tellwe.com'da bakılan fallar!

Bende ilişki için hayat haritası atsam mı diyorum,50 kredi de az değil,değer mi acaba diye tereddütlerim var,ya patlarsa o da die,başka ayevine baktırıp vadesi tutanlar var mı ya da falı çıkan?
Ben de çok kararsızım hem diyorum bana en çok çikan falcinin bile bazi fallarinda yanıldığı oluyordu sonuçta yaşamadan birşeyden emin olamam hem de duvarını okudukça çok meraklaniyorum bir de umut edip yıkılması da var. Baktirirsam da artik son falim olacak bu fal işine bi son vermek gerek.

Bende ilişki için hayat haritası atsam mı diyorum,50 kredi de az değil,değer mi acaba diye tereddütlerim var,ya patlarsa o da die,başka ayevine baktırıp vadesi tutanlar var mı ya da falı çıkan?

hayat haritası yorumu aldım detaylı bir fal değildi ve patladı hiç bişeyi çıkmadı..

Ben de çok kararsızım hem diyorum bana en çok çikan falcinin bile bazi fallarinda yanıldığı oluyordu sonuçta yaşamadan birşeyden emin olamam hem de duvarını okudukça çok meraklaniyorum bir de umut edip yıkılması da var. Baktirirsam da artik son falim olacak bu fal işine bi son vermek gerek.
Aynen bende şu son günlerde hele iyce abarttım,kendime başka meşguliyetler bulmaya bakacağım,tatilde olunca el boşluğundan ,ortada da kimse olmayınca,eskisine sardım ama yaptığı bişey yok,durumuma bakmaktan başka,kafamı dağıtmam gerek,olursa zaten kendiliğinden olur diyorum bide,çok yoğunlaşınca hiç olmuyor aksine itiyoruz bişeyleri.

Neredeyse çoğu falcıya fal atıp beş yıldız veren üyeler var isimleri karamkaram , babamcokkızar,hannan adı aklımda kalanlar, bu kişiler bi yorum yazsalar falcılar hakkında ki gerçek kişilerse tabi

buyur babamcokkizar ben? bunlarda baktırdığım fallar ? anı biliyosa üstelik ben söylemeden biliyorsa 5 yıldız veriyorum. geleceği siz bilmiyosunuz, başkası bilse n'olur? gelecek değişen bir şeydir. sen kendi kendine şekil verirsin, oda sana yol ayrımlarını söyler öngörüde bulunur. bir daha bu şekilde hakkımda asılsız konuşmayın. ben de burdan bakıyorum kim iyi kim kötü ona göre fal atıyorum. ayevinin söylediği tarihler tuttu(olay örgüsü olarak tek tarihim tutmadı ama vadesi tuttu)
ruhaniye 9 ay önce baktırdım tuttu tekrar baktırdım. naktaya 10 ay önce atmışım tutmuş tarihi tekrar baktırdım. ard arda baktırdıysam ya kısa vadede karsr değiştirmişimdir, ya da sorduğum şeyin vadesi belirlidir olayı sormuşumdur. 33 yaşındasınız, tanımadığınız biriyle bu şekilde konuşmaktan hiç gocunmadınız mı?

Eklentiler

• Screenshot_20180619-130632.webp
    Screenshot_20180619-130632.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 175
  • Screenshot_20180619-130628.webp
    Screenshot_20180619-130628.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 166
  • Screenshot_20180619-130622.webp
    Screenshot_20180619-130622.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 143
  • Screenshot_20180619-130613.webp
    Screenshot_20180619-130613.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 156
  • Screenshot_20180619-130748.webp
    Screenshot_20180619-130748.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 171
baktırdım durumu bilmişti. ama bana verdiği tarih iş için yaz ayı. aşk için eylüldü. ruhani beyin verdiği tarihler tuttuğu için bekletiyorum falını.

nakta da tarihler tuttu. olaylarda tuttu. hatta bana demekki size verdiğim tarihler tutuyor yıl sonu %80 dedi.
sitede bahsettiğiniz çoğu falcı birbirinin hesabı olduğu için sadece schreen shotlardakine baktırıyorum. (sebebi verdiği tarihleri bekletiyorum eğer o tarih +10,-10 gün dahilinde gerçekleşmiyor ise siliyorum. encokempatide uzun süredir falım bekliyor. aslında verdiği tarihe daha var ama bişey merak etmiştim. sanırım çekicem falı.

baktırdım durumu bilmişti. ama bana verdiği tarih iş için yaz ayı. aşk için eylüldü. ruhani beyin verdiği tarihler tuttuğu için bekletiyorum falını.

