- 28 Nisan 2013
- 529
- 408
- 303
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #22.241
Kızlarr
Naktaya sormak istediğim bir şey vardı ama çoktan teşekkür edip soru sorma hakkımı doldurdum. Artık geri dönüşü yok mu acaba? Başka bir şekilde soramaz mıyım?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahah birileri tutustu galibaŞimdi mesaj geldi bana : ALLAH ALLAH HİÇ OLMADI BU AMA......
Hahahahahhaa kafasına yeni dank etti ohhhhhh
Sümüklerini yesin.Hahah birileri tutustu galiba![]()
Artik tek soruya indirmisler tellweyi, yonetim de hic bir sekilde yardimci olmuyor iletemeyiz diyolar. Bir daha aklinda olsun telde veya pc de iki ayrı sayfada ac fal sayfani soru kismina ayni anda yazip iki ayri tarafta ayni anda veya cok yakin zamanlarda birinde refresh yapmadan yollaya bas boyle olunca iki kere soru sorabiliyosun.KızlarrNaktaya sormak istediğim bir şey vardı ama çoktan teşekkür edip soru sorma hakkımı doldurdum. Artık geri dönüşü yok mu acaba? Başka bir şekilde soramaz mıyım?
bende dediklerinin hepsine baktırdım ama bakalımEvet canim doga iyidir ama bu ara bende gelisme olmuyor tekduze ve her attigimda da dogal olarak ayni seyleri soyledigi icin 1-2 aydir atmadim ona. genelde bana biliyor, muthis sasirtici nokta atisli degil ama yanilmiyor. Ben de bu ara fal istegimi tellwede geciriyorum uygunlara atip mesela Perseis, medyum cetin iyiydi ikisininde begendim, Ellynore da guzel sayilirdi ama ben olabilir tarzi degil daha net konusanlarj seviyorum Chitra da bana oyleydi ve dogal olarak patlamadi ama tam cikmadi da.
Aslında benim gelecek tahminlerinde pek bir umudum yok. Perseis anda bildi diye bir an acaba dediği gibi olur mu? dedim ama şu an için olmaz gibi duruyor zaten uzun bir vade ve katinada gelecek seneyi nasıl gördü onu anlamadım. Ayrıca onun gibi yorum yapan bir falcı daha var onun dışında herkes başka bir sonuca bağlıyor. Sana Persesi nasıldı? Gelecek yorumu Doğa veya diğerleriyle paralel mi?bende dediklerinin hepsine baktırdım ama bakalım
KızlarrNaktaya sormak istediğim bir şey vardı ama çoktan teşekkür edip soru sorma hakkımı doldurdum. Artık geri dönüşü yok mu acaba? Başka bir şekilde soramaz mıyım?
Perseisin son falı bana çıkmamıştı. Şubatta atmıştım hiç unutmuyorum. Bana 14 şubatta süpriz yapacak şöyle güzel olacak böyle güzel olacak demişti. Biz çook çok kötü bi kavga edip ayrılmıştık faldan 1-2 gün sonra. Ama perseisin ilk falları bana çıkmıştı hep.Aslında benim gelecek tahminlerinde pek bir umudum yok. Perseis anda bildi diye bir an acaba dediği gibi olur mu? dedim ama şu an için olmaz gibi duruyor zaten uzun bir vade ve katinada gelecek seneyi nasıl gördü onu anlamadım. Ayrıca onun gibi yorum yapan bir falcı daha var onun dışında herkes başka bir sonuca bağlıyor. Sana Persesi nasıldı? Gelecek yorumu Doğa veya diğerleriyle paralel mi?
ilk attığımda geri çeksem mi demiştim burada olumsuz yorum geldi diyenler olmuştu o sırada, bana çok olumlu bir yorum daha doğrusu tam istediğim şeyleri yazmış gelecek için İnşallah çıkar o zamanPerseisin son falı bana çıkmamıştı. Şubatta atmıştım hiç unutmuyorum. Bana 14 şubatta süpriz yapacak şöyle güzel olacak böyle güzel olacak demişti. Biz çook çok kötü bi kavga edip ayrılmıştık faldan 1-2 gün sonra. Ama perseisin ilk falları bana çıkmıştı hep.
Dediğiniz gibi yaptım gerçekten yardımcı oldu kendisi. Teşekkür ederim size de sizin sayenizde aklıma geldi çünküüduvarından yaz istersen belki kutucuk açar senin için yada oradan sor o yardımcı olur bi şekilde tatlı ilgilidir nakta..
Dediğiniz gibi yaptım gerçekten yardımcı oldu kendisi. Teşekkür ederim size de sizin sayenizde aklıma geldi çünküü
Falalemi sormuştun vallah bende bi Leyla çıkmıştı orda Mert reiki ile gerisi tııırt.Son 5 kredimi kullanıp artık kimseye fal atmayacağım çünkü denemek istediklerimi denedim hep. 5 krediye kahve falı bakanlar var. Aralarında önerebileceğiniz biri var mı?
yok Rezzan bana da bilemedi atiyor bence :)Falalemi sormuştun vallah bende bi Leyla çıkmıştı orda Mert reiki ile gerisi tııırt.
Arkadaşlar Rezzan ablanın falları çok çıkmış birilerine. Ben bu kadını niye sevemedim ????! Ev alacaksın evleneceksin dedi. Ne ev gördüm ne erkek.
Atmak değil dizi yazıyo benceyok Rezzan bana da bilemedi atiyor bence :)
Ben bu senaryo yazan falcilar icin hep bunu dusunuyorum aslinda dizide falan deneseler sanslarini daha basarili olurlar, hayal gucleri sinirsiz cunku :)Atmak değil dizi yazıyo bence
Naptin?Ben bi şey yaptım yine![]()