Senanur Tan'a tesadüf eseri fal atıp da bunu burada paylaşman ne güzel olmuş...Kendi adıma tesekkur etmeliyim sana. Aslında dun ve evvelsi gun ben de Bugra'ya yenıden fal atmak ıcın 3 kez gırısımde bulundum. Her seferınde kart odemesının onaylanması ıcın msj gelmedı ve fal ıptal oldu. Bunda da var bır hayır derken senın yazını gordm. Denemekten ne cıkar dedım....Iyıkı de demısım. Dun kahve attm ama resımlerım eskıydı,farklı fıncan resımlerı ıdı, belırtmıstm de fal gonderırken yıne de cok ıyı yorumlamıstı ve soruda ne zaman daha ıyı ve tek fıncan resmıyle yenıden geleyım dedım.Bana yarın katınaya gel ıstersen demıs....Bence gerek bıle yoktu 2. fala çunku 5 dakıkalık ses kaydında doyurucu 1 yorum almıstm ve acaba tekrar gelll....yıne gellll.....dıyıp aynı lafları döndurup duran falcılardan mı dedım.....Yıne de gonderdım....Ve yıne cok begendım. Sesı,enerjısı ve asıl onemlısı net,anlaşılır,ezıyetsız

anlatımı çok tatlıydı. Çıkar-çıkmaz bılmem ama fala ıhtıyac duydugumda KENDI ADIMA tekrar gonderırım ona. Tavsiyen ve burada paylaşımın için tekrar tesekkurler