nakta: verdiği tarihler +10,-10 gün beklediğimde çıktı. geçtiğimiz ağustos ayından nisana kadar verdiği biçok tarih tuttu.
ruhani: ilk baktığı fala, amma uydurdu demiştin; 10 ay sonra uydurdu sandığım şeylerin gerçekleşmiş olduğunu gördüm. sevgilim için verdiği tarihler birebir tuttu.
ayevii: verdiği tarihler tutuyor mesela iş için ş.değişikliği sordum 5-11 mayıs annemlerin bulunduğu şehirde olacağımı söyledi 6mayısta trafik kazası geçirdim annemlerin bulunduğu şehirde tedavi gördüm. başka iş için teklif gelecek ama olmayacak dedi, teklif geldi görüşmeye bile gidemedim. bunlar olanları(olmayanı daha görmedim tarih bekleyip güncellerim olur veya olmazsa)
gülhadizade: iş ile ilgili olay örgüleri ve tarihler tuttu. aşkı bekliyorum.
hayatınyolunda: tarihler ileri vadeli bekliyorum ama güncel durumu bildi.
sadecegercekler: onunda ileri tarihli vadeleri bekliyorum güncel durumu birebir bildi.
kehriban: geçen sene sonuna doğru baktığı fal bana çıktı, şimdi tekrar attım, onunda ileri tarihli güncelleme yapacağım.
evrendamla: bekliyorum valla yorum yapamıcam :| durumu izah edip atmıştım çünkü. not:evrendamla hariç hiçkimseye durum izah etmemiştim.kendi açıklamaya öyle yazdığı için spesifik soru sordum.
sezilay: birebir tuttu iş. aşk için bekliyorum. birdaha fal atacaktım ama uzakta maalesef.
rewsenanne: yıl sonunu bekle dedi, napim bekliyom işte bu arada mevcut durumu çok iyi bildi.
çıktıkça/çıkmadıkça güncellerim. ama vadelerim ileri.
bide fal enerji işi. siz kendinizi serbest bırakmadıkça onlar görüş alamaz. çok az tarot baktırıyorum veya kahve. iyi falcı ise tarota kahveye ihtiyaç duymaz diye. varsa falcı alternatifi değerlendiririm

nasıl olsa battım.