tellwe.com'da bakılan fallar!

Ay simdi sitedeki birkac sene onceki fallarimi tek tem okudum ve dinledim. Bugune kadar dediklari bende yuzde yuz eksiksiz tutan meger Taraca olmus ben o donem isime gelmedigi icin soyledikleri kadina 1 puan vermisim oda parami iade etmis Falkahinide cok iyiymis tuttugu seyler olmus baya ama suan uzakta gozukuyor. Birde yeteratarli iyi yorumlamis ve onunda tutmus ama taraca bambaska bakmis. Bugece mubarek kandil gecesi ama dayanamadim taracaya attim tekrar insallah eski puanimi gorup bakmamazlik yapmaz. Birde chitra ve yesilcingeneye attim. Baktiktan sonra yorumlarim.

Peki gwysuya atmis miydiniz ?

Peki sence yeter atarlımı, Taraca mı ? Ve hiç takip etmediğim falcılar ikisi de, bu yüzden soruyorum,arada indirim yaptıkları oluyor mu hiç.. benim için önemli olan vade, karşı tarafın düşüncelerini tehit edemiyorum,ancak tutarlı yorumlar olursa,belki böyle hissediyordur diye ümit edebiliyorum ancak..

Bu sabah bir arkadasima Yeteratarliyi tavsiye ettim. Ona bana guvenip ayna fali atti. Dun gece bana yolladigi falin aynisini yazim hatalarida dahil arkadasima gondermis şok olduk hemen iptal istedik. Siteyede yazdik bu kadin kopyala yapistir yapiyor diye. O yuzden artik Yeteratarliyi kimseye tavsiye etmem.

Yeteratarli simdi bana cevap atmis. Yorumladigi fallari worde yazip kaydediyormus. Yanlislikla arkadasimin yorumunu atacakken benim dun geceden kalma yorumu atmis biz soyleyince farmetmis ozur diliyor. Hic inanmadim artik bitti YeterAtarli benim icin. Birde boyle soyleyip 3 hafta sonra fali tuttu diye yazarmışım verdigi sure 2 veya 3 hafta icinde olacak birsey gorecegiz artik.

Ara vermiş görünüyor, yorumu nasıldı sende,vade verdi mi
Verdi canım,ayevii ile paralel gitti.Eger verdiği vadeler tutarsa haber vericem,ama dene ya da deneme diyemiyorum çünkü daha önce tavsiye ettiklerim sana uymadı o yuzden illa baktır demiyorum,hayal kirkırıklugi yaşayınca üzülüyorum sonra.Hee kahve falini beş krediye bakiyor,o acidan denemek istersen denenebilir.

Canım çok ince düşüncelisin tşk ederim :)
Üzme kendini, İnan ben falcıya detay verince onlarda onun üstünden yapıyor yorum.. detay vermeyince de olmuyor.. Ama sen gelişme olursa mutlaka Yaz, bende duruma göre atabilirim yine..

Tamam canım, mutlaka yazarım.

bütün forumun gözü aydın,bergüzarı sonunda yakaladım. soru kısmında baya detay verdim detaylı bakması icin begenirsem yazarım buraya görüsümü

Arkadaslar kahve kapattm telwede 10 kredim varmis kime deger? Falcinur nasildir deneyen var mi ?
Ben baktirdim, beğendim ama size uyarmi enerjisi bilmiyorum.Cunku daha once benim memnu kaldığım bı kaç falcidan diğer arkadaşlar memnun kalmamisti.Arkadasim Banu Yilmaz'a attı üç saatir birinci sırada bekliyor.

Ben baktirdim, beğendim ama size uyarmi enerjisi bilmiyorum.Cunku daha once benim memnu kaldığım bı kaç falcidan diğer arkadaşlar memnun kalmamisti.Arkadasim Banu Yilmaz'a attı üç saatir birinci sırada bekliyor.
Tesekkur ederim ancak banu yu zamaninda denemistim ve begenmemistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…