tellwe.com'da bakılan fallar!

Ben kehriban’a da bir yıldız verdim. Sorularıma cevap vermiyor birde pembeci bence. Sanada kısa mıydı falı? Bana çok kısaydı
Hem çok kısaydı hadi onu geçtim elle tutulur hic bir şey yoktu benim sorunum aynen evirmis cevirmis yazmış ben burda bi kac yorumda gordum güzel diye yoksa atmazdim

Hem çok kısaydı hadi onu geçtim elle tutulur hic bir şey yoktu benim sorunum aynen evirmis cevirmis yazmış ben burda bi kac yorumda gordum güzel diye yoksa atmazdim
Bende öyle yorumlarda görüce attım iade için dokuz günüm var onu bekliyorum. Bir yıldız verdim belki utanır kendi iade eder diye etmedi daha

Beş krediye Abelz’e baktırdım sadece diğerleri on, on beş vs.. Abelz’i beğendim diyebilirim. Kısa değil normaldi yorumu gelecek için söyledikleri için vade var ama maalesef :KK70:
Ya gönderdim ona baya bekledim yani sira gelmedi bir turlu sıkıldım geri cektim

günadın kızlar,

ben bunca zaman hep aşk için yorum aldım ve bu sabah iş hayatımla ilgili yorum almak istiyorum diye düşündüm bununla ilgili bana birilerini önerebilirmisiniz rica etsem..

KizlKı bu Medyumzeze'yi deneyen varmı?Bir yanım at,Bir yanım saçmalama diyor:) Böyle tipinde bir gizemlilik durumu var kadının değişik bir tip yani:)

Merhaba Arkadaşlar Nakta'nın çıkan falı var mı? zaman konusunda tutturuyor mu?deneyimlerinizi bekliyorum :)

naktanın ilk falı bende pembeydi beğenmemiştim çıkmadı zaten canım ama bu kadarçok konuşulunca bir fal daha atayım dedim belki enerjisi düşük olduğu zamana denk gelmişimdir filan diye ikinci falı ilk falıma göre daha iyidi daha gerçekçiydi yani ama eşimle ilgili bişey dedi böyle düşünüyor diye eşime sordum öylemi diye yok hayır dedi:)) vade olarakda çıkmadı zaten esas konuda patladı ama ikinci falında ufak bir detay çıktı o yüzden hakkını yiyemem. sallanacak türden bi detayda değildi. şaşırttı beni o konuda..

bu arada zaman konusunda bence hiç bi falcıya güvenme canım çoğu falcı patladı bende...

olumluysa çıksın inşallah cnım :)) boş bi falcı olduğunu düşünmüyorum yinede...o detayı yaşadığımda aklıma hemen nakta gelmişti:)
kızlar bide ruhaniyi merak ediyorum ben telveden baktıran varmı??

olumluysa çıksın inşallah cnım :)) boş bi falcı olduğunu düşünmüyorum yinede...o detayı yaşadığımda aklıma hemen nakta gelmişti:)

Ben ruhaniye birkac sene once baktirmistim. Memnun kalmadim. Cok detay veriyor ama hep ayni seyleri evirip cevirip yazmis dogruda degildi zaten. Okurken ben sıkılmıstim cok gereksiz uzundu

Olumluydu falım hepimiz için hayırlısı artikben beğendim bakımını geçmiş ve anlık tespitleri yerindeydi bende...ama ilk falı tam bir kabustu. .

Arkadaslar yesilcigene benim de falımı iade etmis bakana ne güzel bakıyo oysa :110: nakta ve chitra demişler bide sizce hangisi daha iyiii bosu bosuna 20 kredi yükledim bari boşa gitmesin

Back
X