tellwe.com'da bakılan fallar!

kahve kime atayım acilllll
Melikenasuhogluda güzel bakıyor kahve falına canım benim promosyon falımı o yorumlamıştı çok şaşırmıştım adımı bilgilerimi hiçbir şey bilmiyordu hakkımda sadece cinsiyetim,dogum tarihi ve iliskim olmadıgını yazıyordu profilimde,soruda sorulmuyor zaten promosyon falda ama resmen aklımdaki bütün soruların cevaplarını vermişti nokta atışları da vardı hiç promosyon falına benzemiyordu paralı baktırdıklarım gibiydi iyiydi yani canım

Ben soktayim arkadasima 6 aydir ayri dugu kisi icin 2 sayisiyla baglantili konusma ve donus goruyorum dedive 2 gun sonra 6 aydir cit cikmayan adam donmus.
N Nevbaharim Aslında bende şaşırdım,neden dersen; forumda o Falcı ile ilgili yorumlarda,mantıklı şeyler söylemiş fal yorumlarında (Ama mesela bir keskin örnek daha var;burda da paylaşıldı,birine de karşı tarafla kafenin neresinde oturacağını söylemiş)..
Bana çocuk sayıma kadar söylemiş..
Şu şu olumsuzluklar var dedim,yanıt yok,bende iade aldım.[/QUOTE]

Hangi falı bu ? Gelevekhabercisi mi?

N Nevbaharim Aslında bende şaşırdım,neden dersen; forumda o Falcı ile ilgili yorumlarda,mantıklı şeyler söylemiş fal yorumlarında (Ama mesela bir keskin örnek daha var;burda da paylaşıldı,birine de karşı tarafla kafenin neresinde oturacağını söylemiş)..
Şu şu olumsuzluklar var dedim,yanıt yok,bende iade aldım.

Hangi falı bu ? Gelevekhabercisi mi?[/QUOTE]
Evet ama N Nevbaharim ın arkadaşı baktırmış.. ben o falcıdan iade aldım.. çok pembe bir tablo çizdi, geleceğe dair çok uç nokta noktada yorum aldım..
Beğenende var tabi..

Çok karışık yorumlar var hakkında o kişinin . Denemek istiyordum ama çekindim, birine hamile demişti kadıncağız korkmuştu çok:)

Çok karışık yorumlar var hakkında o kişinin . Denemek istiyordum ama çekindim, birine hamile demişti kadıncağız korkmuştu çok:)
Yani herzaman diyorum, Tamam olumsuz yorumdan da çekiniyorum,moralim bozulmasın diye ama bu kadarda pembe tablo çizilmezki.. hep diyoruz o kadar ileri geleceği gören fal yorumu olmaz diye..
Yani olacak çocuk sayım,ve nasıl bir yerde oturacağımın detayları gibi.. tabiki falım denilen gibi, olumlu sonuçlansın isterim ama ben verilen vade tutsun ona da razıyım.. ortada tutan vadem bile yok henüz..

Yani herzaman diyorum, Tamam olumsuz yorumdan da çekiniyorum,moralim bozulmasın diye ama bu kadarda pembe tablo çizilmezki.. hep diyoruz o kadar ileri geleceği gören fal yorumu olmaz diye..Yani olacak çocuk sayım,ve nasıl bir yerde oturacağımın detayları gibi.. tabiki falım denilen gibi, olumlu sonuçlansın isterim ama ben verilen vade tutsun ona da razıyım.. ortada tutan vadem bile yok henüz..

Ben şimdi de tutsun gelecek de tutsun istiyorum. Ama çoğunlukla soruyu yuvarlayıp yorum yapıyorlar.

Ben şimdi de tutsun gelecek de tutsun istiyorum. Ama çoğunlukla soruyu yuvarlayıp yorum yapıyorlar.
Tabiki Bende isterim,hem şu an hemde gelecek çıksın,Ama nerdee öyle falcı... Detay vermeden alakasız yorum alıyorum.. Detay Verincede soru üstünden gidiyorlar. Verdiğin detay olumlu ise sonuç : pembe tablo.. verdiğin detay olumsuz ise : sonuç o iş olmaz,başka biri olacak..
Bende bilemedim inan..

Şu şu olumsuzluklar var dedim,yanıt yok,bende iade aldım.

Hangi falı bu ? Gelevekhabercisi mi?[/QUOTE]
Bu kafe ortasinda agac olan bi kafe mi?Fallar mi karisti yoksa ayni falimi yolladi bilmiyorum isim olarak zaten benim ismim ile degil baska bir isim vardi.Soru kisminda kendisine yazdigimda da iade etti zaten hic bi aciklama yapmadan

Bu kafe ortasinda agac olan bi kafe mi?Fallar mi karisti yoksa ayni falimi yolladi bilmiyorum isim olarak zaten benim ismim ile degil baska bir isim vardi.Soru kisminda kendisine yazdigimda da iade etti zaten hic bi aciklama yapmadan
o kafe detayli fal benimdi
hayır agac olan dememisti bana

Bu kafe ortasinda agac olan bi kafe mi?Fallar mi karisti yoksa ayni falimi yolladi bilmiyorum isim olarak zaten benim ismim ile degil baska bir isim vardi.Soru kisminda kendisine yazdigimda da iade etti zaten hic bi aciklama yapmadan[/QUOTE]
Banada aynısını yaptı, soru sordum şu olumsuzluklar var dedim durumla ilgili.hiç bişey demeden iade etti.

Birininkini yolladi bana:)Zaten cok siradisi bi faldi.Dizilerdeki gibi entirika doluydu:)
Ben çalışmak istediğim için iş konusunu sormuştum ona, çok güzel bir iş bulacaksin,evine 15-20 dk mesafede bir işyerinde ama haziran ayında hamile kalacaksın ve iş hayatın kısa surecek dedi,iki tane ufak çocuğum var zaten psikolojimi bozdu benim.

Ben çalışmak istediğim için iş konusunu sormuştum ona, çok güzel bir iş bulacaksin,evine 15-20 dk mesafede bir işyerinde ama haziran ayında hamile kalacaksın ve iş hayatın kısa surecek dedi,iki tane ufak çocuğum var zaten psikolojimi bozdu benim.

selam falcılara kalsa şuanda ben evli 2 çocuklu birisi olacaktım :D ama şükür olsun hala bekarım hiiiççç üzerinde düşüneceğin birşey değil falların çıkmamasındaki sebepte zaten kesin konuşuyorlar lakin bizim tercihlerimiz belirliyor hayatı o yüzden lütfen kendini gereksiz yere tedirginliğe sokma bence ..

Back
X