tellwe.com'da bakılan fallar!

Hadi dene bakim, kızlar çok alakasız ama dün duyunca şok oldum..tanıdığım bi kızın işleri hep bozuluyordu, sevdiği adam başka biriyle evlendi, sonra kız kimle tanıştıysa olmadı. Kız rahatsızlık geçirdi midesinden ip çıktı ucu bi kötü uygulamaya bağlı (siz anlayın). Aklı başında birine danıştılar adam bu Kıza kötü uygulama yapılmış evlenmesin diye ama yemeğine katılmış midesine dolanıp bozmuş herşeyi. Kız geçen gün hastaneye gitti orda eski erkek arkadaşının annesini gördü kadına daldı. (Kadın yemek yerken, kızın yemeğinin içine katmış. İtiraf etti) şok
Inanilmaazz sok icinde okudum resmen kizi ayirmis ya insallah evlendigi cok kotu cikar da burnundan gelir o cadinin:KK62: kotu olan simdi buyu cozuldu cocuk gelse bile annesi bu kadin...Olmaz artik.

Inanilmaazz sok icinde okudum resmen kizi ayirmis ya insallah evlendigi cok kotu cikar da burnundan gelir o cadinin:KK62: kotu olan simdi buyu cozuldu cocuk gelse bile annesi bu kadin...Olmaz artik.
Kız artık yeni biriyle konuşuyor durumu anlattı..Adam olgunlukla karşıladı ve bol bol dua ediyo. Gerçekten kötü insanlar var. Ben artık şaştım kaldım. Annem evlendiğinde ona da haptılar, sırf babamı seçti diye. Ve annem gerçekten kötü olmuştu

Kız artık yeni biriyle konuşuyor durumu anlattı..Adam olgunlukla karşıladı ve bol bol dua ediyo. Gerçekten kötü insanlar var. Ben artık şaştım kaldım. Annem evlendiğinde ona da haptılar, sırf babamı seçti diye. Ve annem gerçekten kötü olmuştu
Insanlar cok garip resmen olumune yapan var sanki cok basit bir olaymis gibi. Biz bu erkeklere dengesiz diyoruz da belki bu negatif seylerin etkisine giriyorlardir bir suru ex falan oluyor haliyle arada boyle kotu kalpliler de cikiyordur ne ruh hastalari var sonucta, bana yar olmadi kimseye olmasin diye buyu yapan bile vardir ay dusunmesi bile korkunc:KK35:

Yiramir , Ellynore, shamantomrise fal attım kanka
Yazıcaktım ama üşendim beni etiketlediğine göre artık yazmak zorundayım:KK51:
Ellynore fena degil ben begendim cok nokta atisi yok gibiydi bana nedense tarzi Chitra'yi hatirlati. Onun gibi cok net konusmadi bana biraz olabilir,olursa zor olur tarzi konustu. Son zamanlarda ben perseisi bir de o fiyata gore medyumcetini begendim baya, MissCherryBlossom MissCherryBlossom sen Perseis'e atip begenmemistin galiba?

Ellynore fena degil ben begendim cok nokta atisi yok gibiydi bana nedense tarzi Chitra'yi hatirlati. Onun gibi cok net konusmadi bana biraz olabilir,olursa zor olur tarzi konustu. Son zamanlarda ben perseisi bir de o fiyata gore medyumcetini begendim baya, MissCherryBlossom MissCherryBlossom sen Perseis'e atip begenmemistin galiba?

Kız perseisi tekrar okudum
O an sorduğum yeni tanıştığım biri vardı hayatında biri var sanki demiş doğru çıktı. Anı süper bilmiş yani
Yılbaşında yeni aşk var demiş tutmamış:bicak:

Kız perseisi tekrar okudum
O an sorduğum yeni tanıştığım biri vardı hayatında biri var sanki demiş doğru çıktı. Anı süper bilmiş yani
Yılbaşında yeni aşk var demiş tutmamış:bicak:
Bana da anda her soyledigi dogruydu resmen okudukca sasirdim ama gelecek soylediginden benim de pek umudumyok, olmaz gibi ama an onemli tabi sevdim ben tarzini iyi bakiyor.