nakta da tarihler tuttu. olaylarda tuttu. hatta bana demekki size verdiğim tarihler tutuyor yıl sonu %80 dedi.
sitede bahsettiğiniz çoğu falcı birbirinin hesabı olduğu için sadece schreen shotlardakine baktırıyorum. (sebebi verdiği tarihleri bekletiyorum eğer o tarih +10,-10 gün dahilinde gerçekleşmiyor ise siliyorum. encokempatide uzun süredir falım bekliyor. aslında verdiği tarihe daha var ama bişey merak etmiştim. sanırım çekicem falı.
Yani Okaliptus'un yaz dedigi bu yaz ve Eylul onumuzdeki Eylul ayi mi? Gecmedi yani daha? Aslinda o bana 2 hafta icinde bir iletisim olacak ay sonunda gorusme dedi bir iletisim oldu dedigi tarihte ve goruselim dedik yani ay sonuna dogru gorusme olacak, dedigi gibi.

buyur babamcokkizar ben? bunlarda baktırdığım fallar ? anı biliyosa üstelik ben söylemeden biliyorsa 5 yıldız veriyorum. geleceği siz bilmiyosunuz, başkası bilse n'olur? gelecek değişen bir şeydir. sen kendi kendine şekil verirsin, oda sana yol ayrımlarını söyler öngörüde bulunur. bir daha bu şekilde hakkımda asılsız konuşmayın. ben de burdan bakıyorum kim iyi kim kötü ona göre fal atıyorum. ayevinin söylediği tarihler tuttu(olay örgüsü olarak tek tarihim tutmadı ama vadesi tuttu)
ruhaniye 9 ay önce baktırdım tuttu tekrar baktırdım. naktaya 10 ay önce atmışım tutmuş tarihi tekrar baktırdım. ard arda baktırdıysam ya kısa vadede karsr değiştirmişimdir, ya da sorduğum şeyin vadesi belirlidir olayı sormuşumdur. 33 yaşındasınız, tanımadığınız biriyle bu şekilde konuşmaktan hiç gocunmadınız mı?
Esrarengizler
Hayatınyolunda
Gulhadiyazade

Bu 3 falcının falları çıktımı size acaba?

kızlar fal sepetinden baktırıp da memnun kaldığınız bir falcı var mı? en merak ettiğim Emre Dinç fiyatı yüksek ama değer mi cidden baktıran var mı? Ayışığını da merak ediyorum bilemedim ??

kızlar fal sepetinden baktırıp da memnun kaldığınız bir falcı var mı? en merak ettiğim Emre Dinç fiyatı yüksek ama değer mi cidden baktıran var mı? Ayışığını da merak ediyorum bilemedim ??
Ben falsepetinden nesibe,buğra ve alexe baktırmışım,vadeleri var beklemedeyim bakalım,bana göre anda iyilerdi.Bide daha önce dennise baktırmışım,o da yazacak demişti,yazmıştı karşıdaki kişi .Tabi bilemiyorum yine de fal bu enerji işi,tesadüfen de yaşayabiliyoruz bazen dediklerini falcıların.

Yani Okaliptus'un yaz dedigi bu yaz ve Eylul onumuzdeki Eylul ayi mi? Gecmedi yani daha? Aslinda o bana 2 hafta icinde bir iletisim olacak ay sonunda gorusme dedi bir iletisim oldu dedigi tarihte ve goruselim dedik yani ay sonuna dogru gorusme olacak, dedigi gibi.
hayır iş için yaz ayları,aşk için eylül dedi işi de aşkıda bekliyorum :)

Esrarengizler
Hayatınyolunda
Gulhadiyazade

Bu 3 falcının falları çıktımı size acaba?
üçüde hemen hemen aynı tarihleri verdi verdipi tarihler sene sonu. gülhadiyazade işle ilgili bir çok tarihimi bildi, birtanesinde de hatta olumluydu olmucak dedi :D yok ya çıkmadı dedim. hakkaten olmadı. sonra ikinci falı hattım,zaten olmaması hayırlı dedi.

nakta: verdiği tarihler +10,-10 gün beklediğimde çıktı. geçtiğimiz ağustos ayından nisana kadar verdiği biçok tarih tuttu.

ruhani: ilk baktığı fala, amma uydurdu demiştin; 10 ay sonra uydurdu sandığım şeylerin gerçekleşmiş olduğunu gördüm. sevgilim için verdiği tarihler birebir tuttu.

