- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #21.761
Gına geldi vallah, EGOLARI TAVAN
Yahu nelerine ego yapıolar bi anlasam. Yaş 30u geçince göbekler oluyor balkon, saçlar seyreliyor %90ında. Bi de ejnebilere bakıyorum, Allahım taşşş gibiler

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gına geldi vallah, EGOLARI TAVAN
Yahu nelerine ego yapıolar bi anlasam. Yaş 30u geçince göbekler oluyor balkon, saçlar seyreliyor %90ında. Bi de ejnebilere bakıyorum, Allahım taşşş gibilerBi bizim 40 üstü ünlü erkeklere bakın, bir de ejnebilerinkine bakın. Kaç Türk erkeğinde var 6pack mesela
Yeni nesili ayrı bir kefeye koyuyorum bu arada ama zaten onlar daha minnak. Düşünce yapılarına ve hayata bakışlarına değinmeye bile gerek yok zaten. Bizimkilerin en çağdaş geçineninin modernitesi ise ilk tartışmaya kadar.
Kızlar Türk'u yabancısı hepsi aynıdır bunların,uğraşmaya değmez.Uzun yıllar öncesine dair komik bir anım var bu konuyla alakalı:)Aklıma gelince çok güldum,şu anda anlatmak isterdim ama çocukları okula goturmem lazım,müsait olunca anlatırim:)Yahu nelerine ego yapıolar bi anlasam. Yaş 30u geçince göbekler oluyor balkon, saçlar seyreliyor %90ında. Bi de ejnebilere bakıyorum, Allahım taşşş gibilerBi bizim 40 üstü ünlü erkeklere bakın, bir de ejnebilerinkine bakın. Kaç Türk erkeğinde var 6pack mesela
Yeni nesili ayrı bir kefeye koyuyorum bu arada ama zaten onlar daha minnak. Düşünce yapılarına ve hayata bakışlarına değinmeye bile gerek yok zaten. Bizimkilerin en çağdaş geçineninin modernitesi ise ilk tartışmaya kadar.
Umarım patlamaz canımNisan ayında ise gireceksin demişti,olmadı şu ana kadar,birkaç gün içinde olmazsa tamamen patlıyor canim:)
İnşallah canım ama zaten öyle çok keskin verilen tarihlere inanmıyorum ben,artı eksi yaklaşık olsa da olur yani:)Umarım patlamaz canım![]()
Biri bana nolur nolmaz verilen tarihlere 15 gün koyun demişti bakalım.İnşallah canım ama zaten öyle çok keskin verilen tarihlere inanmıyorum ben,artı eksi yaklaşık olsa da olur yani:)
Bak ona yildizname baktirmistim,o da Mayıs dedi mesela,ama Haziran diyenler çoğunlukta:)Biri bana nolur nolmaz verilen tarihlere 15 gün koyun demişti bakalım.
Lydian’ı denedim bu arada. O da çok net iki tarih verdi bakalım![]()
Çıksında zaman mühim değil :)Bak ona yildizname baktirmistim,o da Mayıs dedi mesela,ama Haziran diyenler çoğunlukta:)
İnşallah canım ama ben bu fal olayından sogumaya başladım,bu benim için büyük bir gelisme,bundan sonra atarsam bile öylesine vakit geçirmek için atarım,hani söyle şahane her dediği çıkan bir falcı bulamadikca:)Çıksında zaman mühim değil :)
O fiyata göre çok özenli,uzun bir fal bakıyor.Bana ilk falından beri yazın gelişme olacak diyor.Çıkarsa mutlaka yazarımSürekli yolluyorsan,dedikleri çıkıyor mu? Nasıldı sende? Bende göndermek istiyorum,o yüzden sordum canım
Bana 30 nisan dedi ilk tarih olarak sizede öyle dedi mi?Merhaba, ben de burda görünce geçenlerde lydiana baktırdım. Mayıs başı ilgisini hissettirmeye başlar mayıs ortası iletişim olur görüşmeler başlar haziran itibariyle ilişki olur dedi. Herkese aynı tarihi vermiyodur inşallah yadiğer detayları baya tutturdu çünkü anda
Banada 25 mart-5 Nisan dedi hatta 5 'ine kalmaz ,25 Mart uzaktan haber dedi.. 26 nisandayızMerhaba, ben de burda görünce geçenlerde lydiana baktırdım. Mayıs başı ilgisini hissettirmeye başlar mayıs ortası iletişim olur görüşmeler başlar haziran itibariyle ilişki olur dedi. Herkese aynı tarihi vermiyodur inşallah yadiğer detayları baya tutturdu çünkü anda
MayiM ayıyla beraber gelişecek bir süreç var dedi,yani net bir tarih değil benimki.Bana 30 nisan dedi ilk tarih olarak sizede öyle dedi mi?
Bana 30 nisan dedi ilk tarih olarak sizede öyle dedi mi?
Bana da sonunda 30 nisan - mayıs başı hissettirmeye başlar, iletişim olur mayıs ortası dediBana 30 nisan dedi ilk tarih olarak sizede öyle dedi mi?