- 12 Temmuz 2011
- 4.841
- 1.874
- 373
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #20.721
ben denedim olmadı dedikleri atma benceKızlar encokempati hakkında ne düşünüyorsunuz? Evremdamla’dan çekip falımı kredim olunca ona attım. Bana iyi gibi geldi. Deneyen var mı benden başka?
Atmış bulundum. Anda iyi geldi bana. Sürede mi patladı sende?ben denedim olmadı dedikleri atma bence
Yok fal patladıAtmış bulundum. Anda iyi geldi bana. Sürede mi patladı sende?
Birkac ay önce göndermiştim, kredi almıştım hatta fazladan ona gönderebilmek için, enerji alamadım demişti ve iade etmişti.Kızlar encokempati hakkında ne düşünüyorsunuz? Evremdamla’dan çekip falımı kredim olunca ona attım. Bana iyi gibi geldi. Deneyen var mı benden başka?
Günaydın kızlar alrisha'nın bahsettiği bir konuyu dün yaşadım. Genel anlamda falı da iyiydi, olayları karşı tarafın düşüncelerini, içinde bulunduğu durumu birebir anlatmıştı zaten.
5 liralık kahve falıydı. Çok uzun değildi ama doluydu onca parayı verip içi boş fallardan çok dahi iyiydi.günaydın alrisha dan ne yorumu aldın acaba?
Mavilenaa gecen yıl denemiştim, tam bir çöp. Sanki küçük bir kızmışım gibi "ters giden hiçbirşey yok, hayatta hiçbir sorunun yok etc." ve bir sürü nasihat. Ben de yorumumu ona göre yaptım... Günlük burç yorumunu oku daha çok tatmin edici olur senin için, emin olabilirsin bundan.parlakzel ve mavilenaa deneyen var mi?
5 liralık kahve falıydı. Çok uzun değildi ama doluydu onca parayı verip içi boş fallardan çok dahi iyiydi.
Alrisha fincan fotolarım çok net ve sorularım da açık olmasına rağmen iade etti bana gecen hafta. Gözlemlediğim kadarıyla seri bakmıyor kendisi.5 liralık kahve falıydı. Çok uzun değildi ama doluydu onca parayı verip içi boş fallardan çok dahi iyiydi.
Canım, alrisha falda kişilik analizi üzerine yorum yapıyor diye atmamıştım.. sana vade verdi mi ,ne tarz yorum yaptı,paylaşırsan sevinirim. Birde detay verdin miGünaydın kızlar alrisha'nın bahsettiği bir konuyu dün yaşadım. Genel anlamda falı da iyiydi, olayları karşı tarafın düşüncelerini, içinde bulunduğu durumu birebir anlatmıştı zaten.
vade vermedi bana zaman sormamıştım zaten bende ama olayı doğru yorumladı bir de sormadığım bir konu üzerine de kendisi yorum yapmıştı dün yaşadım onu daCanım, alrisha falda kişilik analizi üzerine yorum yapıyor diye atmamıştım.. sana vade verdi mi ,ne tarz yorum yaptı,paylaşırsan sevinirim. Birde detay verdin mi
yok canım kendi öngörüsüydü çok da göz aydınlık bir durum değildi ama teşekkür ederim gene de :)) ama sorduğum soru üzerine iyi yorum yapmış benim de bildiğim şeylerdi tabi herkese iyi olacak diye de birşey yok iyi günündeydi belki de :))Alrisha fincan fotolarım çok net ve sorularım da açık olmasına rağmen iade etti bana gecen hafta. Gözlemlediğim kadarıyla seri bakmıyor kendisi.
Çıkan durum önemli bir şeydi diye tahmin ediyorum. Gözün aydın diyelim bu durumda :) peki senin sorunla ilgili bir detay mı çıkan yoksa tamamen kendi öngörüsü mü?
Teşekkür ederim canım, iki haftadır sabırsızlık Edip bir kaç kişiye fal attım, sorumla bağdaştırıp, pembe tabloya bağladılar,hiç ayrıntı detay nokta atışı yoktu.. o yüzden sordumvade vermedi bana zaman sormamıştım zaten bende ama olayı doğru yorumladı bir de sormadığım bir konu üzerine de kendisi yorum yapmıştı dün yaşadım onu da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?