ayevii: verdiği tarihler tutuyor mesela iş için ş.değişikliği sordum 5-11 mayıs annemlerin bulunduğu şehirde olacağımı söyledi 6mayısta trafik kazası geçirdim annemlerin bulunduğu şehirde tedavi gördüm. başka iş için teklif gelecek ama olmayacak dedi, teklif geldi görüşmeye bile gidemedim. bunlar olanları(olmayanı daha görmedim tarih bekleyip güncellerim olur veya olmazsa)

gülhadizade: iş ile ilgili olay örgüleri ve tarihler tuttu. aşkı bekliyorum.

hayatınyolunda: tarihler ileri vadeli bekliyorum ama güncel durumu bildi.

sadecegercekler: onunda ileri tarihli vadeleri bekliyorum güncel durumu birebir bildi.

kehriban: geçen sene sonuna doğru baktığı fal bana çıktı, şimdi tekrar attım, onunda ileri tarihli güncelleme yapacağım.

evrendamla: bekliyorum valla yorum yapamıcam :| durumu izah edip atmıştım çünkü. not:evrendamla hariç hiçkimseye durum izah etmemiştim.kendi açıklamaya öyle yazdığı için spesifik soru sordum.

sezilay: birebir tuttu iş. aşk için bekliyorum. birdaha fal atacaktım ama uzakta maalesef.

rewsenanne: yıl sonunu bekle dedi, napim bekliyom işte bu arada mevcut durumu çok iyi bildi.

çıktıkça/çıkmadıkça güncellerim. ama vadelerim ileri.
bide fal enerji işi. siz kendinizi serbest bırakmadıkça onlar görüş alamaz. çok az tarot baktırıyorum veya kahve. iyi falcı ise tarota kahveye ihtiyaç duymaz diye. varsa falcı alternatifi değerlendiririm :D nasıl olsa battım.

ya dediği tarih çıktıysa ve gerçekleştiyse amin derim tek :D çünkü bana yaz aylarında istediğim şehire tayin ile gidicemi söyledi

üçüde hemen hemen aynı tarihleri verdi verdipi tarihler sene sonu. gülhadiyazade işle ilgili bir çok tarihimi bildi, birtanesinde de hatta olumluydu olmucak dedi :KK70: yok ya çıkmadı dedim. hakkaten olmadı. sonra ikinci falı hattım,zaten olmaması hayırlı dedi.
Hep öyle yapıyoruz beğenmiyoruz baktı çıktı hemen geri dönüş yapıyoruz:) esrarengizler güzeldi bana bakımı sizde memnun kaldınzmı acaba?

Ruhani, dediği en basit olayları bile yaşamadığım bakımında da önemli bir ayrıntı vermeyen bomboş biri gibiydi bende. Ben dayanamadım Ayevii'ne fal gönderdim bakalım nolacak. Selena'nın bile çıkmadığı çok kişi varken bunu da deneyeyim son olarak dedim belki bana da uyar enerjisi. Tarihe varana kadar tutturduğu kişiler varsa boş biri olamaz herhalde artık kısmet.

Kızlar şuanda şok oldum ya,inanmıyorum,medyumkızıla 2 ayrı hesaptan fal attım,aynı yorumu yazıp göndermiş,ilkinde adımı verdim okudum makul bi faldı,ama 2.attığım falda ismimi filan vermedim yine aynı falı göndermiş,ne yapmalıyım sizce? Buraya fotosunu atabilirim ya da isteyene özelden gönderebilirim,ilk defa başıma böyle bişey geliyor.Parasında asla değilim zaten çok düşük bi ücret ama bu şekilde yapılması güvenimi sarstı.

Kızlar şuanda şok oldum ya,inanmıyorum,medyumkızıla 2 ayrı hesaptan fal attım,aynı yorumu yazıp göndermiş,ilkinde adımı verdim okudum makul bi faldı,ama 2.attığım falda ismimi filan vermedim yine aynı falı göndermiş,ne yapmalıyım sizce? Buraya fotosunu atabilirim ya da isteyene özelden gönderebilirim,ilk defa başıma böyle bişey geliyor.Parasında asla değilim zaten çok düşük bi ücret ama bu şekilde yapılması güvenimi sarstı.
Telllwe yonetimine soyle yardimci olmuyolar genelde ama birebirse kopyala yapistir oldugu icin iade ederler belki.

Hep öyle yapıyoruz beğenmiyoruz baktı çıktı hemen geri dönüş yapıyoruz:) esrarengizler güzeldi bana bakımı sizde memnun kaldınzmı acaba?
tarihleri bekliyorum. genel durumu bildi; ama bi soru sormuştum müdürüme talepte bulunsam tayinim olur mu diye, değerlendirelim diyecek dedi. fakat müdür ziyarete gelmediği için dile getiremedim. sanki orada uydurdu gibi oldu :/

Back
X