:):):)
Sizi ve daha birkaç ismi merak eden üye bu soruyu 17 mart 2018 tarihinde sormus
VE siz cevap vermek için 19 Haziran 2018 tarihini seçmişsiniz....Neredeyse aradan 2 ay geçmiş...Falcı olsanız topikte adınızı arattınız da buldunuz dıyecegım ama demekkı süreklı okuyorsunuz yoksa sürekli yenılenen sayfalardan geriye gidip de NOKTA ATIŞI adınıza rastlamanız buyuk şans olmuş....HA bu arada SİZE HALA "SİZ" DİYORUM...Senli benli konuşmak için oldukça erken ve saygı sınırlarında dıye dusunuyorum....Mesela bu yanıt tarıhı bıle garıp gelmıstı bana hıçbır neden yokken saydıgım bu sebeplerden....
Neyse sonra bu soruya verdiğiniz cevabın sonundaki SERT yanıt biçimine şok oldum. Tellwe veya bıtcok sitede neler oldugu bılınıyor. Kız da merak etmiş ama artık SAGOLSUNLAR HEPİMIZI Oyle 1 hale SOKTULAR KI....40 çeşit dolaplarıyla... acaba.....demeden sorusunu bitirememiş...Ne var bunda.? Küfür-Hakaret-Şahıs haklarına saldırı....YOKSA siz herseyi bu minvalde anlayan tayfadanmısınız

Yapmayın lütfen kızlar size ne güzel sorular soruyor,fıkırlerınızden yararlanmak istyorlardı...Guzel baslayan seyler kotu bıtmesın olmaz mı:)
@Birain sadece Ayevi ile ilgili bir durum acıklaması yapmıs...Siz SAK diye "kötülemenin de bi adabı var ya." demişsiniz....ORANTISIZ ŞİDDET diye 1 terim duydunuz mu? Sizinki sanki biraz böyle olmuş....Hani kızcagız Ayevi hanımefendıyı kötülediyse o yazısında.......yani emin olun diyecek söz bulamıyorum ama fotograf ortada....
SON olarak....sizin kk'ya üyelik tarıhınız 19 haziran, gökyüzümavisi44'ün 18 haziran.....O da ilginç......
Şimdi diyeceksiniz ki bizi falcı olmakla mı sucluyorsun eger oyle bırsey varsa sikayet et...Çoklu uyelıksek ispat et....Ben ne böyle bır ıthamda bulunuyorum ne de ispat etmekle yükümlüyüm....Ama çok ıyı bılıyorum kı isteyen istediğini kurallar üzerinden de ve hatta kurallara rıayet ederek de gayet guzel yapar. Kaldı ki burada şikayet vs. bile edilse yönetim o kişinin baska 1 yerde falcılık yaptıgını bilemez,bilsede karısamaz.....ta ki....kk. içinde açıktan vs. reklamını yapana dek....Veya atıyorum ben 1 falcı ile arkadaş olsam dısarıda vs. konussam kk. bunu nereden bılebılır veya karısma hakkına sahıpmıdır..ASLA...E işte hal böyle olunca...yol yaratmak için azıcık zeka yeter...o kadar...
Ha siz böyle misiniz? Ben nereden bileyim cinlerim mi var, Allah'ın yardımı ve Allah'ın inayeti ile hisleriyle herseyi bilen 1 kul degılım maalesef. Ama eskiden.....yeni gelen uyelere genelde once bıraz mesafe ıle bakılırdı ve hatta bunun nedenını e soylerdık. Karşımızdaki insan evladı da bizim acımızdan bakınca böylelıkle "haklısnz" der ve sohbet tatlılıkla devam ederdı....Yani "capella senin sorunun nedir?"......demezlerdi.....belkı kısa surelı alınganlıklar olurdu ama....
CUNKU DONELERI BIRLESTIRIP-SORGULAMAK VE BUNU UYGUN BIR DILLE BURADA PAYLASMAK....sorunlu olmak ise.....burada yazan...benım konu ile ılgılı yazdıgıma katılan herkes sorunlu......