonra tavsiye etmiyorum.
Chitra: 2 kere yorum aldım, tarot ve peri tarotu. İkisinde de görüşme olacağını ama sonrasının zorlu geçeceğini söledi. İlk yorumunda yeni birini öngördüğü kısım patladı, geri kalanlar tuttu. 2. yorumunda vade vermedi ama analizleri yine çok başarılıydı. Çok ilgili ve saygılı bir yorumcu. Rahatlıkla tavsiye edebilirim.
MedyumSerkanHoca: 2 kere yorum aldım, biri tarot, diğeri kahve. İlkinde olumsuz konuştu, 2.de genel yorum istediğim için pespembe bir tablo çizdi hayatımla ilgili J Kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Asmara: 1 kez yorum aldım, su falıydı. Bu da pespembe bir mutluluk tablosu çizdi, aşırı olumlu bir yorumdu ve baya uzun bir vade verdi. Tavsiye etmiyorum.
MeryemAbla: 2 kez yorum aldım, biri kahve, diğeri de su. İkisinde de 1 yıldız vermişim, o da iade etmiş. Profil yazısına aldanmıştım ama pembeci çıktı, asla tavsiye etmiyorum.
Falinustasi: 1 kez su falı baktırdım, olumlu konuşmuştu ama ne analizi tuttu, ne vadesi. Tavsiye etmiyorum.
Akrepgoz: 2 kez yorum aldım, biri kahve, diğeri de kısmet. İkisinde de olumsuz konuştu, yeni biri olacak dedi ama patladı. Beğeneni çok ama ben beğenmedim.
FalciAna: 1 kez ketabet falı baktırdım, olumlu konuştu. Pembeci. Tavsiye etmem.
FalciAlim: 2 kez yorum aldım, biri gelecek falı, diğeri de aşk falı. İkisinde de olumlu konuştu. İlkinde vade patladı ama bir detayı bilmişti. 2.nin vadesine daha var. Cinlerden yardım aldığını düşündüğüm bir yorumcu, benim gibi psişik şeylere meraklı olanlar deneyebilir.
Seruven: 1 kez kitap falı baktırmıştım, olumsuz konuşmuştu. Analizleri bana hiç uymadı. Yeni birini öngörmüştü ama patladı. 1 yıldız vermiştim, aşırı kendinden emin iddialarda bulunmuş cvp olarak ama patladı hepsi J Beğeneni çok ama ben beğenmedim.
YeterAtarli: 1 kez aşk falı baktırmıştım, olumsuz konuşmuştu. Bunun da analizleri bana hiç uymadı. Yeni birini öngörüp onla evlendirmiş bi de ama patladı tabi. Tavsiye etmiyorum.
Black_pearl88: 2 kez yorum almıştım, secret cards ve secret coffee. İlkinde olumlu konuştu ama vade patladı. Yeni birini öngörmüştü ama o da patladı. 2.de genel yorum istemişim, pespembe bir gelecek çizmiş bana. Beğeneni çok ama ben beğenmedim.
MedyumVedat: 1 kez resimli aşk falı baktırdım, olumsuz konuşmuştu. Yeni birini öngörmüştü ama patladı. Tavsiye etmiyorum.
Defnesen: 2 kere yorum almıştım, biri evlilik, diğeri de aşk falı. İkisi de olumluydu. İlkinde vade patladı. 2.de vade vermedi. Analizlerini beğenmiştim ama pembeci gibi geldi bana.
Kahinismet: 1 kez katina yorumu almıştım, olumlu konuşmuştu, hatta evlendirmiş bile. Patladı tabi. Tavsiye etmiyorum.