- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #20.901
Ben kehriban’a da bir yıldız verdim. Sorularıma cevap vermiyor birde pembeci bence. Sanada kısa mıydı falı? Bana çok kısaydı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hem çok kısaydı hadi onu geçtim elle tutulur hic bir şey yoktu benim sorunum aynen evirmis cevirmis yazmış ben burda bi kac yorumda gordum güzel diye yoksa atmazdimBen kehriban’a da bir yıldız verdim. Sorularıma cevap vermiyor birde pembeci bence. Sanada kısa mıydı falı? Bana çok kısaydı
Bende öyle yorumlarda görüce attım iade için dokuz günüm var onu bekliyorum. Bir yıldız verdim belki utanır kendi iade eder diye etmedi dahaHem çok kısaydı hadi onu geçtim elle tutulur hic bir şey yoktu benim sorunum aynen evirmis cevirmis yazmış ben burda bi kac yorumda gordum güzel diye yoksa atmazdim
Ben sorularda yazdım iste bu ne saçmalık diye iade etmisBende öyle yorumlarda görüce attım iade için dokuz günüm var onu bekliyorum. Bir yıldız verdim belki utanır kendi iade eder diye etmedi daha
Beş krediye Abelz’e baktırdım sadece diğerleri on, on beş vs.. Abelz’i beğendim diyebilirim. Kısa değil normaldi yorumu gelecek için söyledikleri için vade var ama maalesef7 kredim var hepsini bitirip artık fal baktırmicam sıkıldım kime baktırayım var mı bi tavsiyeniz
Ya gönderdim ona baya bekledim yani sira gelmedi bir turlu sıkıldım geri cektimBeş krediye Abelz’e baktırdım sadece diğerleri on, on beş vs.. Abelz’i beğendim diyebilirim. Kısa değil normaldi yorumu gelecek için söyledikleri için vade var ama maalesef![]()
Alrisha? Bana bakmadı ama beğenen çok çıktı forumda.Ya gönderdim ona baya bekledim yani sira gelmedi bir turlu sıkıldım geri cektim
Alrisha? Bana bakmadı ama beğenen çok çıktı forumda.
Ay biri öneri yapsada ben de atsam birine 13 kredim var. Falcıalim’i merak ediyorum ben asıl ama 40 kredi
Alrisha da çok sira var ve ilerlemiyr ondan atmadimAlrisha? Bana bakmadı ama beğenen çok çıktı forumda.
Ay biri öneri yapsada ben de atsam birine 13 kredim var. Falcıalim’i merak ediyorum ben asıl ama 40 kredi
Merhaba Arkadaşlar Nakta'nın çıkan falı var mı? zaman konusunda tutturuyor mu?deneyimlerinizi bekliyorum :)
olumluysa çıksın inşallah cnım :)) boş bi falcı olduğunu düşünmüyorum yinede...o detayı yaşadığımda aklıma hemen nakta gelmişti:)
kızlar bide ruhaniyi merak ediyorum ben telveden baktıran varmı??
Olumluydu falım hepimiz için hayırlısı artikben beğendim bakımını geçmiş ve anlık tespitleri yerindeydi bende...ama ilk falı tam bir kabustu. .olumluysa çıksın inşallah cnım :)) boş bi falcı olduğunu düşünmüyorum yinede...o detayı yaşadığımda aklıma hemen nakta gelmişti:)
kızlar bide ruhaniyi merak ediyorum ben telveden baktıran varmı??