tellwe.com'da bakılan fallar!

Kızlar encokempati hakkında ne düşünüyorsunuz? Evremdamla’dan çekip falımı kredim olunca ona attım. Bana iyi gibi geldi. Deneyen var mı benden başka?
Birkac ay önce göndermiştim, kredi almıştım hatta fazladan ona gönderebilmek için, enerji alamadım demişti ve iade etmişti.

Günaydın kızlar alrisha'nın bahsettiği bir konuyu dün yaşadım. Genel anlamda falı da iyiydi, olayları karşı tarafın düşüncelerini, içinde bulunduğu durumu birebir anlatmıştı zaten.

Günaydın kızlar alrisha'nın bahsettiği bir konuyu dün yaşadım. Genel anlamda falı da iyiydi, olayları karşı tarafın düşüncelerini, içinde bulunduğu durumu birebir anlatmıştı zaten.

günaydın alrisha dan ne yorumu aldın acaba?

parlakzel ve mavilenaa deneyen var mi?
Mavilenaa gecen yıl denemiştim, tam bir çöp. Sanki küçük bir kızmışım gibi "ters giden hiçbirşey yok, hayatta hiçbir sorunun yok etc." ve bir sürü nasihat. Ben de yorumumu ona göre yaptım... Günlük burç yorumunu oku daha çok tatmin edici olur senin için, emin olabilirsin bundan.

5 liralık kahve falıydı. Çok uzun değildi ama doluydu onca parayı verip içi boş fallardan çok dahi iyiydi.
Alrisha fincan fotolarım çok net ve sorularım da açık olmasına rağmen iade etti bana gecen hafta. Gözlemlediğim kadarıyla seri bakmıyor kendisi.
Çıkan durum önemli bir şeydi diye tahmin ediyorum. Gözün aydın diyelim bu durumda :) peki senin sorunla ilgili bir detay mı çıkan yoksa tamamen kendi öngörüsü mü?

Son düzenleme:
Canım, alrisha falda kişilik analizi üzerine yorum yapıyor diye atmamıştım.. sana vade verdi mi ,ne tarz yorum yaptı,paylaşırsan sevinirim. Birde detay verdin mi

Evremdamla’dan artan kredimi Taraca’da kullandım. Katina baktı. Bu ara çok baktırmadığım için Katina çok değişik kartlar çıkıyor. Evremdamla’da o yüzden kıyamayıp bir hafta beklemiştim. Taraca’nın analizleri de iyi gibi geldi bana lafı uzatmadı. Birde sonuna üç soru sor ona görede kart seçelim dedi bu da hoşuma gitti

Canım, alrisha falda kişilik analizi üzerine yorum yapıyor diye atmamıştım.. sana vade verdi mi ,ne tarz yorum yaptı,paylaşırsan sevinirim. Birde detay verdin mi
vade vermedi bana zaman sormamıştım zaten bende ama olayı doğru yorumladı bir de sormadığım bir konu üzerine de kendisi yorum yapmıştı dün yaşadım onu da

yok canım kendi öngörüsüydü çok da göz aydınlık bir durum değildi ama teşekkür ederim gene de :)) ama sorduğum soru üzerine iyi yorum yapmış benim de bildiğim şeylerdi tabi herkese iyi olacak diye de birşey yok iyi günündeydi belki de :))

vade vermedi bana zaman sormamıştım zaten bende ama olayı doğru yorumladı bir de sormadığım bir konu üzerine de kendisi yorum yapmıştı dün yaşadım onu da
Teşekkür ederim canım, iki haftadır sabırsızlık Edip bir kaç kişiye fal attım, sorumla bağdaştırıp, pembe tabloya bağladılar,hiç ayrıntı detay nokta atışı yoktu.. o yüzden sordum

Arkadaşlar iyi akşamlar. Appstore hesabım Tailand üzerinden ele geçirildi. Allahtan artık online fal baktırmadığım için kredi kart bilgilerimi silmiştim. Kredi yüklerken appstore üzerinden yüklüyordum önceden. Siz de dikkatli olun lütfen. Kredi yüklemesinden sonra ödeme bilgilerini temizleyin. Kart bilgilerimiz ele geçmesin. Binnaz forumuna yazdım, görmeyen olur diye buraya da yazdım

Iyi aksamlar bayanlar. Bu Yeteratarli ile ilgilo daha oncede yorumum olmustu kadinin birkac hesabi oldugunu dusunup guvenmesemde 2dir geriye donup baktigimda soyledigi seyleri yasamisim. Verdigi vadede soyledigi seyler olmus. Simdi yeniden su fali attim ama bu kez olmasi imkansiz birkac sey soyledi bu defa olacagini hic sanmiyorum. Ayrica 6 ay once Naktaya da ask fali atmistim onunda falini simdi inceledigimde cok iyiymis diyebilirim. Zaten o zamanlar durumu cok iyi bilip beni fazlasiyla sasirtmisti ama soyledigi sekilde de ilerlemis durumum meger hic ilgilenmemistim. Simdi yeniden ask fali attim ama ilerleyen gunlerde bakacakmis ben nasil sabredecegim ya baska onereceginiz durumda iyi kim var tellwe de

Sitede dolanırken gördüm şuan fal atsam mı diye düşünüyordum tekrar alrishaya. Yaşadığım durum değişince yeşilçingeneden çekmiştim falımı kredim duruyor çünkü. Alrisha bekleyen fallara haftasonu bakıcam demiş. Sabredip bi tarot atıcam sanırım hiç kahve içip kapatasın yok bu saatte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…