tellwe.com'da bakılan fallar!

Arkadaşlar merhaba,ben astrocenter uzay adlı falcıya bakım yaptırmak istedim ama detaylı soruyu dahi aşan teferruatlar var telefonla arayın dedi,fikirlerinizi almak istedim,hayli açıldım bu ay,güvenebilir miyim acaba yada daha fazla ücret için mi öyle yapıyorlar sizce?

Arkadaşlar merhaba,ben astrocenter uzay adlı falcıya bakım yaptırmak istedim ama detaylı soruyu dahi aşan teferruatlar var telefonla arayın dedi,fikirlerinizi almak istedim,hayli açıldım bu ay,güvenebilir miyim acaba yada daha fazla ücret için mi öyle yapıyorlar sizce?
Telefon işine hiç bulasmayin derim,para tuzağı bence.

Bilmem ki canım ya bunların bir eşref saati felanmi oluyor,bende baya tutturdu.Oysa ki ben onda bir brklentiye girmemistim.

Benimde aklıma öyle geldi,yani altı üstü bir soru sordum,ya arar ya da aramaz diyecek ,bunun daha ne gibi teferruatları olur ki,anlayamadım aklımı karıştırdı
Valla ben acemiyken şu anda ismini hatirlamadigim bir sitede baktirmistim.Dakikasi dört ya da beş lira ile ücretlendiriliyor.Seni konusturuyor,bilgi alıyor ona göre yorum yapıyor.Tam bir saat konusturuyor beni,kapatamiyorum da bir sonuca varsın diye,sonuç tam bir fiyasko oldu,o ay telefon faturam geldi 250 lira.

arkadaslar size de oluyor mu bu aralar inanılmaz bunalımdayım ve sürekli fal atarak rahatlama isteği var icimde bu ruh halinden nasıl cıkıcam bilmiyorum sabah aksam dua okur oldum bi yandan da yetmiyor fal atıyorum böyle bir tezatlık carpılıcam en sonunda
Aynen 1 haftadır ben de öyleyim,hele dün çatlayacaktım resmen,bisürü değişik sitelere dadandım o yüzden

Geçenlerde bergüzar'ı yakaladım ama fal atamadım. Sitede sadece kredi kartı ile ödeme seçeneği mevcut, mobil ödeme olmadığı için güvenemedim. Kredi kartı ile ödeme konusunda biraz çekingenim keşke mobil ödeme de olsa.

Aynen 1 haftadır ben de öyleyim,hele dün çatlayacaktım resmen,bisürü değişik sitelere dadandım o yüzden
Ben de aynı durumdayım birine atıyorum cevabı geliyor tatmin olmuyorum,diyorum hadi başkası hadi baskasi derken ipin ucu çoktan kacmis oluyor.Ciddi ciddi bir bağımlılık olusturmaya basladi

Bende astrocenter da birine baktirmistim. 10 dakika ucuz diyerek 180 tl fatura geldi bir daha baktirmayi düşünmüyorum. Dolar üstünden baktıkları için çok geldi.

arkadaşlar merhaba uzun süredir fallardan uzaktım, fazla da para vermek istemiyorum artık tellwede shamantomris e fal atmıştım rastgele çevrimiçi ve ucuz olunca.Fal sayısı da az ama deneyen falan var mı çıkıyor mu söyledikleri. Bana baya bi uzun yorum atmış tespitleri de güzeldi.

arkadaşlar merhaba uzun süredir fallardan uzaktım, fazla da para vermek istemiyorum artık tellwede shamantomris e fal atmıştım rastgele çevrimiçi ve ucuz olunca.Fal sayısı da az ama deneyen falan var mı çıkıyor mu söyledikleri. Bana baya bi uzun yorum atmış tespitleri de güzeldi.[/QUO

Back
X