capella79
hesabımı şikayet edip kapattıemışsın ama üyelik için sms doğrulaması istendi. ikinci hesap olmaığım bu şekilde doğrulandı. bu birincisi.
ikinci olarak bakın ben tellwede fal bakacak kadar boş vakite sahip değilim. çünkü çalışıyorum. ayevii dediğiniz kişi benim mesai saatlerinde olduğum vakitte aktif. doğruya doğru yeri savunuyorum. para için yapıyor diyorsunuz, tabii ki bundan bi gelir sağlıyor. bu ne saçma bir söylem? ama indirim istediğinde yapıyor bu kadın.
nakta içimde anlık analizi güzel dedim woww hesabı yeni açmışsın falcı mısın? kızlar pardonda siz kendinizi sitenin kurucu üyesi falan mı sanıyorsunuz? ya da tellwe denen siteyi tek elle yönlendiriyor musunuz bilinciniz bu mu? bakın burdan gelip check ediyorum hesaba üyeliğim olmadığında da check ediyordum. sizin yorumlarınızla gittim baktırdım.
B
Birain
eğer geçmişi ve şuanı iyi bilirse o falcı 5 veriyorum çünkü emek vermiş. 5 ay somra olacakları sen biliyor musun da herkese 5 veriyor diyosun? ben zaten özel fal adı altınd fal baktırıyorum. az çok uydurup uydurmadığını özel hayatımdan dolayı biliyorum. benimde beğenmediğim falcı oldu herkese 5 vermiyorum. iade ettikleri için yorumum düşüyor göremiyorsun. anlatabildim mi?
dodude
diken derken ? ne hakla böyle bi sıfat takıp konuşma gereği duydun? mesela ben sana yırtık dondan çıkar gb alakası olmayan bir yerde neden konuya girdin dedim mi? hayır?ya da demeli miydim?
lütfen bi kendinize gelin. edepten ahlaktan uslüptan haktan ve hukuktan bahsedip alttan alta pis cümle kuruyorsunuz. en azından ben biraz dobrayım. direkt pat diye söylüyorum. siz döverken yumuşak döveyimin derdinde olan insanlarsınız. buraya son kez yazışım. oda yukarlarda bi yerde aha hesap patladı haklıymışız diyen arkadaş utansın diye yazdım. utanabilirse tabi.