- 29 Ağustos 2013
- 4.007
- 6.820
- 358
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #22.821
Ben ona ilk katina atıp onu beğenmemiştim sonra aşk kartlarıattım o yorumu nokta atışlıydı ve karşı tarafı çok iyi tarif etti. Sen ne atıyorsun nakta’ya? Ben bir işi için baktırıyorum hep ama bu ara kendi hayatım ve başka olup bitenler için de atmayı düşünüyorum.nakta'dan yorum alinca gelecegim demistim kosa kosa geldim kizlar :))
nakta'yı burda hep ovmusumdur yine beni hic yanıltmadı tuylerim diken diken dinledim ses kaydini, karsi tarafi o kadar iyi analiz ediyor ki bizzat o insanin bana demis olduklarını bir bir söyledi bana, bir arkadaşımla alakali bir durum olacagini söyledi ki olmasi asiri yuksek ihtimal, arkadaşımı gorsel olarak birebir tarif etti ya inanilmaz detaylar bilmiş benim sorum anla alakaliydi zaten pek gelecekle alakali değildi, yorumun gazıyla şokuyla yaziyorum yine herkesin enerjisi tutcak diye bir sey yok hatta burda nakta'nin sevmeyeni de coktur. ama ben tek gecerim ya, harika bir faldi
naktayla ilgili tek sıkıntı, yorumundan sonra inanilmaz enerjim dusuyor agirlik cokuyor![]()