tellwe.com'da bakılan fallar!

@propofol123 nooo bayaa ayrıntı bilmiş valla...yani soyle soyle bi adamla tanıscaksın demis harf falan da vermis bu adam senden hoslancak evlilik dusuncek falan demis ki dogru, sen de isticeksin demis ki bu tamamen falso
Bana da aileyle ilgili bir problem yaşayacaksın ama cabuk duzelecek demişti. Onu yaşadım. Digeri icin vade var

Ayevi yoğun bakımdaymış. Eşi telwe destege msj atmıs bıldırmıs,onlar da duvarına yazmıslar.O yazıyı destek ekıbının yazmasıyla bekleyen falların da,yenı gelecek falların da bu durumdan haberdar olmasını sağlamak için yapıldıgını düşünüyorum.

Buyuk geçmiş olsun tum fallarını kapatmış ama kelebek falını açıp önce 5 tl yaptı sonra 50..Yoğun bakımda toparladıkça fal bakabılecek sanırım....

Bir de tellweye yeni 1 falcı gelmiş 2 gün önce fark ettm. Daha o zamandan dediklerinin çıktıgı yazılmıstı duvarında ve ekran gorntusunu de o zaman aldm. Ama yenı 1 falcı ve burada deneyen yoktur dıye paylasmadım. Deneyen var mı,falı çıkan var mı ??,ona göre ben de atmak istıyorm........
Screenshot_2.webp

Ayevi yoğun bakımdaymış. Eşi telwe destege msj atmıs bıldırmıs,onlar da duvarına yazmıslar.O yazıyı destek ekıbının yazmasıyla bekleyen falların da,yenı gelecek falların da bu durumdan haberdar olmasını sağlamak için yapıldıgını düşünüyorum.

Buyuk geçmiş olsun tum fallarını kapatmış ama kelebek falını açıp önce 5 tl yaptı sonra 50..Yoğun bakımda toparladıkça fal bakabılecek sanırım....

Bir de tellweye yeni 1 falcı gelmiş 2 gün önce fark ettm. Daha o zamandan dediklerinin çıktıgı yazılmıstı duvarında ve ekran gorntusunu de o zaman aldm. Ama yenı 1 falcı ve burada deneyen yoktur dıye paylasmadım. Deneyen var mı,falı çıkan var mı ??,ona göre ben de atmak istıyorm........Eki Görüntüle 2164499

geçmiş olsun,
ben ona fak baktırmadım da anlamadığım bir şey var insan nişanının 1 hafta içinde olduğunu nasıl bilmez :/
bugün fal sepetinde buğrayı beklerken (forumda beğenmeyen biri yok gibi duruyo)başka birine attım senanur tan galiba bu sefer ayrıntı vermedim. çünkü sıkıldım fal soruma göre yönlendirmelerinden doğum tarihimi düzeltemediğim için sistemde sadece doğum tarihimi verip aşk ve iş için bakım yapabilir misiniz dedim. mevcut durumu lizzya özel dm konuşmasında anlattım bildi özel ollmayan işle ilgili bi durumda isminde n harfi olan birinden iş teklifi alacağımı (kadının adı elçin) bunu değerlendirmem gerektiğini söyledi. denemek için buğra akşam gelmez ise katina mı atsam diye düşünüyorum. deneyen var mı baktım forumda bulamadım

Buğradan hiçbir şey anlamadım. Anladığım anlamlandırabildiğim tek bir cümlesi yok. Hızlı konuşuyor gereksiz şekilde Aynı kelimeleri en az 50 kez kullanmış falda. Çıkıp çıkmayacağını kestiremen neyi bekleyeceğimi anlamadım. Üzgünüm ama fal atmaya değmez.
baktırmayım mı onun bildirimini açmıştım :( lizzya bana fal alem fatima ya da fatime önerdi. ama ben mi bilmiyorum fal gönder diye bir yer yok nereden atılıyor ki.

Bir de tellweye yeni 1 falcı gelmiş 2 gün önce fark ettm. Daha o zamandan dediklerinin çıktıgı yazılmıstı duvarında ve ekran gorntusunu de o zaman aldm. Ama yenı 1 falcı ve burada deneyen yoktur dıye paylasmadım. Deneyen var mı,falı çıkan var mı ??,ona göre ben de atmak istıyorm........Eki Görüntüle 2164499
Capella'cim bana tövbeyi bozduracaksin:)ben de baktım duvarina bir çok kişi çıktı felan yazmis ama doğru mu acaba?

Capella'cim bana tövbeyi bozduracaksin:)ben de baktım duvarina bir çok kişi çıktı felan yazmis ama doğru mu acaba?
Kız seni öldürürüm:sinirli: 2 GÜNE çıkan fal olur mu??? Tellwe falcılarının klasık numarasıdır bu....Falcının duvarına yazanlar nıye fal gonderenlerın yorum kısmında yazmamıs ve ARIYETEN.....1 ınsan 1 hafta ıcınde nısanının oldugunu nasıl bılmez??? Elımde kalacaksın Borellus:olamaz: Ne güzel yumusak yumusak gıydırmıstm...yıne sıvrı dılımı cıkarttın pıyasaya:63:

Kız seni öldürürüm:sinirli: 2 GÜNE çıkan fal olur mu??? Tellwe falcılarının klasık numarasıdır bu....Falcının duvarına yazanlar nıye fal gonderenlerın yorum kısmında yazmamıs ve ARIYETEN.....1 ınsan 1 hafta ıcınde nısanının oldugunu nasıl bılmez??? Elımde kalacaksın Borellus:olamaz: Ne güzel yumusak yumusak gıydırmıstm...yıne sıvrı dılımı cıkarttın pıyasaya:63:
kesinlikle katılıyorum falcılar kendi hesap açıp duvarına yorum yazabilirler ayreten o çıktı falın diyen hesapların fal gönderen yorum kısmında yorumları bile yok :) ben inanmadım şahsen

ayreten fal sepetinde ki emre dinç e fal atmıştım 2 tane tarih vermişti ikisi de patladı zaten hiç memnun kalmamıştım fala değer bir şey görmedim ben hayal kırıklığı yaşadım yani fiyatı da yüksek zaten bir daha baktırmam yorumlardan etkilenip atmıştım herkes de baya övmüş ne diyim enerji tutmadı heralde benle :P

Ay aman offf yaa:))Onlara dikkat etmedim ki ben,sazan gibi atladim işte safligima ver,kız sen olmazsan buranın tadı çıkmaz,yirim sivri dilini:)))

Sedanurla ilgili de yorum yazmıştım

Evet hatrlıyorm,tam da o gun bu kız dıkkatımı cekmıstı. Aynı lafları evırıp cevırıp soylemıs demıstnz....Benım o sozlerı ne nıyetle yazdıgımı anlamıssınzdır umarım. Yazının altyazısı da var....Daha ılk etapta fark ettgm seyı,sızn sozlerınızn dogruladgnı gordm....

Dıyorm ya altyazı dıye....Fotografı ortaya koydum....ÇELISKILER de ortada...Yorum hakkı sizde...

Buğraya baktırıp verdiği vadeler genel de 5 gün ya da 5 hafta mı acaba sizde, dün baktırmıştım.Herkese aynı bir vade mi veriyor acaba?Ama nedense ben pek beğenemedim içerik olarak bilemiyorum çıkar mı?biraz herkese göre genel bir yorum yapmış açıkçası.

Back
X