tellwe.com'da bakılan fallar!

Biz şunu da deneyelim buna da gonderelim falan derken bi dunya para gidiyo oblar kazandigiyla kaliyo bizimde elimize hic bisey geçmiyor hic fal baktirmamis yada 1-2 kere baktirmis olan arkadaşlara sesleniyorum dusmeyin bu batağa cikamiyosinuzz :D

Astroloji dalında insanlar kendilerini araştırmalarla gelistirebiliyor canım bildiğim kadarıyla ama yildizname ve fal başka bir boyut onları bakabilmek için doğaüstü güçler lazım.
Ama isteionun dedigi astrolojik yorum olduğu icin ben baktirmadim duvarina da baktigin zaman astrolojik seyler var hani bu Kurandan bakilan yildizname degil baktigi astrolojik yorum

Borellus80 Borellus80 QUOTE="LeydiStark, post: 55304493, member: 615214"]Ama isteionun dedigi astrolojik yorum olduğu icin ben baktirmadim duvarina da baktigin zaman astrolojik seyler var hani bu Kurandan bakilan yildizname degil baktigi astrolojik yorum[/QUOTE]
Bende aynı düşünüyorum seninle..
Yıldıznameyi herkes bakamaz..

Bu arada gelecek_ habercisi kadar iğrenç, rezil bir adam olamaz. İki hafta önce atmıştım ona fal soru sordum hala cevap yok. Buradan birkaç arkadaşta bu konuda yazmışlardı hatta. Neyse iki gün önce iletişime yazdım bana cevap vermek falcının insiyatifinde demişler. Birde beyefendi beni ne yaptıysam kendisine kara listeye almış ona çok güldüm :D paranla rezil olmak valla bu. İyi bir site olsada oraya gitsek. Kredilerim bitti zaten tellwe’de baktırmayı düşünmüyorum artık çok ilgisiz bir destek ekibi var

Yıldızname zor zanaat arkadaşlar. Öyle pat diye bir saatte bakılmıyor. Benim bir hafta beklediğim oldu bunun için zamanında
Bildiğim kadarıyla hocalar bakiyor,çok eskiden bir kadin vardı ona giderdik biz bir cüz vardı elinde anne adı doğum tarihi felan soruyor di,Arapça birşeyler yazıp çiziyordu ona göre,o şekilde bakıp anlatıyordu.Dedigin gibi yildizname yi herkes bakamaz.Astroloji daha degisik burc yorumları felan daha yüzeysel birşey.

Bildiğim kadarıyla hocalar bakiyor,çok eskiden bir kadin vardı ona giderdik biz bir cüz vardı elinde anne adı doğum tarihi felan soruyor di,Arapça birşeyler yazıp çiziyordu ona göre,o şekilde bakıp anlatıyordu.Dedigin gibi yildizname yi herkes bakamaz.Astroloji daha degisik burc yorumları felan daha yüzeysel birşey.
Aynen öyle canım. Özene özene bakılıyor o yüzden herkes bakamaz. Kaybetmediysen o kadını bence ona baktır canım hiç bunlarla vakit kaybetme bence

Aynen öyle canım. Özene özene bakılıyor o yüzden herkes bakamaz. Kaybetmediysen o kadını bence ona baktır canım hiç bunlarla vakit kaybetme bence
Bir de bu işi yapanlar para için yapnaz,Allah rirasi için yapar bunu iyi ayird edebilmek lazım canım,biz o zaman öğrenciyim bundan 15-20 sene oncesi idi biz para vermek istiyoruz felan kadın utana sikila gonlunden ne koparsa diyor du.

Kızlar, çıkan fal haberi vermeye geldim. Chitra ve Geysunun dediği bişey, dedikleri zaman diliminde oldu. Evremdamla da bahsetmişti aynı şeyden ama vadesini daha uzun tutmuştu.
Gozun aydin:) Chitraya yeni mi baktirdin uzakta gorunuyo da cok girmiyo bu ara :( geysu'yu da cok merak ediyorum denk gelemiyorum limiti dolmus oluyo ben girdigimde denk gelirsen ama ins denemek istiyorum

Bir de bu işi yapanlar para için yapnaz,Allah rirasi için yapar bunu iyi ayird edebilmek lazım canım,biz o zaman öğrenciyim bundan 15-20 sene oncesi idi biz para vermek istiyoruz felan kadın utana sikila gonlunden ne koparsa diyor du.
Benimkide öyleydi canım. İşsizdi, çocuğu da yeni doğmuştu bende öğrenci olduğum için zorla 100₺ vermişimdir. Ve çokda takip etmiştir beni, hala da öyle bir şey hissettiğinde yazar hemen sağolsun

Tellwede atasım var Birine.. ama güvenemiyorum ki... 5 TL lik atarsam kriz geçer belki :bicak:
Online Gohdeablaa, bide yeni biri abelz diye biri var :110:

kizlar bornmoon mu alrisha mi sizce?
Bence Alrisha canım 5 kredilik fallardan birine baktıracaksan. Bana tuttu, 1-2 kişi güzeldi diye yorum yaptı. Ama burayı okuyup ona göre yapmış diye düşünen biri de var. Yani enerji işi aslında, ben beğendim diye bi arkadaşım da Alrishaya gönderdi çok tutmamış, arkadaşım enerjimiz fazla tutmadı galiba tam istediğim şeyleri duyamadım diye cevap yazmış. Kadın özür dileyip iade etmiş. Önemli bir detay bence beğenmezsen enerjin tutmazsa iade ediyor yani bunu bilmek güzel :halay:

Nasıl yorumu tutarlı mı,vade verdi mi
Canım bir erkek figürü eksik hayatında dedi bana baba, erkek kardeş vs.. doğru bu baba kaybım var. Bu nokta atışı hoşuma gitti ki sorumda yer almıyordu bu konu. İki hafta demiş esas meseleye birde farkında olmadığım bir kişi daha var demiş ama orada attı bence

Bence Alrisha canım 5 kredilik fallardan birine baktıracaksan. Bana tuttu, 1-2 kişi güzeldi diye yorum yaptı. Ama burayı okuyup ona göre yapmış diye düşünen biri de var. Yani enerji işi aslında, ben beğendim diye bi arkadaşım da Alrishaya gönderdi çok tutmamış, arkadaşım enerjimiz fazla tutmadı galiba tam istediğim şeyleri duyamadım diye cevap yazmış. Kadın özür dileyip iade etmiş. Önemli bir detay bence beğenmezsen enerjin tutmazsa iade ediyor yani bunu bilmek güzel :halay:
Alrisha’da ekmek kuyruğu vardı vazgeçmiştim o yüzden ben

Back
X