tellwe.com'da bakılan fallar!

Ben Banu dan onlarca fal yorumu aldim ve bir keresinde Grenway e attigim falı Banu nu yorumladigindan eminim. Eskiden bana az çok çıkardı falları fakat artik oyle degil, son yorumladığı falinda dedikleriyle bir önceki falı birbirini tutmaz oldu bir süredir. Bu arada bir üye de Herra nın Banu Yılmaz olduğunu yazmıştı ki kanıtı da çok somuttu.

Herra’nın olmaz dediği oldu. Banu zaten anı bilemedi hiçbir şey bilemedi

Bnnaz'da kimse yok inan hepsi bana gore birbirinden kotu yorumcular, bu iki kisi olmasa uyeligimi iptal edicem orada. Aslinda artik cok ksiye de atmiyorum, hizli yorum istedigimde, canim sikildiginda Banu'ya atiyorum, hem fal istegim gecmis oluyor. Tellwede de en fazla onerebilecegim belki evremdamla veya yulee olabilir ama ikisi de tam tatmin edici degil ozellikle yulee hisli ama kotu bakiyor, cok uzun suruyor bakmasi sorulara da tam cevap vermiyor.

evremdamladan yorum aldım canım sevdim yorumunu ona bi kaç hafta sonra atarım belki yine ..bakalım banu bu akşam yorumlarmı falımı onu bekliyorum onun dışında birisini bulsam bi fal baktırsam dedimde yorum alacak yorumcu yok ne ilginç :))

evremdamladan yorum aldım canım sevdim yorumunu ona bi kaç hafta sonra atarım belki yine ..bakalım banu bu akşam yorumlarmı falımı onu bekliyorum onun dışında birisini bulsam bi fal baktırsam dedimde yorum alacak yorumcu yok ne ilginç :))
Benim de beğendiğim 2-3 yorumcu oldugu için ben de hesabi kapatmıyordum. En son bir kişinin yorumları bana nokta atışı tutuyor. Begendigin yorumcuya çok sIk fal göndermemek te gerekiyor diye düşünüyorum. Boşuna dememiş büyüklerimiz iki fal arası 40 gün geçmesi lazım diye...

Benim de beğendiğim 2-3 yorumcu oldugu için ben de hesabi kapatmıyordum. En son bir kişinin yorumları bana nokta atışı tutuyor. Begendigin yorumcuya çok sIk fal göndermemek te gerekiyor diye düşünüyorum. Boşuna dememiş büyüklerimiz iki fal arası 40 gün geçmesi lazım diye...

kesinlikle haklısın :) benimde bugün fal atasım var ondan bulamadım kimseyi..

aynen bendede öyle canım ne yapacağız kimden yorum alsak acaba iyi gelir..

Bu aralar kimseye güvenim de kalmadı bana fallar çıkmıyor çıkars da çok geç çıkıyor diyeceğim ama inan bilmiyorum gündemim de iş sıkıntılı bi süreçteyim vs ah bilsem sence :) atalım birine

Bu aralar kimseye güvenim de kalmadı bana fallar çıkmıyor çıkars da çok geç çıkıyor diyeceğim ama inan bilmiyorum gündemim de iş sıkıntılı bi süreçteyim vs ah bilsem sence :) atalım birine

:)) benimde aşk , bu aralar iş kariyer vs kafam karmakarışık evet bende güvenmiyorum ama işte hani süreç geçsin maksat falların çıkacağından değilde .. varmı aklında kimse ben bakıyorum bakıyorum bulamadım canım :D

Yalnız değilsiniz, artık yalancı kopyacı tellwe falcılarıni analiz etmek değil gerçekten hisli birinden düzgün bir yorum almak istiyorum. Siz attiniz mi birine?

Yalnız değilsiniz, artık yalancı kopyacı tellwe falcılarıni analiz etmek değil gerçekten hisli birinden düzgün bir yorum almak istiyorum. Siz attiniz mi birine?

Atmadım canım bakıp bakıp kapatıyorum yeni birini de deneyemiyorum sevdiğim isimler var da şu ara onlar da çıkmıyor luciferr luciferr söyledi 2018 ilk 6 ayı böyle geçecekmiş sanırım gezegensel durumlar sert açılar varmış :(

Falın gelince söylersin beğendin mi merak ediyorum, banu bir bana uydu herhalde çok teyit ettim bildi genelde ama sık attım ara vericem ona bu ara.

Kizlar var mi onerdiginiz yeni olan biri. Angelcan diye biri vardi, o kadar bekledim onu gelsin diye gelmedi, sizler baktirdiniz mi hic ona? 11 tane fal bakmis gozukuyor

Kizlar var mi onerdiginiz yeni olan biri. Angelcan diye biri vardi, o kadar bekledim onu gelsin diye gelmedi, sizler baktirdiniz mi hic ona? 11 tane fal bakmis gozukuyor
Profilini inceleyince ben de çok etkilendim dogrusu, anladığım kadarıyla para ve puan kaygısi yok.Keske geri dönse de faydalansak:)

Sorma ya yakalayamadik bir turlu. Ise yarayan kimse yok zaten
Yok gerçekten,dönüp dolaşıp yine aynı kişileri görüyorum, Pethulinqa'ya atmıştım dun yine uzakta gözüküyor.Bir türlü baktiramadim ona,Royaldreams diye birine attım bakalım lutfedip bakarsa o da.

Yok gerçekten,dönüp dolaşıp yine aynı kişileri görüyorum, Pethulinqa'ya atmıştım dun yine uzakta gözüküyor.Bir türlü baktiramadim ona,Royaldreams diye birine attım bakalım lutfedip bakarsa o da.

Zor birini bulmak bence, hep ayni kisiler ana sayfada var. Burada aylar once lamia diye eskiden bakan soyledigi cikan falcidan bahsetmisti kizlar ama kadin en son bes sene once girmis.

Zor birini bulmak bence, hep ayni kisiler ana sayfada var. Burada aylar once lamia diye eskiden bakan soyledigi cikan falcidan bahsetmisti kizlar ama kadin en son bes sene once girmis.
Ben de sanirim iyi biri çıkana kadar ara vericem,dediğin gibi tellwe de öyle birini bulmak çok zor.Dort beş ay oldu benim tellwe maceram basliyali,bir çok falcı demedim ama şöyle cuk oturan biri olmadı.

Falın gelince söylersin beğendin mi merak ediyorum, banu bir bana uydu herhalde çok teyit ettim bildi genelde ama sık attım ara vericem ona bu ara.

gece geldi canım falım kartları okumamış ne hissediyorsa onu söylemiş beğendim yani herşey tozpembe olacak dememiş dürüstçe yaklaşmış.. Zaten öyle diyen falcılara bi ilginç yaklaşıyorum güzel falcım benim hayatımda o kadar herşey yolunda giderse benim canım sıkılır neyle uğraşırım diyesim geliyor :D

gece geldi canım falım kartları okumamış ne hissediyorsa onu söylemiş beğendim yani herşey tozpembe olacak dememiş dürüstçe yaklaşmış.. Zaten öyle diyen falcılara bi ilginç yaklaşıyorum güzel falcım benim hayatımda o kadar herşey yolunda giderse benim canım sıkılır neyle uğraşırım diyesim geliyor :KK70:
Aynen kart yorumlamiyor Banu tek tek, olumsuzu da soyluyor.

Back
X