tellwe.com'da bakılan fallar!

Ya ayevi ye dun kahve fali attim. Kafam cok karisikmis birsey gorememis ates fali gonder dedi. Ates falini gonderdim tamam kuzum net cikti demis. Birkac saat sonra yarisini yorumladim enerjim dustu yarin tamamlayacagim demis. Az oncede bilgisayarim bozuk diye iade etmis. Ayevi ye tekrardan fal atmaya deger mi? Birkac gun bekleyip fal yollasam mi yoksa anda iyi bir falci onerir misiniz. 40 kredim var suan.

Ya ayevi ye dun kahve fali attim. Kafam cok karisikmis birsey gorememis ates fali gonder dedi. Ates falini gonderdim tamam kuzum net cikti demis. Birkac saat sonra yarisini yorumladim enerjim dustu yarin tamamlayacagim demis. Az oncede bilgisayarim bozuk diye iade etmis. Ayevi ye tekrardan fal atmaya deger mi? Birkac gun bekleyip fal yollasam mi yoksa anda iyi bir falci onerir misiniz. 40 kredim var suan.

ayevinin bana yorumunu sana özelden mesaj olarak göndereyim istersen aklında kalacak bi yorum olduğunu düşünmüyorum :)

Peralina bana olumlu konuştu.Acaba pembe tablo mu çiziyor diye düşündüm.Baktıranlar size de olumlu muydu?

Arkadaslar yesilcigene benim de falımı iade etmis bakana ne güzel bakıyo oysa :110: nakta ve chitra demişler bide sizce hangisi daha iyiii bosu bosuna 20 kredi yükledim bari boşa gitmesin
Bilen bilir çingeneyi çok severdim anda beğenirdim öyleydide benim için. Ama "asla olmaz tekrar" dediği kişiyle 1 buçuk yıldan sonra birlikteyiz.

Bilen bilir çingeneyi çok severdim anda beğenirdim öyleydide benim için. Ama "asla olmaz tekrar" dediği kişiyle 1 buçuk yıldan sonra birlikteyiz.

çok sevindim tebrik ederim :) tamda bu akşam yeşilçingeneye fal atsammı diye kahve içiyordum yazını gördüm .. falın patlamasına ayrıyetten çook sevindim..

Şimdi nakta nakta denince fallarımı açtım. İki tane. Ne çıktı ne çıkmadı diyebiliyorum. İkinci de çok alakasız tarot atmışım yıldızname bakar gibi bakmış. Daldan dala bilemedim. Bu arada bana da bir yerde 22 ay vadesini kullanmış. Bilemedim gerçekten.
Yalniz siz yazinca hatirladim bana da ayin 22 si tarzi bi cumle kullanmisti , bisey olmadi o tarihte gerci ama 22 yi benim yorumda da kullanms :-)

yule ve chitraya fal attım merakla.chitra aynı cumle etrafında dönmüş dediği gibi çıkabilir ama ayrıntı yoktu fazla.birde soruma cevap vermedi henuz.
yule ise 3 4 gündür girmiyor sisteme,sizce girer mi beklemelı mıyım?
bir de nakta iyi mi cidden,ayrıntılı bakıyor mu dediği gibi göz rengi falan istiyor?

Banu yilmaza katina atmistim ama karsi tarafin durumu kotuymus diye iade etti. Mum ve su fali yada canli fal gonder dedi. Mum ve su fali attim bakalim ne diyecek

yule ve chitraya fal attım merakla.chitra aynı cumle etrafında dönmüş dediği gibi çıkabilir ama ayrıntı yoktu fazla.birde soruma cevap vermedi henuz.
yule ise 3 4 gündür girmiyor sisteme,sizce girer mi beklemelı mıyım?
bir de nakta iyi mi cidden,ayrıntılı bakıyor mu dediği gibi göz rengi falan istiyor?
Yule’yi denemeni tavsiye ederim.2 gün önce girmişti en son ve falımı yorumlamıştı.Hisli biri ve gerçekçi.9 dk’lık ses kaydı aldım.Sorularımı falda tek tek okudu ve cevaplandırdı.Çıkar çıkmaz bilemem ama emek harcamıştı.Katina kartlarının sesleri bile geliyordu:)

Yule’yi denemeni tavsiye ederim.2 gün önce girmişti en son ve falımı yorumlamıştı.Hisli biri ve gerçekçi.9 dk’lık ses kaydı aldım.Sorularımı falda tek tek okudu ve cevaplandırdı.Çıkar çıkmaz bilemem ama emek harcamıştı.Katina kartlarının sesleri bile geliyordu:)
tşk ederim.peki nakta ve chitra hakkında bir fikrin var mı?

tşk ederim.peki nakta ve chitra hakkında bir fikrin var mı?
Naktaya baktırmadım.Chitraya ekim ayında baktırmıştım.Karşı tarafı kötülemişti açıkçası.Ve mart ayında biri ile tanışıcağımı söylemişti ki halâ o kişi ile tanışıcam:)Mart bitti ben tanışamadım tabi ki :KK33:Çok uzun bir yorum yazmıştı ama birkaç nokta dışın da bende pek tutturamadı Chitra.

Back
X