tellwe.com'da bakılan fallar!

Kime elimi atsam uzakta oluyor :KK70: Evremdamla uzakta, bir baktım Herra da uzakta.
Neyse seruven’i deneyen oldu mu aranızda?
Ben de buradan araştırarak kitap falı göndermiştim ve patladı. 1 yıldan fazla oldu göndereli, tellwe de ilk denediğim isimlerdendi, öngörüleri olmadı hiç. Ayrıca anlık durumda da bildiği bir şey herhangi bir nokta atışı olmamıştı.
Sen de tutabilir tabii belli olmaz.

Çok teşekkür ettim. Burada biri yazmıştı iyi diye sanki ondan bir tekrar sorayım demiştim
tellwe de evremdamla fena degildi ama bence de 40 tl degmez en fazla 20 tl lik bir yorum bana gore. Yulee var cok kotu degil deneyebilirsin ama o da ozensiz ve sorulara cok donmuyor kisa cevapliyor falan.

tellwe de evremdamla fena degildi ama bence de 40 tl degmez en fazla 20 tl lik bir yorum bana gore. Yulee var cok kotu degil deneyebilirsin ama o da ozensiz ve sorulara cok donmuyor kisa cevapliyor falan.
Yulee’yi denedim canım. Fala özenli baktı gibi geldi bana kendi kartlarının sesini falanda duydum hatta ama soru kısmında haklısın cevap vermiyor sorulara.
Evremdamla girmiyor zaten hiç hep Binnaz’da sanırım.

Ben de buradan araştırarak kitap falı göndermiştim ve patladı. 1 yıldan fazla oldu göndereli, tellwe de ilk denediğim isimlerdendi, öngörüleri olmadı hiç. Ayrıca anlık durumda da bildiği bir şey herhangi bir nokta atışı olmamıştı.
Sen de tutabilir tabii belli olmaz.
Hiç yollamayayım o zaman zaten krediside yüksek. Falcialim’i denediniz mi siz?

Yulee’yi denedim canım. Fala özenli baktı gibi geldi bana kendi kartlarının sesini falanda duydum hatta ama soru kısmında haklısın cevap vermiyor sorulara.
Evremdamla girmiyor zaten hiç hep Binnaz’da sanırım.
Evremdamla ani çok iyi yorumluyor ama vade de patladı bende canim.

Kizlar fal kutusu deneyimi olan varsa beğendiğiniz bir falcı varmi orda?Dün rastgele attım birine begenmedim çok ta falcı yok zaten ama orda favori falcisi olan varmı?

Bende de anda iyiydi Evremdamla ama nedense ona 40 tl vermek gelmiyor icimden. Gelecek soyledigi 1 sey var henz olmadi o olursa belki yeniden baktirabilirim.
Aynen canim,ben de bir falciya o kadar para verilmesi taraftarı değilim,illaki tutturduklari biseyler olur ama yine de insanın aklında soru isareti kalıyor.Ben Sardunya'yi denemeyi düşünüyorum.Cok populer değil ama duvarini inceledim ve baya iyi yorumlar almis,pembeci değil demişler özellikle.

Hiç yollamayayım o zaman zaten krediside yüksek. Falcialim’i denediniz mi siz?
Hayır cnm Falcıalim i denemedim hiç, burada olumlu yorumlar okumuştum hakkında. Merak ettiklerim arasında kendisi, gönderir de memnun kalırsan yazarsın.

Aynen canim,ben de bir falciya o kadar para verilmesi taraftarı değilim,illaki tutturduklari biseyler olur ama yine de insanın aklında soru isareti kalıyor.Ben Sardunya'yi denemeyi düşünüyorum.Cok populer değil ama duvarini inceledim ve baya iyi yorumlar almis,pembeci değil demişler özellikle.
de deneyebilirim Sardunya'yi okudum yorumlari iyi gercekten.

Back
X