tellwe.com'da bakılan fallar!

Gına geldi vallah, EGOLARI TAVAN

Yahu nelerine ego yapıolar bi anlasam. Yaş 30u geçince göbekler oluyor balkon, saçlar seyreliyor %90ında. Bi de ejnebilere bakıyorum, Allahım taşşş gibiler :KK15: Bi bizim 40 üstü ünlü erkeklere bakın, bir de ejnebilerinkine bakın. Kaç Türk erkeğinde var 6pack mesela :KK53: Yeni nesili ayrı bir kefeye koyuyorum bu arada ama zaten onlar daha minnak. Düşünce yapılarına ve hayata bakışlarına değinmeye bile gerek yok zaten. Bizimkilerin en çağdaş geçineninin modernitesi ise ilk tartışmaya kadar.

Yahu nelerine ego yapıolar bi anlasam. Yaş 30u geçince göbekler oluyor balkon, saçlar seyreliyor %90ında. Bi de ejnebilere bakıyorum, Allahım taşşş gibiler :KK15: Bi bizim 40 üstü ünlü erkeklere bakın, bir de ejnebilerinkine bakın. Kaç Türk erkeğinde var 6pack mesela :KK53: Yeni nesili ayrı bir kefeye koyuyorum bu arada ama zaten onlar daha minnak. Düşünce yapılarına ve hayata bakışlarına değinmeye bile gerek yok zaten. Bizimkilerin en çağdaş geçineninin modernitesi ise ilk tartışmaya kadar.

ben buldum artık pazar günleri kiliseye gideyim belki oradan birisi denk gelir :D :D

Kızlar Türk'u yabancısı hepsi aynıdır bunların,uğraşmaya değmez.Uzun yıllar öncesine dair komik bir anım var bu konuyla alakalı:)Aklıma gelince çok güldum,şu anda anlatmak isterdim ama çocukları okula goturmem lazım,müsait olunca anlatırim:)

Merhaba, ben de burda görünce geçenlerde lydiana baktırdım. Mayıs başı ilgisini hissettirmeye başlar mayıs ortası iletişim olur görüşmeler başlar haziran itibariyle ilişki olur dedi. Herkese aynı tarihi vermiyodur inşallah ya :( diğer detayları baya tutturdu çünkü anda

Merhaba, ben de burda görünce geçenlerde lydiana baktırdım. Mayıs başı ilgisini hissettirmeye başlar mayıs ortası iletişim olur görüşmeler başlar haziran itibariyle ilişki olur dedi. Herkese aynı tarihi vermiyodur inşallah ya :KK43: diğer detayları baya tutturdu çünkü anda
Bana 30 nisan dedi ilk tarih olarak sizede öyle dedi mi?

Merhaba, ben de burda görünce geçenlerde lydiana baktırdım. Mayıs başı ilgisini hissettirmeye başlar mayıs ortası iletişim olur görüşmeler başlar haziran itibariyle ilişki olur dedi. Herkese aynı tarihi vermiyodur inşallah ya :KK43: diğer detayları baya tutturdu çünkü anda
Banada 25 mart-5 Nisan dedi hatta 5 'ine kalmaz ,25 Mart uzaktan haber dedi.. 26 nisandayız :KK43: vadeye takılmayalım demek geliyor içimden ama ümitsizlik var biraz

Back
X