Bana da anda her soyledigi dogruydu resmen okudukca sasirdim ama gelecek soylediginden benim de pek umudumyok, olmaz gibi ama an onemli tabi sevdim ben tarzini iyi bakiyor.

Kibar, saygılı, düzgün bir insan bence. Anı da biliyor. Anı öğrenmek isteyenler için ideal yani:)

Son düzenleme:
Naktanın falındna geliyorum şimdi. Sesli yorumlamış ve daha ilk cümlelerinde 'nasıl yani?' dedim karşı tarafın şuanki durumunu anlatmış ve kendisine kesinlikle bahsetmedim. Şok etti beni. Vade olarak çok uzun bir süre verdi. Naktayı çok beğendim dedikleri çıkar veya çıkmaz gibi bir şey diyemiyorum çünkü çıkacak bir şey sormadım daha çok anı sordum. Naktayı gerçekten beğendim. Kafamdaki soru işaretlerinin çoğunu aldı götürdü benden.

Naktanın falındna geliyorum şimdi. Sesli yorumlamış ve daha ilk cümlelerinde 'nasıl yani?' dedim karşı tarafın şuanki durumunu anlatmış ve kendisine kesinlikle bahsetmedim. Şok etti beni. Vade olarak çok uzun bir süre verdi. Naktayı çok beğendim dedikleri çıkar veya çıkmaz gibi bir şey diyemiyorum çünkü çıkacak bir şey sormadım daha çok anı sordum. Naktayı gerçekten beğendim. Kafamdaki soru işaretlerinin çoğunu aldı götürdü benden.
Bana cok negatif gelmisti ve sormadigim cok sey soylemisti daginik bir fal olmustu ve boyle sesi yankili gibi uzaktan geliyor insan urkuyor biraz. Sen ne fali atmistin peki? Onu ya seven cok seviyor ya da hic tutmuyor arasi yok, sana uymus o zaman bana uymadi cunku.

Bana cok negatif gelmisti ve sormadigim cok sey soylemisti daginik bir fal olmustu ve boyle sesi yankili gibi uzaktan geliyor insan urkuyor biraz. Sen ne fali atmistin peki? Onu ya seven cok seviyor ya da hic tutmuyor arasi yok, sana uymus o zaman bana uymadi cunku.
seninle benim enerjim tutuyor. Doğa bergüzar konusunda özellikle:)
Yeni tavsiye edebileceğin birileri var mı? Nakta banada çıkmamıştı bu arada.
Chitra ecem23'ü severim ben tellwede.
Doğa ve bergüzarda genelde çıkıyor. Doğa çook çook tatlış bir de. Bi kaç falı çıkmadı dedim ama kendide söyledi sık baktırdığım için vs vs çok ilgili,sağolsun. Bide dedikleri kısa sürelerde gerçekleşiyor genelde bana
Sende de öyleydi diye hatırlıyorum

Ben hep katina atıyorum. Naktayada katina attım. Bana da söylediği şeyler negatifti açıkçası ama bunu tatlı bir dille açıklamış. Güzel olan durumu açıklamış ardından olumsuz yanını açıklamış. Kart yorumcusu değildi en azındna o hoşuam gitti. Kartlarla konuşuyor gibi bi hali vardı.

Doğa ve bergüzarda genelde çıkıyor. Doğa çook çook tatlış bir de. Bi kaç falı çıkmadı dedim ama kendide söyledi sık baktırdığım için vs vs çok ilgili,sağolsun. Bide dedikleri kısa sürelerde gerçekleşiyor genelde bana
Doğa çok iiiii ! Bana hep çıktı begüzarıda severim ama çoktan baktırmıyorum artık ben. Doğa bende hep çıktı

Evet canim doga iyidir ama bu ara bende gelisme olmuyor tekduze ve her attigimda da dogal olarak ayni seyleri soyledigi icin 1-2 aydir atmadim ona. genelde bana biliyor, muthis sasirtici nokta atisli degil ama yanilmiyor. Ben de bu ara fal istegimi tellwede geciriyorum uygunlara atip mesela Perseis, medyum cetin iyiydi ikisininde begendim, Ellynore da guzel sayilirdi ama ben olabilir tarzi degil daha net konusanlarj seviyorum Chitra da bana oyleydi ve dogal olarak patlamadi ama tam cikmadi da.

Back
X